"Sloneczko i pole" Do końca rzycia będę Cię za to pamiętał! I ile razy będę widział nowe malowanie to Ty będziesz mi się z nim kojarzyła Dzięki!
A co do tematu: mam jako taki talent do wystąpień publicznych Coraz lepiej mi to wychodzi.
_________________ Zapraszam na moje nowe Forum: kolej, podróżni, Mazowsze. (adres w przycisku www)
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 13:16
I mam talent do nic nie robiena (wczoraj przez cały dzień sprzątałam pokój i nic nie wyszło, dalej syf )
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 13:24
EU07 napisał/a:
Gabra napisał/a:
mam talent-
(...)
-rozsmieszenie kogos
(...)
"Sloneczko i pole" Do końca rzycia będę Cię za to pamiętał! I ile razy będę widział nowe malowanie to Ty będziesz mi się z nim kojarzyła Dzięki!
piękna ortografia
Co masz do mojego słoneczka i pola ?
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 01 Maj, 2005 13:28
Ja potrafie prowokować znajomych,mieć idiotyczne pomysły(taki jak napisanie sobie na brzuchu samoopalaczem ''kocham was''), pakować sie w kłopoty,zrobić wielki problem z najprostszych rzeczy itp,itd...
A z tych dobrych umiejętności: umieum robić na szydełku,robie bransoletki z muliny, potrafie nieźle rozśmieszyć, podobno fajnie rysuje i kiedyś grałam na keyboardzie
moje talenty
-podobnie jak Naomi potrafię być bezczelnie i bezlitośnie szczera np. krytykowanie nauczycielek dość głośno ( w taki oto sposób głównie objawia się moja szczera bezczelność)
-durne pomysły np. podstawienie nogi nauczycielowi badź obrzucenie go płatkami kwiatów
-prowokowanie kłótni wszelkiego rodzaju
-potrafie tak gadać że po 5 minutach mój rozmówca sie na mnie obrazi
cusik dobrego
-raz na jakiś czas potrafię być miła
-potrafię skrzyknąć klasę na jakieś fajne numery typu miau'czenie na religi
-jestem jedną z najszybciej czytajacych w klasie
-potrafie robić (komuś) exstra głupie żarty
_________________ Na twarzy uśmiech
a w sercu ból
to najtrudniejsza z życiowych ról...
noo to ja odwrotnie
mam talenta kulinarnego
przypomnieliscie mi
i jeszcze jeden talent
ale nie wiem czy pozytywny
to oklamywania i oszukiwania rodzicow w jakikolwiek sposob
w dodatku cholernie porzadnie
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
ja tez kiedys bardzo ladnie potrafilam sciemniac.. tyle przekretow co mi sie udalo zrobic typu ide do kolezanki kolezanka do mnie a potem na balety, a tu mama chce numer.. hyhy i nigdy nie wpadlysmy wiec sciemy byly skuteczne.. pamietam jak nie raz mamusia rozmawiala z jakas kolezanka czy sasiadka kolezanki jako z jej mama .. <lol> na szczescie juz nie musze
Bekanie na zawołanie, granie na kompie nieprzerwanie do 10 godzin (Duracell), spora inwencja twórcza, niewiarygona szybkość tracenia zapału, szybkie zasypianie (na lekcjach się przydaje jak do 23.00 gram na kompie), zaciekła nienawiść do szkoły oraz możliwośc pochłonięcia 1kg żywności w ciągu ok. godziny(jeśli nie mniej), autoironia, potrafię śmiać się z siebie samego, potrafię być na serio wredny(szczególnie dla ludzi z mojej klasy). Jak zapewne zauważyliście wszystkie cechy są samouzupełnieniem. Tak więc jestem samowystarczalny.
_________________ Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
do siedzenia dlugiego przy kompie tez kiedys miala talent.. siedzialam tak od 20 do 15 w wiekszosc weekendow jak nie szlam na balety.. na szczescie teraz juz bym tak nie potrafila..
Najlepiej potrafię się odezwać do wychowawczyni np.:
- Na wtorek przynieście 4 zł na rajd pieszy.
- Nie zapłacę- Ja^^
- Czemu?
- A może nie mam...?
- 4 zł można nawet pożyczyć...
- Ale to głupota płacić 4 zł za chodzenie po lesie !!
- Jak tak myśłicie to nie pójdziemy...
- Ja tak myślę, a niewiadomo jak inni! Nie idę !
To niedawna sytuacja ^^-]
Ja pamiętam kiedyś byłam u koleżanki i ona wino przyniosła =]
Ja nie chciałam pić, ona wypiła kiliszeczek.
Ja mówię później:
- To może mi jeden nalej...
I zanim się obejrzałam wypiłam jakieś 5 kieliszeczków ^_^
Tak odruchowo nalewałam, piłam, nalewałam, piłam...=))