Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 26 Maj, 2005 19:30
ja sie zgadzam z keevkieem .. jezeli byla by w 100% nie bylo by zadnego ale.. nie martwila by sie tym ze moze bolec czy tam innymi rzeczami..
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 26 Maj, 2005 20:56
Cytat:
a moze wcale nie bolec.. nawet nie masz pewnosci, czy juz sie kiedys nie usunela ;].
Z reszta, czym jest odrobina bolu, jezeli mozna zasmakowac wspanialych rozkoszy? ;]]
skąd ty wiesz jaką rozkosz odczuwa kobieta ?a może sam miałeś błone dziewiczą :>
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 27 Maj, 2005 11:31
Jakaś Angielka zostaje pojmana i tytułowy Turczyn (bogaty i w ogóle) ją wykorzystuje na mnóstwo sposobów, trzyma w haremie itp.
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 27 Maj, 2005 16:29
No,to bardzo ksztalcaca lektura.
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 27 Maj, 2005 20:42
hmm zdaje sie że czytałem kiedyś po angielsku dokłądnie taką samą obcje zupełnie jakby początek tej ksiązki...czy porwali ją w nocy odurzyli eterem i obudziła sie dopiero związana w samolocie...a póxniej to juz tylko odużali afrodyzjakami?
hmm tylko to nie był Turek a raczej Arab
A wiecie jak ja sie boje ;( KOSZMAR !!!!!!!!
BUU Przekonuje sie coraz bardziej, że to nie będzie bolało =/
Trzeba się zrelaksować =)
ufff ale i tak się boję =/