Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pią 15 Kwi, 2005 22:35
HeyaH ja w moim miescie najbardziej nie lubie ekspedientek z triumpha.. ogladasz se bielizne a ona stoi 20 cm za toba i patrzy ci na rece czy nie kradniesz, do tego patrza tym swoim krzywym wzrokiem i wygladaja jak takie rasowe kur**** kiedys jej powiedzialam ze nie rzycze se zeby patrzyla mi na rece.. jaka fajna minke miala
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 16 Kwi, 2005 11:05
No to u mnie podobnie w Atlanticu Wlazłam tam kiedyś a babka nie dość, że zrobiła mine jak srający kot, zjechała mnie wzrokiem z góry na dół (-__-") to cały czas sapała mi za plecami. O_o Do tegu sklepu też już nigdy nie wejdę. ;]
A wczoraj byłam w Reporterze kurteczke kupić, i był taki ładniusi pan ^_____^ normalnie mmmmmmmmmmmm ^^ (ale po 5 minutach chciał mnie wygonić ze sklepu, bo nie mogłam się na nic zdecydować ) ;]
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 16 Kwi, 2005 16:17
hyhy.. ja sie wkurzam jak np ostatnio, chcialam se buty kupic, pytam faceta czy jest moj rozmiar, a on ze nie ma i mi zaczal pokazywac ktorych butow sa moje rozmiary.. mowie ze nie takich nie chce bo tylko tamte sie podobaja mi, a on ze te tez bardzo ladne i w podobnym stylu.. myslalam ze zabije
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Czw 21 Kwi, 2005 16:23
Hmmm Wierzba szukałam tam...a tam nie ma w ogóle eSek...A nie chce wygladac jak w koszuli nocnej A te za 50 zł to już są świetne
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 22 Kwi, 2005 14:57
Ale macie problemy. Znalezc koszulke Nirvany to nie problem..
Znajdzcie mi Yellowcard, The Used albo chociazby NOFX [ale nie anty-bushowski i w miare ladny ;] ]