| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Nowy kolczyk?!
Autor Wiadomość
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 22:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no fakt,jak sie zadba to i szanse sie zmiejsza Smile mi to podejrzewam z lenistwa by sie nie chcialo samej sobie robic Wink chociaz kiedys sobie brew przebilam sama ino, ze wtedy to juz wogole kaplica byla bo sobie zrobilam za plytko, potem nosilam zbyt cienkiego kolczyka i cale talatajstwo sie wyrwalo (blizna do tej pory jest Wink), wiec jak widac uzdolnien do samoupiekszania to ja nie mam.

a o kolczyku w jezyku to gdzies juz pisalam... tutaj albo gdzies w poscie obok... mam i chwale sobie Wink

It`s not that gold
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 22:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

omg =D kolczyk się wyrwał Wink super zrobione ^^ gratuluję (to wcale nie był sarkazm Razz ) ale nie no =D jak sie jest leniem to ja sie nie dziwie.
Ja pmiętam jak dzień przed rozpoczęciem roku szkolnego robiłam.
Znaczy rodzice spali a ja <tup tup tup> po wszystkie potrzebne przybory ;-). Przebiłam ok, kolczyk wsadziłam ale coś mi odbiło to wyjęłam jeszcze raz wsyzstko przetarłam alkoholem (robiłąm dziurkę w uchu) noi próbowałam wsadzic kolczyk.. nie wszedł =/ no to przebijam jeszcze raz.. w tą samą dziurkę wszystko w porządku, tylko tym razem dostałam jakiegoś krwotoku =p. Zalałam całą białą koszulke i trochę łóżka ^^ ale wszystko w porządku tylko mi ucho troche spuchło po mojej nocnej prebijance =D.

tak? moze podasz link (niestety nie mam czasu szukać teraz =() albo jutro samam poszukam =). Ok żegnam i pozdrawiam.

Numer Gadu-Gadu
2891618
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Wto 30 Lis, 2004 23:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe ja sobie tez kiedy sama przebijalam tylko ze kolczykami zaostrzonymi - efekt jest taki ze moge wsadzac tylko cienkie kolczyki a i dziurki sa krzywe..i teraz wole robic w studio..bulnac wieksza kase ale wiem ze jest dobrze (nid juz powiedzila o tym jak koleznka robila mi industriala)...a jesli chodzi o moja opinie dot. kolczyka w jezyku..to tylko w studio...nie boli wogole, nie krwawi (mowie o samym przeklowaniu)..ale potem jezyk puchnie i troszke boli..ale plukanie w rumianku pomaga, zreszta to trwa kilka dni...z moich doswiadczen z kolczykami to moge powiedzic ze mnie osobiscie najbardzij bolalo jak przekluwalam platek nosa, gorna warge i chrzastke wlasnie..najkrocej goil sie jezyk a najdluzej pepek Smile wrazie czego sluze porada i doswiadczeniem Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 09:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziękuję bardzo za informacje =) no ja jak na razie mam tylko kolczyki w uszach ale właśnie po sylwestrzze mam zamiar isć sobie zrobić w języku.. (mam zniżkę Wink 30 zł. po znajomości w salonie) no a w przyszłości (jak do tego czasu rodzice nie wypierdzielą mnie z domu) może jeszcze w brwi (a industriala to juz na pewno Wink).
Jakbym miała jakiekolwiek pytania bądź wąpliwości moge pytać ma się rozumieć? Mr. Green pozdrawiam

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 15:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

of kors ze mozesz pytac, ba wrazie watpliwosci nawet trzeba Smile ale jak chcesz zrobic w sylwestra kolczyk w jezyku to moja rada - nie pij alkoholu, bo rano bedzie kac, suchosc w ustach i bedzie bardzje bolalo...chyba ze nie pijesz to nie ma problemu...i podalm juz link do sklepu on-line, ktory sprzedje kolczyki do piercingu ( takie same co sa w studiach , ale tansze, bo jak wiadomo studia nabijaja marże), moze tam kupisz... www.wildcat.pl .... jesli zdecydujesz sie na kupno kolczyka tam to musi miec 20mm dlugosci, juz po zagojeniu rany mozesz zminic na krotszy...ja i nid wlasnie tam sie zaoptrujemy Smile
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Sro 01 Gru, 2004 15:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie robie w tylko po sylwestrze (tak tak własnie z powodu alkocholu w sylwestra rezygnuję z robienia go przed ^^).
A na stronkę chętnie zajrzę =) dziękuję za pomoc.

Numer Gadu-Gadu
2891618
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 18:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dla mnie to obrzydliwe w tym wieku.Ale jesli chcesz to zrobic zrob to w porzadnym salonie kosmetycznym lub jakims innym miejscu a nie w jakiejs dziurze.To bedzie teraz przeztroga: MOJA QMPELA PRZEBILA SOBIE JEZYK NIBY WSZYSTKO DOBRZE BRAK OBJAWOW ZAKARZENIA AZ TU NAGLE POI KILKU TYGODNIACH OKAZALO SIE ZE MA ZAKARZENIE WEWNETRZNE.WYLADOWALA W SZPITALU NA ZAKAZNYM,!!!!I BARDZO ZALOWALKA TEGO PRZEBICIA.Dlatego lepiej zastanow sie nad tym porzadnie...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 22:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kolczyki w innych miejscach niz uszy robic u kosmetyczki to zbrodnia...wiec tylko studio tatuazu i piercingu....i czemu to ma byc obrzydliwe w tym wieku? co ma wiek do rzeczy? przeciez ona nie ma 5 lat...i co to wogole za argument, ze twoja kolezanak czegos dostala? moja nie dostala, ja tez...twoje zdanie przeciew mojemu
Powrót do góry
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pon 06 Gru, 2004 12:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miracle napisał/a:
Dla mnie to obrzydliwe w tym wieku.Ale jesli chcesz to zrobic zrob to w porzadnym salonie kosmetycznym lub jakims innym miejscu a nie w jakiejs dziurze.To bedzie teraz przeztroga: MOJA QMPELA PRZEBILA SOBIE JEZYK NIBY WSZYSTKO DOBRZE BRAK OBJAWOW ZAKARZENIA AZ TU NAGLE POI KILKU TYGODNIACH OKAZALO SIE ZE MA ZAKARZENIE WEWNETRZNE.WYLADOWALA W SZPITALU NA ZAKAZNYM,!!!!I BARDZO ZALOWALKA TEGO PRZEBICIA.Dlatego lepiej zastanow sie nad tym porzadnie...

hm.. a moja znajoma dostała zakazenia od zwykłego kolcyzka w uchu i co z tego?
a mojemu "kumplowi" pękła prezerwatywa i teraz jego 15 letnia dziewcyzna ejst w 7 miesiącu ciąży =/ i co? i mi też pęknie w przyszłości więc nie będę uprawiała seksu...

ja będe robić w najnormalniejszym, sterylnym studiu tatuażu i piercingu.. co z tego że ze zniżka? czy to znaczy że będą mi robić mniej sterylnie czy cos? nie, po prostu po znajomości..

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu