| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Jak go poderwać?
Autor Wiadomość
Amy Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 16:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Super, super, też się ciesze, ale gadajmy na temat, bo znowu będzie offtop biggrin

- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KoT
Gość
PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 17:15   

Witam.
Rozumiem, że to potrafi być męczące. A mnie się wydaje, że powinnaś zrobić przesiew. Dopuścić do siebie bliżej tych, których uważasz za godnych zaufania - przyjaciel płci mniej pięknej naprawdę potrafi być pomocny. Natomiast co do tego chłopaka...Po prostu zbliżaj się do niego Wink
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 28 Lis, 2004 19:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KoT, dzięki...
Będę mu patrzeć w oczy, uśmiechać się, spróbuje trochę pogadać... no cóż nie będę Was więcej męczyć!
Może mi się uda!
Trzymajcie za mnie bardzo mocno kciuki!
PozdraViasy
Kwiat

- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Pon 29 Lis, 2004 23:59   

Witam.
Spojrzenie w oczy i uśmiech - ok, bardzo dobrze...Byle nie nadgorliwie, bo się speszy chłopak. Smile Trzymam kciuki.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Aren
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 03 Gru, 2004 13:37   

Ja też trzymam kciuki Rolling Eyes Pati chce z tobą pogadac na gg Rolling Eyes wiem chyba o kogo ci chodzi PS przypominam ze ja z nią chodze do klasy
Powrót do góry
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 14:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Piotrek (aren) to nie ja pisałm tego posta tylko Amy jak była gościem na forum ...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6519354
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 12:05   Nowa sprawa... Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Po długiej mojej nieobecności chciałabym coś dopisac do mojego dawnego postu. Nie chciałam zaczynać nowego, ponieważ i tak jest ich tu dużo... hyh...

A więc... można powiedzieć, że ten chłopak, którego chciałam poderwać (Tak jak w temacie "Jak go poderwać") mimo iż go kochałam (teraz mogę nazwać to tylko zauroczeniam) on się zaczął jakoś tak dziwnie zachowywać. Tzn. Do wszystkich dziewczyn, nie ważne czy brzydkich czy łądnych zaczął się tak samo slicznie uśmiechac jak do mnie na samym początku. I teraz mnie śledzi wzrokiem co ja akurat w danej chwili robię. Mnie to denerwuje. Jeszcze za wszelką cenę chce wzbudzić we mnie zazdrość. Ja na początku byłam zazdrosna i czasami miałam świeczki w oczach jak on tak się do innych dziewczyn przystawiał. WSZYSTKO TYLKO PO TO, ABYM BYM BYŁA O NIEGO ZAZDROSNA.
Ja nie chciałam mieć już złudzęń i przetłumaczyłam sobie:
On jest zwykłym podrywaczem i jeśli mnie naprawdę kocha to niech to pokarze w inny sposób, nie wzbudzi już mojej zazdrości, nigdy, nigdy, nigdy! Powtarzałam sobie to przez godzinę i wiecie co? Podziałało! Nie jestem już o niego zazdrosna. Mimo, że w jakimś stopniu podoba mi się jako chłopak, ale chyba już się w nim ODKOCHAŁAM.

No i teraz przejdę do rzeczy:
U nas w klasie jest ok. 5 przystojnych chłopaków. O jednym z nich napisałam wyżej. Od pewnego czasu drugi z tej 5-tki wyraźnie zaczął mnie podrywać. Ciągnie mnie za włosy, rozpina mi plecak itd... wiecie te rzeczy...
No i on jako chłopak mi się też podoba. Gadam z nim no i w ogóle, niedawno poprosił mnie o numer komórki. Wieczorem gadaliśmy przez sms'y, on pisał do mnie że coś tam cze laska itd... i wysłał obrazek z sercem. Mnie zamurowało, ale odpisałm mu i też wysłałam obrazek z sercem. Teraz puszczamy sobie duużo sygnałków i piszemy sms'ki...
On wyraźnie się we mnie zakochał...
Ciekawe jak będzie po przerwie świątecznej...
Ja nigdy nie miałam jeszcze chłopaka, no może kiedyś na wakacjach... ale nie chce tego liczyć jakoby to był mój chłopak (to już długa historia)...
Bardzo chciałabym mieć fajnego chłopaka. Na klasowym opłatku dziewczyny mi tego życzyły (niektóre), chciałabym, aby moje marzenie spełniło się na święta... tak bardzo chciałabym.
Co o tym sądzicie?
Trochę się rozpisałam, ale długo mnie na tym forum nie było i chciałam coś napisać,
Pozdrawiaski,
Amy
Thum

- What did You say...?
- ShUt Up JuSt ShUt Up!
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 21:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No to masz szczęście Smile Ja to się zawsze zakochuję bez wzajemności... Wink Tym podrywaczem się nie przejmuj,a skoro oboje się sobie podobacie to w czym problem? Wink
Mróweczka Kwiat

Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Czw 23 Gru, 2004 21:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mrówa ja też się zawsze bez wzajemności zakochuje ... Amy zazdroszcze cie tego chłopaka ... ty mu się podobasz naj wyrażniej a on tobie .... Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
6519354
dominik 69 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 25 Gru, 2004 02:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

najlepszy podryw to bycie soba....przełamanie sie i bycie sobš!
no i to jest podstawa Smile

KoT
Gość
PostWysłany: Wto 28 Gru, 2004 07:23   

Dobry Wink
Cóż, i tak czasem jest. Co do zakochiwania się bez wzajemności to do pewnego momentu się tak zdarzało, ale nie o tym miałem pisać.
Hm...Jakoś tak szybko Ci przeszło. Ale to lepiej, że nie patrzysz na niego ciągle wielkimi oczami i nie przeżywasz kolejnego "dołka", kiedy on podrywa inną. Powodzenia.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu