| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Lesbijki

Czy jesteś lesbijką lub bisexualistką ?
TAK
18%
 18%  [ 10 ]
NIE
81%
 81%  [ 43 ]
Głosowań: 53
Wszystkich Głosów: 53

Autor Wiadomość
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 15:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pyta inna orientacja to nie jest choroba! Ludzie którzy mają inną orientacje to nie znaczy że
Cytat:
maja mniejsza pólkule mózgową

Kto Ci takie głupoty naopowiadal? biggrin
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Pyta Płeć:Kobieta

Ostrzeżeń:
 5/3/6
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 15:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

HOMO to choroba, uraz psychicny, nie odnalezione siebie uczuciowo i seksualnie. Forma zastępcza, często też utożsamiane jako zbocznie- pedofilia.

Ci ludzie zauwązcie ze dziwnei sie ubierają, mówia (moze nie wsyscy, ale da się odczuć z kim sie ma doczynienia). myśla tylko o seksie, przeciez to obrzydliwe jak taki dewiat się zaleca.

CO do mózgu - ile razy mam powtarzać, ze to stwierzdono i udowodnione (czytałam)
To daje myślenia, ze możliwe jest to związane z głową (nawet napewno).

Każdego denerwuje jak takie matoły, aż krew zalewa wychozdą nab ulice.
Niech brudy piora w domy i niech sie leczą, jeśli wogóle się da.

I to nie jset średnowieczny sposób myśleinia, w tamtych zcasach uważano to opętanie.

To GRZECH- Sodomę i Gomorę trwafił piorun za to!!!

Pozdrawiam.
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 15:28   

Ułahahaha! Młahahhh! Laughing Ale się naśmiałam, czytając Twój post, Pyta! XDDD Muahaha XD Dobre... Wink Mówisz, że tacy ludzie myślą tylko o seksie. A skąd wiesz? :> Nie no, dobra, nie będę robić głupich aluzji. ;P No ale skąd wiesz? Właśnie taki człowiek zwykle jest zdołowany, ponieważ nie chce zaakceptować własnego "ja". Tzn. głównie. A jeśli już zaakceptował - wątpię, żeby myślał jedynie o seksie. Homoseksualizm nie jest chorobą psychiczną (wywnioskowałam, że tak uważasz, czytając Twoje posty). Co do mózgu - przemilczę to. Bo jak Ty to niby tłumaczysz? Że gejom i lesbijkom brakuje części mózgu? Laughing Ciekawe. Wink Nie może tak być, bo gdyby nie mieli kawałka mózgu - chyba by nie żyli, prawda? Wink Zastanów się. Mówiłaś, że tak czytałaś. Gdzie? Podaj źródło. Książka? Czy co?

Pyta napisał/a:
Każdego denerwuje jak takie matoły, aż krew zalewa wychozdą nab ulice.
Niech brudy piora w domy i niech sie leczą, jeśli wogóle się da.

Nie mów ogółem, bo mnie to nie denerwuje. Twoim zdaniem takie osoby nie mają prawa normalnie żyć? Wychodzić, rozmawiać, bawić się, robić zakupy, pokazywać się? A to dlaczego? To też ludzie, tylko z inną orientacją. Wyrażając się tak o nich, sama wyrabiasz o sobie opinię. Bo w tej chwili to Ty jesteś "ta gorsza", a nie oni. Zastanów się. I nie nad nimi, a nad sobą. Pozdrawiam.
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 15:40   

Pyta, kto Ci takie bzdury naopowiadał, a dokładniej wydajue mi się, że Ty po prostu wszystko zmyślasz, aby nam zrobić frytki z mózgu Shocked
Jak już ma być półkula mózgu mniejsza, to dlaczego nie dwie? Odrazu mówi się, że to mózg jest zmniejszony. Dlaczego, gdy mózg jest mniejszy, to musi być to oznaką choroby? To nie prawda. Kobiety mają mniejszy mózg od mężczyzn i co? Jakoś są zdrowe i normalnie funkcjonują. Aby mieć mniejszy mózg, to musi być powód przed obrzydzeniem spermy, strach przed seksem? Shocked Coś Ci się nie wiem co z główką dzieje Neutral Z tym można się urodzić? Z mniejszym mózgiem tak, ale on nie gra roli. Gdy człowiek jest mądry, to ma mózg bardziej pofałdowany, jest wtedy sprytniejszy, potrafi myśleć racjonalnie, potrafi czytać tekst ze zrozumieniem oraz potrafi szybko zapamiętywać różne rzeczy lub nauka idzie mu łatwo, a osoby, które mają mniej pofałdowany mózg, mają problemy różne z czytaniem ze zrozumieniem, itp.
Ty chyba masz całkiem gładki i płaski mózg, że piszesz takie głupoty Confused
Homozseksualizm / biseksualizm nie jest chrobą, nie jest urazem psychicznym. Homoseksualista / biseksualista nie występuje w formie zastępczej i nie można to określić pedofilią, bo homoseksualiści / biseksualiściu odczuwają po prostu inne uczucia do tej samej płci. Oni ubierają się normalnie, a nie tak, jak Ty ujęłaś - dziwnie. Są normalnymi ludźmi i w pełni są mądrzejsi od Ciebie, tylko po prostu z innym wyrazem uczuć. To, że wyjdą osoby tej samej płci na ulicę i trzymają się za ręce, nie oznacza to, że są matołami, jak powiedziałaś. Nie są matołami i powtarzam - są normalnymi ludźmi. Dziś właśnie widziałam dwie kobiety trzymające się za ręce i jakoś rozmawiały na normalne tematy. Widziałam je w sklepie i oglądały różne ciuchy. To nie grzech, Bóg na pewno rozumie co czują homoseksualiści / biseksualiści i na pewno nie uznaje tego za grzech i wg kościoła to nie jest grzechem, ponieważ biorą pod uwagę wyraz uczuć, a w Ameryce jest to poprostu normalka i ludzie to tolerują i nie mieszają się do ich spraw. Powinnaś się zastanowić jakie Ty głupoty wypisujesz... Rolling Eyes

Ostatnio zmieniony przez Pyta dnia Nie 07 Lis, 2004 15:45, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 15:43   

Poszukałam stron, poczytałam i mogę z pełnym spokojem swojej [i nie tylko swojej Wink] racji je podać. Pyta, poczytaj, słoneczko. Smile ->
http://www.innastrona.pl/bq_przyczyny3.phtml
http://www.innastrona.pl/bq_przyczyny2.phtml
Powrót do góry

Ostrzeżeń:
 5/3/6
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 15:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Są wyjątki (częśc sie dołuje i zamyka w sobie), przynajmiej wiedzą kim są.

Inni żeby sie odróżnić, kupują pedalskie koszulki z napisami których tu nie przytoczę.
Oczywiście sa związane z upodobaniami seksualnymi. I taki potrafi tylko o tym gadac, ze jest taki i taki, mają coś powalone z uczuciami. Mówię jakis uraz psychiczny.

Dlaczego ja mam byc "gorsza".

Maja prawo tam do życia. Aaaleee... LECZYĆ SIĘ POWINNI, RESZTĘ ZOSTAWIAM SPECJALISTOM.

Co do źródła, muszę znaleźć, ale pewnie ktos powie że to stek bzdur.
Powrót do góry

Ostrzeżeń:
 5/3/6
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 15:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

TO NIGDY NIE BĘDZIE NORMALNE!!!
NIE ROZUMIECIE, że świat zosatł tak stworzony zeby sie rozmnarzać, a takie związki nie spełnaiją wymogu kopulacji.

W Ameryce normalka.... fiu bzdziu..
BUSH I wielu gubernatorów a nawet miażdząca ilość Amerykazna opowiada się przeciw homosom!

GŁUPOTY??? MAM TO gdzieś, bądzie w płedzie i czytajcie o homo, który napsiał jakisc gej lub Bi-nie wiadomo co za dewota
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 15:53   

Są geje, co ubierają się jakoś niestosownie, zmieniają specjalnie głos i robią miny takich niewiniątek. Spotkałam w telewizji, nauczycie męskiego baletu. Mężczyźni byli ubrani jak kobiety z baletu. Są też wyjątki, ale Ty, Pyta, przesadzasz ze swoimi zmyślonymi 'informacjami' Mad

A co do tej Ameryki, to nie masz racji, bo podpisana była umowa co do homo / biseksualistów i to tolerują i nie ma nikt tam prawa przeciwstawiać się homo / bisteksualistom.

Było kiedyś forum 'seks' i powinno powrócić, bo w 'dojrzewaniu' ten temat za bardzo nie pasuje Rolling Eyes
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 16:03   

Pyta napisał/a:
Inni żeby sie odróżnić, kupują pedalskie koszulki z napisami których tu nie przytoczę. Oczywiście sa związane z upodobaniami seksualnymi. I taki potrafi tylko o tym gadac, ze jest taki i taki, mają coś powalone z uczuciami. Mówię jakis uraz psychiczny.

Pierwsze słyszę. Nigdy nie widziałam homoseksualisty z jakąś prowokującą koszulką, czy czymś w tym rodzaju. Masz w swoim otoczeniu kogoś takiego, skoro tak doskonale to wszystko wiesz? I to nie jest żaden uraz, powtarzam.

Pyta napisał/a:
Dlaczego ja mam byc "gorsza".

No zgadnij. Wypowiadasz się jak osiemdziesięcioletnia, zacofana i nietolerancyjna staruszka [nie ubliżając starszyźnie, bo nawet ona ma więcej polotu] z wioski. Do tego sama masz coś z głową i to TY jesteś zboczona, pisząc post, cytuję:

"SKOK TYGRYSA NIEUDANY
CI*A W GIPSIE
CH*J ZŁAMANY!!!" [link]

To jest chore, moja droga, właśnie to. A nie homoseksualizm.

Pyta napisał/a:
Maja prawo tam do życia. Aaaleee... LECZYĆ SIĘ POWINNI, RESZTĘ ZOSTAWIAM SPECJALISTOM.

Leczyć? Po co? Wyobraź sobie: (przypuszczam, że jesteś heteroseksualna) ktoś każe Ci zmienić orientację na homoseksualną. I co? Uda się? Nie sądzę.

[quote="Pyta]Co do źródła, muszę znaleźć, ale pewnie ktos powie że to stek bzdur.[/quote]

Czekam z niecierpliwością. Oby tylko nie była to jakaś strona dla niewyżytych seksualnie nastolatek. Pozdrawiam. Wink

Ostatnio zmieniony przez Pyta dnia Nie 07 Lis, 2004 16:06, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry

Ostrzeżeń:
 5/3/6
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 16:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dobrze, widzę ze was nie przekonam.

Ameryka- mam racje, w TV mówili Konserwatyści (religia, rodzina, tradycje) wygrali wybory, a większośc w/g sondażu jest przeciw legalizacji (co nie znaczy ze ich nie tolerują!)
Ale jednę ma sie do drugiegi, wiadomo tolerancaj tolerancja, ale jak ciebie to dotknie....

Zawsze jest zło, tak samo jak będa dewiaci i inne świrusy.

Szkoad gadac, swoje zadanie mam takie....
Powrót do góry

Ostrzeżeń:
 5/3/6
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 16:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Femme Fatale napisał/a:

Leczyć? Po co? Wyobraź sobie: (przypuszczam, że jesteś heteroseksualna) ktoś każe Ci zmienić orientację na homoseksualną. I co? Uda się? Nie sądzę.

Tylko zę hetero to wzór od Boga, a homo to jest skrzywienie od normy.
Powrót do góry
Femme Fatale
Gość
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 16:08   

No i co z tego? Nie Ty wybierasz sobie orientację. Po prostu sobie wyobraź taką sytuację, nie biorąc pod uwagę swoich przekonań, moich przekonań, religii i otoczenia. Na prosty, ludzki rozum - to jest niemożliwe.
Powrót do góry
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 16:19   

Dobra, Pyta, miej swoje zdanie, bądź taka jaka jesteś, ale nie musisz oznajmiać tego wszystkiego publicznie, bo wiedz o tym - może powstać jedny wielki koflikt i po co Ci tego?
I jeszcze na forum 'Do śmiechu' taki głupi tekst:

"SKOK TYGRYSA NIEUDANY
CI*A W GIPSIE
CH*J ZŁAMANY!!!"

Ty się, słonko, opanuj, bo Ty masz jakiś 'uraz intelektualny' Wink

Niech ten temat zostanie zablokowany przez moderatora. Będzie spokój i nie będzie więcej konfliktów, ani żadnych sprzeczek. Temat ma być zamknięty, a jak jeszcze jakieś słowo na ten temat, to dostanie się bana i zakaz wstępu na forum, po prostu odrazu będzie przekierowanie na główną stronę 'dziecionline.pl Tongue
Powrót do góry

Ostrzeżeń:
 5/3/6
PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 16:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ten wierszyk to żart, a geje i lesbijki to ponura i gorzka prawda o glupocie tego świata.
Powrót do góry
Pulkownik Nikt Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 07 Lis, 2004 17:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:

... a zresztą to byłol skieowane do moderatora tego forum - mroweczki....

A u mnie to sie zapomina? :>
Zreszta nie widze powodu aby zamykac temat. Kleo to jest dyskusja jak kazda inna i czemu zamykac temat? Bo ktos sie z toba nie zgadza ? I prosze cie serdzecznie zebys nie robila z siebie ofiary za kazdym razem gdy ktos ci zwraca uwage badz cie krytykuje lub ma odmienne zdanie od twojego.

Dobra teraz wypowiem sie na temat Pyty Smile
A wiec mowisz ze pedalki dziwnie sie ubieraja? To cie wyprowadze z bledu. Ubieraja sie tak tylko tacy ktorzy sa pokazywani w telewizji na Love Parade itp itd. ( ktorych sama pewnie jestes czlonkiem :] ). gej ubiera sie normalnie. Ale ci o ktorych mowisz w ochydnych strojach i zniewiescialych ktorzy nieraz sa pokazywani w telewizji przez co spoleczenstwo ma bledne pojecie o gejach to mnie napawaja obrzydzeniem tak samo jak heteroseksualna pani z ukrainy w obcislej miniowie i z uwydatnionym biustem stojaca na autostradzie przebiegajacej przez las. Wszedzie jest jakis margines.
A co do tych badan to nie wiem kto je prowadzil ale sadze ze chyba twoj autorytet w sprawach sexualnych pan Dr. Roman G.
No i Femme Fatalle nie staraj sie pyty przekonac bo aby to zrobic musiala ona by najpierw pozucic swoja lpr-owsko-radiomaryjna odmiane chrzescijanizmu.
A i tak jeszcze ciekawostka dla pyty : Czy wiesz ze najwiekszy procent gejow jest wsrod faszystow? :> Nie umia siebie zaakceptoac wiec za wszelka cene chca sobie i innym udowodnic ze z gejami nie maja nic wspolnego.

"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
8240066
Strona 3 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi