Miałam identyczny problem... Tak samo utknęłam, nie wiedziałam, co robić. Nie chodziłam z nim do szkoły, tylko do muzycznej. Napisałam o tym na forum i - jak gwiazda z nieba - spadła dla mnie KRADZIEJKA Zna go i chodzi z nim do szkoły. Załatwiła dla mnie jego e-mail, adres, telefon... BARDZO JEJ ZA TO DZIEKUJE!!!
"Uratował mnie" przypadek, więc i Ty powinnaś czekać na jakąś niezwykłą okazję. Wiem, że czekanie czasem wydaje się trwać w nieskończoność, ale to jedyne wyjście...
Jeszcze raz DZIEKI dla Kradziejki - kwiatek dla niej!
_________________ Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds.
Ludzie, kocham to forum :* Mam ten sam problem, wlasnie w tym czasie, ale mysle, ze nic z tego nie wyjdzie, ja poprostu sie blokuje, normalnie ta niesmialosc mnie kiedys wykonczy, bede stara panna -_-'
A tobie mowie-powodzenia
P.S. Ale tu sie pozmienialo, uhuhuhu... Juz nikogo tu nie znam xD
_________________ Nie martw się, jutro będzie gorzej !
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005 21:47
Wierzby starej nie pamintosz?
haha
a ja? no ja ten, niby odważna ze mnie kobitka, ale jesli przychodzi co doc zego to niesmiala tez jestem. Ale na tyle odwazna ze potrafie (przynajmniej części facetom) powiedziec o co biega =P
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 16:03
A mnie nie pamietasz ? no wiesz co
A tego ... nyo ja sie staram zawsze sprawe w lapki i ... do dziela
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 18:43
he he musi byc wam cholernie ci.ęzkofacet rozumie raczej dosłownie a wy mówicie odwrotnie niz myślicie :>
robal powiedział to w maiare obrazowo...
co do patrzenia to nie wolno sie gapic wprost ...bo to znaczy choc ze mna na pięterko...a spoglądać łapać wzrok i go spuszczać...a z reszta
oglądacie tyle głupich romantycznych filmów i książek czytacie ze to was wypacza i jak macie pogadac z chlopakiem co to wam na nim zalezy to milkniecie karykaturalnie jak wasze fikcyjne postacie, zamias czytac o takich to to nie moga i czekaja na zbieg okolocznosci to czytajcie i oglądajcie o takich to to mogą i sie nie wachają, podświadomie sie uczymy tego co odbieramy