rzecz gustu . dla mnie bardziej gejowsko wygląda np gość zero zarostu + wlosy 1 cm + tona żelu na sztorc to jest dopiero gejowskie
właśnie zarost nas odóżnia od dziewczyn i noszenie bródki nie jest niczym gejowskim chłopak powinien coś z zarostu mieć na twarzy tylko żeby mu pasowało czy bródka czy wąsy czy baki to zależy chyba od wyglądu
właśnie zarost nas odóżnia od dziewczyn i noszenie bródki nie jest niczym gejowskim chłopak powinien coś z zarostu mieć na twarzy tylko żeby mu pasowało czy bródka czy wąsy czy baki to zależy chyba od wyglądu
Racja, choć zależy to jaki ktoś ma zarost, bo może wyglądać jak małpa lub sirsiok, czyli zarost jak zapałki powbijane w g**no!
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pon 14 Mar, 2005 08:10
temat o goleniu hymmm : > chyba nie dla mnei ale moze sie wypowiem
ja tam sie raczej na twarzy nie gole (no jakies zboczenie czy cos ale tego nie robie ) ale posiadam maszynke na zyletki którą sobie chwale : > nie wiem jak ona jest stara, ale szczerze to mam ją odkąd pamiętam, i jak na razie nie mam zamiaru z niej rezygnowac. O niebo lepsza od tych wszystkich jednorazówek (ja sie tam wypowiadam w swoim mniemaniu i używaniu do nieco innych celów niż golenie brody =p)
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 14 Mar, 2005 10:39
"W zemście i miłości kobieta jest
bardziej barbarzyńska niż męszczyzna"
Friedrich Nietzsche
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sro 23 Mar, 2005 17:02
U niektórych fajnie wygląda lekki zarost, to zależy od osoby no i od gustu.
Wysłany: Sro 23 Mar, 2005 20:12
Sztona napisał/a:
Adamie
Nie wiesz że faceci w pierwszej GMN z zarostem (brutka i lekki wąsik) wyglądają slycznie?
Kup sobie golarkę żeby zarost katrolować.
Hm.. 1 gim to wiekszosc ma jeszcze ze tak sie wyslowie dzieciece rysy twarzy, wiec ja nie wiem czy slycznie. a u mnie w szkole np. nie mozna (tzn. moc mozna, ale ze nauczyciele cie zjezdzaja na kazdym kroku i zanizaja oceny to inna historia) brodek i tych pierdólek
ja na poczatek polecam jeszcze maszynke. poczatku zarostu czesto sa to 3 wlosy na krzyz, a taka brodka wyglada poprostu strasznie
* a ostatnio poklocilam sie z moim chlopakiem, bo sobie chcial brodke zapuscic oczywiscie wygralam ;]
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Czw 24 Mar, 2005 09:17
Yy ... Ja wam powiem że z tym zarostem to zalezy od wyglądu chłopaka
Jak ktoś ma taką chłopięcą ... ( no nie wiem jak to okreslic ale sie chyba domyslicie ) delikatną i zapuszcza sobie brodke i 3 wąsy <loL> ( no tak to czasami wygląda )
To Yy ... brak słów Heh ... w sumie nue wiem po co niektorzy zapuszczają ... żeby sie postarzyć ?
<lol> Co do starszych chłopaków czy z Yym ... inną urodą ... taka bardziej Yy ... no dorosłą ? To moze to nawet fajnie wyglądac
Czasami jak widze facetow jakis no 20 letnich z wasami brodami to Yyhh = =
Z siostrą bratowej :p normalnie juz sie smiałyśmy ze założymy front pozbawiania wąsów facetów <loL> tya
No bo ja akurat jestem zdania ze lepiej bez ale kazdy lubi co innego
Skoro twojego zarostu prawie wogóle nie widać to po co go golic? po to żeby pokazać jaki jesteś dorosły i dojrzały? to bez sensu. Poczekaj trochę az zarost zrobi się wrazniejszy i wtedy zacznij go golić. nie widziałam twojego zarsotu to nie wiem co ci doradzi najlepiej porozmawiaj z tatą. Ale myśle ze gdybys miał co golic to twoj tata napewno juz by ci to doradził. Pozdrawiam;)
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 24 Mar, 2005 12:40
Gdy zarost cię [cenzura] ogól się ;d, jeżeli nie to po kija masz to robić?
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Czw 24 Mar, 2005 12:52
moj brat ma wąsy, noi mu nawet fajnie (ale o niebo lepiej niż bez : >) brodke też ma, brodka ujdzie = ] ale jakas szczególna znowu nei ejst = )
zgodze sie z kingą, u niektórych facetow mi sie podoba (taki 'ktos' ktory ostatno zgolił grrr, ale i tak mial tak fajnie delikatnie = ] znacyz nie delikatnie tylko ten, no niewazne. O sczegoly prosze na gadu =p) a u niektorych wyglada to szpetnie = ).
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..