Gość: Jesteś zupełnie "w normie". Ani Twój wzrost, ani waga nie budzi żadnych zastrzeżeń. Do "idealnych" proporcji brakuje Ci ok 2-3 kg, ale mimo wszystko nie jest źle.
eMCe: Taaaaaaaa. Ciekawe co w ziemniakach jest takiego pożywnego? Chyba skrobia . A tuczyć oczywiście, że tuczą. Zauważcie, że najbiedniejsze ludy, jedzące tylko chleb i ziemniaki są... otyłe.
To moze teraz ja
Po pierwsze tak poza tematem to podoba mi sie nowy wyglad forum:))
A terac cos o moim odzywianiu:
Glownie to jem kanapki popijajac sokiem owocowym najczesciej kubus albo karotka marchiowo jakblkowo bananowa a w sklad kanapki wchodza: chleb razowy ze slonecznikime cebulka pomidor ser zolty szczypiorek i ogorek kiszony albo zwykly:)
Sniadania nie mam czasu jesc buuu Ale jem w szkole:) a dokladniej kanapki takie jak wyzej tyle ze w bulce:P
Niezbyt lubie cieple jedzonko ostatnio jakos mi nie w smak mieso a to przez te programy UWAGA ! i tak dalej gdzie mowili o sposobach oczyszczania miesa:/
dobrze ze moj brat co ejst vegetarianinem robi sobie kotlety sojowe to i mi zrobi
Czasami sobie marchew albo ogorka zagryze:)
No i pije duzo mleka:D
Wczesniej to bylo inaczej odzywialem sie o wiele gorzej:)
Ale to tak w skrocie wyglada moje jedzenie:P
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Ja mam 12 lat , waże 42 i mam 157cm wzrostu.
moj jadłospis
ŚNIADANIE:
zwykle kanapka z serem żołtym lub topionym
DRUGIE ŚNIADANIE:
kanapka z szynka lub serem białym
OBIAD:
zwykle jem tylko drugie danie
KOLACJA:
kanapka z serem albo z szynką
Dobrze się odrzywiam
tak naprawde nie mam jeszcze 12 lat ale za 13 dni mam urodziny