A tak wogóle o co chodzi z tym gwiazdkami (jakies junior,debiutannt)??
Jak się je zdobywa??
I jak zrobić to zdjęcie pod nikiem (nie moge znalezc tgo "dodaj obrazek")
Z góry dziekuje
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 23 Lut, 2005 13:14
Laniade po pierwsze czytaj uważnie posty...Wszystko tu bylo wyjaśnione.
Po drugie to nie offtopuj...Wszystko jest wyjaśniuone na "o forum".
Poza tym to temat można już chyba wyrzucić?
No modemem nie jestem
Mam jeszcze tyle pytań, że aż mi wstyd już pisać - jeszcze pomyslicie ze jestem jakas dziwna bo nic nie wiem (nawj najprostszej rzeczy)
Wysłany: Sro 23 Lut, 2005 18:14
No to mówię,że ten temat nie jest do tego! Załóż osobny temat i tam zadaj pytanie...Mi chodziło o to,że TEN temat można już ZABLOKOWAĆ,bo wszystko jest jasne.
=='
oh, juz co raz mowilam, ze ty nie mozesz nic zrobic
zablokowac go moga tylko moderatorzy odpowiedzialni za ten dzial, a my jestesmy tylko zwyklymi uzytkownikami forum, ktorzy nie moga blokowac tematow, kasowac postow, dawac ostrzezen itp itd
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Wysłany: Czw 24 Lut, 2005 16:47
No ale to chodziło im o to,żebyś założyła jeden temat na dojrzewaniu i tam pisała pytania zwiazane z dojzrewaniem...Albo pytała się w temacie o TAMPONACH(jeśli ams zpytanie o tamponach) a nie wuyskakujesz tu ni z gruszki,ni z pietruszki...Dlatego założ sobie osobny temat na Dojrzewaniu i tam psiz wszystkie pytania zwiazane z dojrzewaniem.
A blokowac tematów nie możesz ( ), kasowac postów też nie,o ile ktoś na nie odpowiedział.
Przypominam o edycji postów.
No dobra Nina ale Ty masz "Cześć [you]
http://www.pomoc.best.pl - Koniecznie zajrzyj [you] ! Przeczytaj ten tekst dokładnie i zastanów się nad jego treścią [you] !" nie sądzisz,że troche za dużo tego nawalone?