| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Cześć jestem...
Autor Wiadomość
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 14:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Noo.. od początku myślałam ze to sami..
Albo w temacie gdzie ona piisała coś o kłotni rodzicow.. i napisala ze obok w pokoju oni się kłócą...a przeciez ona u sami w domu siedzi... to chyba pisala o kłótni sami rodzicow..;p ale napisała że JEJ rodzice się klócą...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
mindi10 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 17:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Malvina napisał/a:
Weronika napisał/a:
A po 2 to mnie irytuje to 10 = sami10 i mindi10

Lol Mr. Green
Przyszkadza Ci liczba "10" ? Neutral Każdy ma prawo robic sobie nicka jakiego tylko chce...:/
zgadzam się co w tym złego może być więcej "10"

Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 18:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mindi10 nie musisz się usprawiedliwiać. I tak detektywi-formuowicze domyśleli się, że jesteś Sami10... Rolling Eyes
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 19:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mindi10 załóżmy, że nie jesteś sami10, a więc wyjaśnij mi dlaczego twoji rodzice kłócili się w domy sami10?

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Gothic Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 19:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nawet gdyby sami10 to mindi10... Jestem za krótko na tym forum więc nie wiem o co biega... Może mi ktoś wyjaśni? Razz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7274120
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 20:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To długa historia, ale powiem co nieco. A więc Sami10 dostała zakaz pisania postów(miała trzy ostrzeżenia) i na drugi dzień osoba imieniem Marta (tak się przedstawiła) zalogowała się jako Mindi10. Zrobiła to z komputera Sami10 i twierdzi, że jest jej koleżanką i mieszka w tym samym bloku co Sami i nie ma komputera w domu. Ale w złotych myślach napisala, że ma na imię Samanta. To jak w końcu się nazywa? Marta czy Samanta? Założyła również temat "kłutnia", w którym napisała, że podczas kiedy ona siedzi i pisze ten temat to jej rodzice kłucą się za ścianą, czyli w domu Sami10. Dlatego właśnie formuowicze domyślili się, że Sami10 i Mindi10 to jedna i ta sama osoba.

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
Gothic Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 20:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dzięki za wyjaśnienie ;*

Ja tam nic nie mam do mindii10... Ja też kiedyś na jakimś forum głupoty zaczęłam wypisywać [mała- głupia byłam [dalej chyba jestem:P]]... Dajmy jej drugą szanse co? Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7274120
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 20:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale to nie chodziło o głupoty tylko o wypisywanie obraźliwych tekstów pod innym nikiem. Chociaż mi tam obojętnie. Moim zdaniem mogła by dostać drugą szansę jak aż tak bardzo się stara, ale to nie ode mnie zależy.

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 06 Lis, 2004 21:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sami 10 dostała ode mnie ostatnie ostrzeżenie i następnego dnia zrobiła sobie nowy profil. NIc w tym złego ale lepiej się przyznać. Ja to zrozumiem jako chęć poprawy ale lepiej od razu powiedzieć,niż owijać w bawełnę.
Elfka- w jednym poście napisała "Marta" w innym "Samanta" (spójrz do ematu "Złote MYśli").

elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 09:36   

Mrówa przeca wiem, bo to zauważyłam i chyba nawet gdzieś o tym napisałam, ale mniejsza z tym. Ja nie wiem czy jej się opłaca dać drugą szansę. Każde kolejne ostrzeżenie dawane w jakiś odstępach czasu było kolejną szansą. Gdyby się poprawiła te ostrzeżenie byłyby nawet zdjęte. A po za tym te wszystkie rzeczy o których powiedziała jak Mindi były takie hybrydowate, ze chyba zapomniała, ze pisze jako swoja przyjaciółka. Nicki praiwe podobne i myslała, że nas zrobi w jajo.
Powrót do góry
Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 17:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No dobra... Więc co zamierzacie z ,,naszą" oszustką zrobić(głównie moderatorzy) ?
Bo to ,,śledztwo" już za długo trwa Rolling Eyes
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 08 Lis, 2004 14:39   

Koleżanka jak na razie nie daje znaku życia, może poprostu już tu nie będzie wchodzić?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 08 Lis, 2004 17:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi ta mindi nie przeszkadza...jak dla mnie może tu byc Wink)
Powrót do góry
mindi10 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pon 08 Lis, 2004 17:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wreszcie mam adwokata!

Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 08 Lis, 2004 17:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mindi10 napisał/a:
no wreszcie mam adwokata!

Lol;p 1000 zl. za obrone;p
Ja Cię nie bronie tylko wyrażam swoje zdanie że mi nie przeszkadzasz Wink) Poprawiłas sie i tyle:]
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu