| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
czy to możliwe?
Autor Wiadomość
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 19:56   

A jak każdy będzie myśłał, że nikt nie uprawiał seksu, to nasz gatunek zaniedługo wyginie Shocked (nie wspominając o prezerwatywach) Rolling Eyes
Przejdź na dół
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 14 Lis, 2004 19:58    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

... dodając do tego talbetki antykoncepcyjne i usuwanie ciąży, nie pomijając bezpłodności oraz nadmiernego katolicyzmu (czytaj: zakon).

Numer Gadu-Gadu
2187507
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 09:39   

LOL.
W ogole jezeli mam byc szczera, teraz dorosli zadko rozmawiaja z dziecmi, mlodzieza na temat seksu. W szkole to raz sie nabaknie i tyle. Do tego nie porusza sie takich problemow jak np. aborcja. Przeciez to jest straszne! Liczba kobiet dokonujacych zabiegow ciagle wzrasta... Widzialam ciala dzieci po aborcji. Jak ktos chce to pisac na gg - 2513919. Nie dam tego na forum poniewaz jest to MAKABRYCZNE :/
Dlaczego poruszam temat aborcji? Poniewaz sama nie wiedzialam o niej! Dowiedzialam sie rok temu. W sposob... Poprostu znalazlam bloga (nienarodzone.blog.pl) i odnalazlam strone ze zdjeciami i opisami. I tym, co to jest. A gdy zadalam mamie pytanie "czy dokonalabys kiedys zabiegu usuwania ciazy, czyli aborcji?" to ona "rany, Gaba, skad ty o tym wiesz?!". Shocked
Co wy o tym sadzicie?...
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 10:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cze
ten temat był już miliny razy poruszany na forum Wink
No cóż faktycznie ... rodzice nie chcą z nami o tym zbytnio rozmawiać ...
Moi to wogóle Wink heh no i dowiadujemy sie o takich rzeczach z róznych zrodel a
nie powinno tak byc gdyby tak nie było mniej dzieci zachodziło by w ciąże ... spojrzcie na kraje gdzie wychowanie seksualne jest juz w mlodszych klasach naszej podstawówki ...
Pozatym aborcja powinna byc legalna
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Tavion
Gość
PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 12:23   

sami10 napisał/a:
Evil or Very Mad nie!!!!!!!!!! Evil or Very Mad to dziewczyna mojego brata

sami, kochanie, spokojnie. Złość piękności szkodzi.
Powrót do góry
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 14:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moja mama nie raz mi odburknie jak si jej coś zapytam na ten temat... Tak to dowiaduję się wszystkiego z tego forum i innych stron www, a także z WDŻ i z ksiązeczek i książki, ktorą mi mama kupiła Neutral

Numer Gadu-Gadu
2187507
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 14:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Gabi-jak chcesz to załóż osobny temat o tym,bo widzę,że masz informacje a tutaj to się nie za bardzo nadaje.

sami10 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 15:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tavion napisał/a:
sami10 napisał/a:
Evil or Very Mad nie!!!!!!!!!! Evil or Very Mad to dziewczyna mojego brata

sami, kochanie, spokojnie. Złość piękności szkodzi.
przepraszam ale jak zamiast WF-u zrobili z nas kibiców hokeja to trener dziewczyn z gimnazjum dostał nerwicy i może mnię zaraził Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7735521
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 15:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To w takim razie mnie babka od przyrody zaraziła, i przez to mam TSS Neutral Ona się na mnie wydarła, i może mi przekazała tą agresję, a u mnie doszło jeszcze zmęczenie i te wszystkie bóle. Ale przecież mnie nie mogła zarazić Wink Jak już miałam mieć TSS to mam, i wcale się z tego nie cieszę Crying or Very sad

Numer Gadu-Gadu
2187507
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 16:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Podsumowanie tematu: jest możliwe aby sami brata dziewczyna miała nieregularny okres Wink. Koniec tematu :]
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 21:05   

Czyli gdzie prznosimy?
Pisałam, bo nie wiedziałam, że był poruszany. I tutaj ponieważ jakoś tak mi się machnęło...
Powrót do góry
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 15 Lis, 2004 22:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To może ja odpowiem na temat: nieregularne miesiączki może spowodować Rolling Eyes gwałtowna zmiana klimatu, GWAŁTOWNE utycie/schudnięcie lub stres Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 16 Lis, 2004 22:32   

Moi rodzice w ogóle o 'tych' sprawach nie rozmawiają, a jak powiedziałam do mamy, tak specjalnie: 'Mamo, skąd się biorą dzieci?', a mama mi powiedziała: 'Powiem Ci, jak będziesz dorosła'. Dosłownie, zgięło mnie, jak to usłyszałam Shocked
A potem do taty: 'Tato, skąd się biorą dzieci?', a tata: 'Nie czytałaś tej książeczki, którą Ci dałem?', a ja: 'Yyy... czytałam'. Ale co tam! Nawet nie poruszył ze mną tego tematu, bo na tamtej rozmowie wszystko się zakończyło. Dlaczego wszyscy tacy są staroświeccy? (co niektórzy)... Rolling Eyes
Powrót do góry
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu