prawda...powiedzieć sie da wszystko co jest napisane w fonetycznym języku bo własnie do tego ów służy..powiedzieć sie da...ale nie ma żadnego powodu uważać by jakikolwiek "normalny" śmiech brzmiał w taki sposób...nie z początkiem "mw"
dlatego też uważam że ów śmiech nalezy poprostu do osoby nienormalnej...
co do tematu... dlaczego miałoby niewypadać? według mnie można a to zależy też trochę od tego, jak blisko siebie jesteście, w jakich stosunkach [międzyludzkich, naturalnie, mam na myśli ] jesteście, czy on ma dziewczynę, itp., itd. ... ale według mnie możesz, bo co staje na przeszkodzie?
_________________ Gdy wyschnie źródło gwiazd
Będziemy świecić nocom
Gdy skamienieje wiatr
Będziemy wzruszać powietrze
Zbigniew Herbert "Napis"
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 28 Cze, 2005 23:18
polecam kupiś jako prezent wióry podłogowe...to zawsze ma pozytywny efekt, najlepiej zapakowane po amerykańsku!
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 29 Cze, 2005 00:24
Tsej napisał/a:
choć prubuje nie jestem w stanie tego w żaden sposób fonetycznie wypowiedzieć...
Nie krec Tseju, znowu probujesz wyjsc na sprytnego i zabawnego?
//a tak btw to dla mnie nienormalne jest napisanie "prubuje".. nie pojmuje tego o_O
hmmm jesli chodzi o prezent tak bez przyczyny to tak - mozesz mu dac bez powodu calusa(na pewno sie ucieszy =))
mozesz znalezc jakies piekne miejsce i go w nie zaprowadzic ( tez powinien sie ucieszyc)
jesli marzy o czyms(jakiejs plycie)a akurat nie ma forsy a Ty masz to mozesz mu zaponsorowac i inne takie
ja np. robie czesto takie oryginalne prezenty swojemu chłopakowi i z doświadczenia wiem że mu sie podobają