i tu mi sie przypomniala panna z mojej bylej klasy, ktora robila wszystko zeby ja ktos polubil, raz byla metalem, raz pankiem, to chodzila i opowiadala jaka z niej anarchistka, tu sie na hip hopie znala.. masakra.. a cala bizuterie miala z gazety.. i tu szczerze mowila "kupuję gazety dla prezentow" ..
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 26 Paź, 2005 15:03
Hehe ... No tak, ale w tych gazetach te branzoletki są takie gumowe bardzo =///
w mojej klasie jest tylko jedna dziewczyna, ktora to gowno nosi;p na dodatek to z bravo, te "odwaga" i "nadzieja"... a dotad uwazalam ją za dojrzałą i mądrą osobę. -_-
głupota.
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 27 Paź, 2005 14:07
No ze szkła ... Jedne są bardzo rozciągające się, a inne mniej ... to takie trudne =/// <LoL>
Yan -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 27 Paź, 2005 14:20
Wiadomo o co chodzi,ale okreslenie "bardzo gumowe bransoletki" w przypadku gumowych bransoletek,jest po prostu genialne.
Ostatnio usłyszałem idealne określenie dla tego typu gumowych wyrobów - "lansoletki".
_________________ "You are not a beautiful and unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else. We are all part of the same compost heap"
Pamiętaj, nie jesteś twoim postem na forum...