WEŹMNIE NIE WKURZAJ I NIE OBRAŻAJ MNIE !! !! !!
BO JA CIE NIE OBRAŻAM A TĄ ŁYZKE TO SOBIE MOZESZ WSADZIĆW DUP* !! !!
_________________ Fraelka =D
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 10:56
fraelka napisał/a:
Hmmmmmm............
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 10:59
fraelka napisał/a:
Może by tak zastosować inne słownictwo Bo tak, to się możesz wyrażać w kierunku swoich rodziców, jeśli Ci na to pozwolą, tutaj panują inne zasady. I jeszcze jedna prośba, NIE WRZESZCZ jak bachor, któremu matka nie chce kupić zabawki.
I na przyszłość rada, forum jest miejscem rozwiązywania problemów, a nie dyskutowania na takie tematy, poza tym, to Twoje tematy zasługują na miano bzdury tygodnia.
Ale ZAJEFAJNIE !!
Dostałam juz Oscara czy jeszcze nie ??
Bo nie wiem czy sie już ubrać w suknie czy nie :>
Boże ale sie ciesze. Nareszcie dostałam miano JUPIIIIIIIIIIIIIII
A to fakt mamusia mi nie chce kupić zabawecki BUUUU
będe płakac ;(;( a chciałam lalke Barbie z uginanymi kolanami
NO widzisz jaki ten świat jest ehhhh Straciłam dzieciństwo przez to
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 11:04
Czemu znów odnoszę wrażenie, że ktoś robi sobie jaja?
himitsu wiesz jak to jest głupszym sie ustępuje, trzeba przyznac racje bo dostaną ślinotoku Biedacki
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 11:10
fraelka napisał/a:
himitsu wiesz jak to jest głupszym sie ustępuje, trzeba przyznac racje bo dostaną ślinotoku Biedacki
]
Daruj sobie tą ironię, na mnie to nie działa. A ślinotok, to Ty już dosyć długo masz, się ślinisz, na widok takich genialnych tematów jak ten, tylko jest pewien probem, tutaj takie tematy nadmiernie długo nie żyją.
Może by tak zastosować inne słownictwo Bo tak, to się możesz wyrażać w kierunku swoich rodziców, jeśli Ci na to pozwolą, tutaj panują inne zasady. I jeszcze jedna prośba, NIE WRZESZCZ jak bachor, któremu matka nie chce kupić zabawki.
I na przyszłość rada, forum jest miejscem rozwiązywania problemów, a nie dyskutowania na takie tematy, poza tym, to Twoje tematy zasługują na miano bzdury tygodnia.
[cenzura] masz chlopie pojecie o celowosci istnienia jakiegokolwiek forum ;p juz teraz wiem dlaczego ono jest takie a nie inne ;]