| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Chłopak od zaraz...

Jeżeli masz 14 lat lub mniej odpowiedz: Czy miałaś/miełeś już chłopaka/dziewczynę ?
Tak, i nadal mam.
23%
 23%  [ 10 ]
Tak.
27%
 27%  [ 12 ]
Nie.
48%
 48%  [ 21 ]
Głosowań: 0
Wszystkich Głosów: 43

Autor Wiadomość
Myszorka Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 21 Paź, 2003 14:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie boj sie kiedys napewno natrawisz na tego jedeynego moze jakis oboz albo cos ja przezywalam to samo ale gdy nialam chlopaka mieszkalismy w dwoch miastach byly lsty itp . ale ja chcialam sie do niego przytulic ....

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
only_girl_12

PostWysłany: Wto 30 Gru, 2003 20:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nic nowego nie powiem bo ja tez nie mam chłopaka , niestety a mam prawie 13 lat [ musze zmienic nick ] a ja lepiej sie dogaduje z chłopakami niz z dziewczynami i nic ... nie mam chłopaka i fucking way ! sory za slowa... a kto mnie chce?? biggrin chetnych na gg przyjmuje biggrinbiggrin hehe nie zartuje !
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Wto 30 Gru, 2003 21:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No mam chłopaka, mam. To jest drugi a mamk lat 12. Z pierwszym chodziłam ok. 10 miesięcy i 10 miesiecy straciłam eh...szkoda gadać... Rolling Eyes A szzerze to też bardziej sie dogaduje z chłopakami a jak mam jakieś kumpelki to...też takie "chłopaki" Wink

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Strona 3 z 3 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Odpowiedz do tematu