| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
golenie
Autor Wiadomość
Sajmon Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 12:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

altruista napisał/a:
sajmon - mow co chcesz, ale dla mnie takie brodki wygladaja, hmmm, gejowsko Razz

rzecz gustu biggrin. dla mnie bardziej gejowsko wygląda np gość zero zarostu + wlosy 1 cm + tona żelu na sztorc Neutral to jest dopiero gejowskie biggrin

Moze dlatego ze jestem rock/metalowcem?biggrin pozdr
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3855487
Michuś Płeć:Mężczyzna
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 12:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sajmon napisał/a:
rzecz gustu biggrin. dla mnie bardziej gejowsko wygląda np gość zero zarostu + wlosy 1 cm + tona żelu na sztorc Neutral to jest dopiero gejowskie biggrin

właśnie Exclamation zarost nas odóżnia od dziewczyn i noszenie bródki nie jest niczym gejowskim Arrow chłopak powinien coś z zarostu mieć na twarzy tylko żeby mu pasowało czy bródka czy wąsy czy baki to zależy chyba od wyglądu Cool

Numer Gadu-Gadu
4143657
Wielka Łapa Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 13 Mar, 2005 16:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:

właśnie zarost nas odóżnia od dziewczyn i noszenie bródki nie jest niczym gejowskim chłopak powinien coś z zarostu mieć na twarzy tylko żeby mu pasowało czy bródka czy wąsy czy baki to zależy chyba od wyglądu

Racja, choć zależy to jaki ktoś ma zarost, bo może wyglądać jak małpa lub sirsiok, czyli zarost jak zapałki powbijane w g**no!

Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pon 14 Mar, 2005 08:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

temat o goleniu hymmm : > chyba nie dla mnei ale moze sie wypowiem Wink
ja tam sie raczej na twarzy nie gole (no jakies zboczenie czy cos ale tego nie robie Wink ) ale posiadam maszynke na zyletki którą sobie chwale : > nie wiem jak ona jest stara, ale szczerze to mam ją odkąd pamiętam, i jak na razie nie mam zamiaru z niej rezygnowac. O niebo lepsza od tych wszystkich jednorazówek (ja sie tam wypowiadam w swoim mniemaniu i używaniu do nieco innych celów niż golenie brody =p)

Numer Gadu-Gadu
2891618
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 14 Mar, 2005 10:39   

"W zemście i miłości kobieta jest
bardziej barbarzyńska niż męszczyzna"
Friedrich Nietzsche
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Pon 14 Mar, 2005 15:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

po uno mężczyzna Wink
a po drugie to to do mnie bylo?

Numer Gadu-Gadu
2891618
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 14 Mar, 2005 15:12   

o szlag ale błąd...Smile
nie to raczej tak ogólnie,ale można różnie odebrać nie obraże sie biggrin
Powrót do góry
Sztona Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 16 Mar, 2005 11:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Adamie
Nie wiesz że faceci w pierwszej GMN z zarostem (brutka i lekki wąsik) wyglądają slycznie?
Kup sobie golarkę żeby zarost katrolować.

Sztona

Antoine de Saint-Exupéry
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
8649129
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 16 Mar, 2005 11:48   

Ty...diablica z miasta waśni w realu też masz ogon?
Powrót do góry
Akacja12 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 39 razy
PostWysłany: Sro 23 Mar, 2005 17:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U niektórych fajnie wygląda lekki zarost, to zależy od osoby no i od gustu.

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 23 Mar, 2005 20:12   

Sztona napisał/a:
Adamie
Nie wiesz że faceci w pierwszej GMN z zarostem (brutka i lekki wąsik) wyglądają slycznie?
Kup sobie golarkę żeby zarost katrolować.

Hm.. 1 gim to wiekszosc ma jeszcze ze tak sie wyslowie dzieciece rysy twarzy, wiec ja nie wiem czy slycznie. Rolling Eyes Wink a u mnie w szkole np. nie mozna (tzn. moc mozna, ale ze nauczyciele cie zjezdzaja na kazdym kroku i zanizaja oceny to inna historia) brodek i tych pierdólek Razz
ja na poczatek polecam jeszcze maszynke. poczatku zarostu czesto sa to 3 wlosy na krzyz, a taka brodka wyglada poprostu strasznie Razz

* a ostatnio poklocilam sie z moim chlopakiem, bo sobie chcial brodke zapuscic Razz oczywiscie wygralam ;]
Powrót do góry
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Czw 24 Mar, 2005 09:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Yy ... Ja wam powiem że z tym zarostem to zalezy od wyglądu chłopaka Smile

Jak ktoś ma taką chłopięcą ... ( no nie wiem jak to okreslic ale sie chyba domyslicie ) delikatną i zapuszcza sobie brodke i 3 wąsy Razz <loL> ( no tak to czasami wygląda )
To Yy ... brak słów Smile Heh ... w sumie nue wiem po co niektorzy zapuszczają ... żeby sie postarzyć ? biggrin

<lol> Co do starszych chłopaków czy z Yym ... inną urodą ... taka bardziej Yy ... no dorosłą ? biggrin To moze to nawet fajnie wyglądac

Czasami jak widze facetow jakis no 20 letnich z wasami brodami to Yyhh = =

Z siostrą bratowej :p normalnie juz sie smiałyśmy ze założymy front pozbawiania wąsów facetów biggrin <loL> tya

No bo ja akurat jestem zdania ze lepiej bez biggrin ale kazdy lubi co innego
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 24 Mar, 2005 09:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Skoro twojego zarostu prawie wogóle nie widać to po co go golic? po to żeby pokazać jaki jesteś dorosły i dojrzały? to bez sensu. Poczekaj trochę az zarost zrobi się wrazniejszy i wtedy zacznij go golić. nie widziałam twojego zarsotu to nie wiem co ci doradzi Razz najlepiej porozmawiaj z tatą. Ale myśle ze gdybys miał co golic to twoj tata napewno juz by ci to doradził. Pozdrawiam;)

Numer Gadu-Gadu
730730
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 24 Mar, 2005 12:40   

Gdy zarost cię [cenzura] ogól się ;d, jeżeli nie to po kija masz to robić?
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

PostWysłany: Czw 24 Mar, 2005 12:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

moj brat ma wąsy, noi mu nawet fajnie (ale o niebo lepiej niż bez : >) brodke też ma, brodka ujdzie = ] ale jakas szczególna znowu nei ejst = )
zgodze sie z kingą, u niektórych facetow mi sie podoba (taki 'ktos' ktory ostatno zgolił grrr, ale i tak mial tak fajnie delikatnie = ] znacyz nie delikatnie tylko ten, no niewazne. O sczegoly prosze na gadu =p) a u niektorych wyglada to szpetnie = ).

Numer Gadu-Gadu
2891618
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu