Hm...No ja nie wiem do końca czy to dobry pomysł. Ktoś może się obrazić,że inny uważają jego avatar,sposób pisania i cos jeszcze innego za złe i bedzie afera (ciekawe,czy ktoś to zrozumiał). No nie wiem,róbta co chceta, załóżcie sobie ten temat z konkursem ja jeszcze się zastanowię,czy wezmę udział i czy będę głosować
Heh...chcemy aby powstał konkurs " Miss i Misster forum " / Kłocimy się kto ma załóżyc ten temat Każdy twierdzi że musi być to jakiś moderator i ktoś WAZNY ! I wybraliśmy Ciebie!!
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 18:19
Dobra, no to mi podajcie co mam napisac w tym poscie, "bo mi sie nie chce myslic".
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 13 Lis, 2004 20:03
No wiecie wszyscy sa super!! ale ja lubie najbardziej Arena hehe
No tak konkurs na miss&mister forum ruszył, ale mam co do niego pewne zastrzeżeżenia. Chodzi o to, że moderatorzy są bardziej znanii ich posty na długo pozostają w pamięci, a na zwykłych użytkowników mało kto zwraca uwagę. Poprostu czytają jego post, ale nie zwracają uwagi kto go napisał. Wolałabym, zeby był oddzielny konkurs dla moderatorów i zwykłych użytkowników.
_________________ ...
Jeszcze nie zapomniałam o forum
...