Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005 20:56
Christine fan i jaki sens ma powtarzanie kazdemu przy jego bledzie ze go popelnil?
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 10:21
nasty_girl napisał/a:
to nie lekacja polskiego zeby czepiac sie drobnych bledow;/ nie kazdy ma slownik w glowie..
On chce dla Ciebie jak najlepiej, żebyś już nigdy na j.polskim nie popełniła takiego błędu, więc zwraca uwagę na prawidłową pisownię, to utrwali Ci się w głowie i będzie 100% JOŁ.
Wysłany: Czw 19 Maj, 2005 22:13
no widzisz niektorzy nie maja problemu z rozmawianiem z dziewczynami inny za nic w swiecie nie podejdzie do dziewczyny, zaraz buraka szczeli i sie zaprze nogami i rekami i nie podejdzie.. tez kwestia indywidualna..
Wysłany: Czw 19 Maj, 2005 22:25
ja tez nigdy nie mialam.. wrecz przeciwnie.. nieraz zarzucano mi ze jestem zbyt bezposrednia i czasami zdarzalo mi sie zalowac ze zachowuje sie nieraz jak zachowuje.. no ale czlowiekowi sie nie dogodzi, ten niesmialy ten zasmialy.. chyba trzeba sie cieszyc z tego jakims sie jest i nie warto sie zmieniac, a jak sie naprawde cos do kogos poczuje i zalezy to da sie przezwyciezyc niesmialosc..
no coz, ja to mam tak, ze latwo nawiazuje kontakty.. nigdy jakos nie mialam z tym problemow.
a niesmiali chlopacy sa tacy slodziutcy i pocieszni.. =) tylko wytulac!
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Nom ja tez sie czesto wstydze... Mam taka sytuacje, ze chlopaki z 2 gim.(ja jestem z 1.) powiedzieli mi zebym wpadl do nich na trening w pilke reczna, bo jestem wysoki a oni potrzebuja wysokich graczy... popatrze sobie i moze zechce grac... no i ja wlasnie bardzo chce pojsc... ale boje sie, a wlasciwie sie wstydze ze sie zbłaźnie...;/ i bedzie [cenzura]! wysmieja mnie tylko i bedzie koniec gry w reczna.. Co mam zrobic? isc? nie isc? moze troche potrenowac przed pojsciem? doradzcie...!
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 08 Sty, 2006 11:34
pewnie ze isc, to tylko rok roznicy. niewiele ryzykujesz, a mozesz wiele zyskac ;>
u mnie jest tak że też czasami nic nie mogę powiedzieć albo palnę strasznie głupiego przy chłopaku który mi sie podoba. Ręce mi zaczynają sie trząść , zaczynają sie tez pocić a serce chce mi wyskochyć tak samo mam gdy kłucę się z kims wyzywamy sie i takie tam w tym momęcie zjadam litery mówię głupoty ;/
_________________ Ach, co za oszczędność czasu zakochać się od pierwszego wejrzenia! <:3)~