Wysłany: Pią 30 Gru, 2005 23:10
nasty_girl - Uch, no fakt, toż to już weteranka seksu z Ciebie. Dziewczyna (Dziewczynka) coś tam wyczytała w necie, pochwaliła się... I co... Zwijmy amatorką seksu? To co ty jesteś? 16 lat i taka mądra... Jezu... Czasami zastanawiam się po co na tym forum kategoria seks : )
a co do wypowiedzi tej czarno białym tyłkiem na avatarze: ile szesnastolatka może wiedzieć o seksie? a skoro podchodzi do tego "zarowno fiutow jak i razy będzie dużo" to może jej przyszłośc zawodowa = prostytutka? mi by zależało aby mieć jedną partnerkę jak najdłużej..
wiecej niz Ci sie wydaje i nie ponizaj sie takimi prostackimi osadami bo to jest wlasnie to z czego sie smieje u ludzi naprawde zalosne to jest doprawdy jak ktos uwaza osoby traktujace sex za przyjemnosc za nieszanujace sie dziwki.. ;]
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 31 Gru, 2005 10:05
czy ja sie gdzies czyms chwalilam? bo znalesc nie moge? w kazdym razie jakies tam doswiadczenie mam, a co do 11 to chyba nie trzeba sie wypowiadac.. roznica na pewno jest wiec pomysl zanim napiszesz..
Wysłany: Sob 31 Gru, 2005 11:14
nasty_girl - Po prostu zabawne mi się wydaje, kiedy 15-latka robi z siebie weterankę seksu, jakby wszystkie (Ehhh... Trzeba mocno to trzeba ; P) fiuty świata miała już w rękach.
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 31 Gru, 2005 12:43
najnowsze badania wykazuja, ze mlodziez w wieku 15 i wiecej, maja wieksza swiadomosc na tematy zwiazane z seksem, niz dorosli.
i przestan sie chwalic swoim wiekiem, postaraj sie wyrobic autorytet na forum inteligencja i madrymi radami. zaczynam sie zastanawiac czy nie dostales dowodu tydzien temu i poczules "wladze".
Dla mnie rodzice ktorzy swoje dzieci uswiadamiaja w iweku 15 lat sa nieodpowiedzialni i przespali odpowiedni moment. Ja bylam usiwdamiana (w pelnym tego slowa znaczeniu bo jak juz zabrali sie za to moi rodzice to zrobili to porzadnie a nie chichotali jak posrani i nie wiedzieli co teraz powiedziec) w wieku 8 lat. I jestem im za to niezmiernie wdzieczna gdyz zaoszczedzili mi tym bardzo wiele problemow, nieprzyjemnosci i przede wszystkim nie doprowadzili do tego ze w naszym domu sex jest tematem tabu- jest nasza osobista sprawa i nie chwalimy sie swoimi przezyciami jak koledzy ale w granicach, do ktorych jestesmy sie wzajemnie w stanie dopuscic rozmawiamy o tym i mowcie co chcecie- bede robic wszystko, zeby wlasne dzieci wlasnie tak wychowac.
Wysłany: Nie 01 Sty, 2006 10:47
Shaunri napisał/a:
nasty_girl - Po prostu zabawne mi się wydaje, kiedy 15-latka robi z siebie weterankę seksu, jakby wszystkie (Ehhh... Trzeba mocno to trzeba ; P) fiuty świata miała już w rękach.
nigdzie nie napisalam ze taka jestem. ale porownanie 11 z 16 latkiem jest smieszne, bo w tym wieku jest to ogromna roznica..
Różnica wieku? Mi i mojemu kochanemu to nie przeszkadza. Wszystko zależy od ludzi, a metryki wtedy nie mają wielkszego znaczenia. Wiem z doświadczenia, mój kochany jest ode mnie o 9 lat starszy
Wysłany: Sob 28 Sty, 2006 18:45
owszem, roznica nie ma znaczenia, tz jezeli obie osoby potrafia sie porozumiec, bo jezeli niedojrzala osoba proboje byc ze starsza o pare lat, to na pewno to dlugo nie potrwa..