Ja jeszcze nie byłam u ginekologa (nie miałam takiej potrzeby). Ale ja po prostu nie mogę się przemóc i się przed kimś obcym rozebrać. Po prostu mam granice własnej intymności. :p
Mornariel u pediatry tez sie robierasz.. a co boisz sie isc do lekarza? wstydzisz sie.. normalna rzecz, a ginekolog jest do tego przyzwyczajony
Ale ja nie. :p
U pediatry to wystarczy zdjąc koszulkę. :p
nooo to juz odkrywasz swoja kobiecosc (piersi) wiec co ci juz zalezy na tej drugiej polowie
Eee... wydaje mi się, że najczęściej pod koszulką jest stanik. _-_ Oj, zależy mi na tym, bo pediatra nie obmacuje mi cycków. :p No, ale cóż... zawsze taka byłam... ;p
Tylko mojemu chłopakowi pozwalałabym się obmacywać. XD
Tylko mojemu chłopakowi pozwalałabym się obmacywać. XD
heheh jak chcesz..
ale wiesz ze czasami kaza tez sciagc stanik ??
_________________ "Wiem, że nic nie wiem"
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 08:32
Każda chyba boi się ginekologa, bo nie przed każdą osoba rozchylamy nogi (buhahaha jak to zbarzmiało :>). Kiedy Mornariel będzie musiała iść to pójdzie, choćby nie wiadomo co.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 12:46
Każda z nas kiedyś bała się ginekologa, niektóre wciąż się boją i to jest jak najbardziej zrozumiałe. Morniarel może nie lubieć rozbierania się przed kimś, ja sama nie lubię tego robić nawet przed lekarzami.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 12:46
Mornariel napisał/a:
Ja jeszcze nie byłam u ginekologa (nie miałam takiej potrzeby). Ale ja po prostu nie mogę się przemóc i się przed kimś obcym rozebrać. Po prostu mam granice własnej intymności. :p
a mowilas ze ejstem przygotowana na ee 'wspolzycie' a nie potrafilabys sie przed kims rozebrac : >
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 12:49
panienka_wierzba napisał/a:
Mornariel napisał/a:
a mowilas ze ejstem przygotowana na ee 'wspolzycie' a nie potrafilabys sie przed kims rozebrac : >
Co innego rozbieranie się przed lekarzem a co innego przed osobą,którą się kocha .
Kładę nacisk na słowo obcym. Kacha, czytaj uważniej :>
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 12:52
czytam czytam
ale wiesz
ona niby 'dalabym sie obmacywac mojemu chlopakowi'
skąd wiesz czy wtedy nei zezarlby Cie wstyd?
mialas juz faceta ktory by Cie eee 'obmacywa' (glupio to brzmi, moze raczej który dotykał Twojego ciała) bo jesli nie, to nie możesz być pewna jakbyś się zachowała przed takim faktem, dać czy nie,...
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 06 Maj, 2005 14:57
Gdybamy gdybamy...ale przecież wiadomo że to 2 różne sprawy bo jak chłopak obmacuje to sprawia to przyjemność (chyba ze nie jesteśmy na to gotowi ale zakładamy że jesteśmy), lecz gdy robi to lekarz można czuć zawstydzenie to chyba jasne.