Najlepiej jak mają krótkie, ale nie są łysi .
A najlepiej jak mają krótkie, ale jak na włosy krótkie to żeby były dość długie ( powinniście wiedzieć o jakie mi chodzi ) ale nie takie za uszy. Takie przed uszy. Ale nie po ramiona.
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Cze, 2004 10:31
Zależy. Jedni wyglądają z długimi źle, inni dobrze. Nie można sklasyfikować czy lubię wszystkich długowłosych chłopaków. A to "tracenie punktów" za długie włosy jest bez sensu. Stereotyp. Ma długie włosy to jest niechluj i się nie myje
Wcale tak nie powiedziałam. Po prostu nie podobają mi się długowłosy chłopcy. Mam mieć prawo do własnego zdania. Co nie ??? Powiedzmy że to jest uraz z dzieciństwa co do długich włosów u mężczyzn.
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Cze, 2004 11:40
A ja nie mówię o tobie, ktroś tak na początku powiedział.
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 12 Cze, 2004 11:40
A, to też byłaś ty. Cóż.
Otwieracz Gość
Wysłany: Sob 12 Cze, 2004 14:16
Krótkie włosy mają jedną wielką zaletę- są dużo praktyczniejsze.
... 13-nastka Gość
Wysłany: Sob 12 Cze, 2004 16:29
JA uwielbiam dlugie wlosy u facetow sa one o niebo lepsze niz u krotkowlosych panow. Lecz nie wszytskim pasuja dlugie i wtedy jest bezbadzieja. Mi sie najbardziej podobaja wlosy najbardziej do ramion albo do uszow (srednie) ale dlugie np do9 pasa tez sa [cenzura] a irokez jest wspanialy a juz nie wspamne o pieknych DREDACH a u dziewczyn polecam WARKOCZYKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oczywiscie niektorym dziewczyna nie podobaja sie dlugie wlosy ale kazdy ma prawo do swoich pogladow TEN KRAJ JEST WOLNY DEMOKRACJA KROLUJE Jesli chodzi o muzyke to ja KOCHAM ROCK ale hip hop tez jest wspanialy !!!!
Mi tam się osobiście nie podobają długie włosy u mężczyzn...
Nie to co mojej mamie... Ona to poprsotu uwielbia hehe
No więc no nie wiem... Dla mnie to jest buuuu...
I owiele bardziej wolę chłopaka w kruciutkich włosach :]
Moze być nawet prawie łysy :] no ale mile widziani są
Dla mnie też z włosami postawionymi na żel :]
_________________ Próbowałam wielu rzeczy i za każdym razem
pamiętałam żeby żaden kamień nie stał się głazem,
żeby droga była prosta, a sumienie czyste...
Mi się bardzo bardzo bardzo podobają faceci z długimi wlosami, po prostu są boscy (no ale nie każdy) ale w większości mężczyzni śa przystojni jak mają dlugi wwłosy, mi sie to bardzo podoba!!!!!!!!!