| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Czy wiek ma znaczenie/
Autor Wiadomość
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 30 Gru, 2005 19:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A Ty się wiekiem nie chwalisz i co Rolling Eyes

Numer Gadu-Gadu
1550297
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pią 30 Gru, 2005 22:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no fakt, rzeczywiscie nie mam wieku.. a bylam pewna ze mam ;p powiem tyle ze co do wieku, bardzo podobny do twojego ;p
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 30 Gru, 2005 23:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl - Uch, no fakt, toż to już weteranka seksu z Ciebie. Dziewczyna (Dziewczynka) coś tam wyczytała w necie, pochwaliła się... I co... Zwijmy amatorką seksu? To co ty jesteś? 16 lat i taka mądra... Jezu... Czasami zastanawiam się po co na tym forum kategoria seks : )
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sob 31 Gru, 2005 03:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek napisał/a:
a co do wypowiedzi tej czarno białym tyłkiem na avatarze: ile szesnastolatka może wiedzieć o seksie? a skoro podchodzi do tego "zarowno fiutow jak i razy będzie dużo" to może jej przyszłośc zawodowa = prostytutka? mi by zależało aby mieć jedną partnerkę jak najdłużej..

wiecej niz Ci sie wydaje i nie ponizaj sie takimi prostackimi osadami bo to jest wlasnie to z czego sie smieje u ludzi naprawde Wink zalosne to jest doprawdy jak ktos uwaza osoby traktujace sex za przyjemnosc za nieszanujace sie dziwki.. ;]

Numer Gadu-Gadu
2740642
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 31 Gru, 2005 09:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziwki? niee, one są zdrowe psychicznie

Numer Gadu-Gadu
1550297
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 31 Gru, 2005 10:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czy ja sie gdzies czyms chwalilam? bo znalesc nie moge? w kazdym razie jakies tam doswiadczenie mam, a co do 11 to chyba nie trzeba sie wypowiadac.. roznica na pewno jest wiec pomysl zanim napiszesz..
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 31 Gru, 2005 11:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl - Po prostu zabawne mi się wydaje, kiedy 15-latka robi z siebie weterankę seksu, jakby wszystkie (Ehhh... Trzeba mocno to trzeba ; P) fiuty świata miała już w rękach.
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 31 Gru, 2005 12:43   

najnowsze badania wykazuja, ze mlodziez w wieku 15 i wiecej, maja wieksza swiadomosc na tematy zwiazane z seksem, niz dorosli.
i przestan sie chwalic swoim wiekiem, postaraj sie wyrobic autorytet na forum inteligencja i madrymi radami. zaczynam sie zastanawiac czy nie dostales dowodu tydzien temu i poczules "wladze".
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 31 Gru, 2005 13:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Anton - Oj, żebyś się nie zdziwił (hihihi ; ) )

A co do badań - Fakt... Kiedy rodzic w wieku 12-13-15 lat przychodzi tłumaczyć o motylkach i te sprawy : )

PS: Gdzie ja się chwalę wiekiem?
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sob 31 Gru, 2005 16:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dla mnie rodzice ktorzy swoje dzieci uswiadamiaja w iweku 15 lat sa nieodpowiedzialni i przespali odpowiedni moment. Ja bylam usiwdamiana (w pelnym tego slowa znaczeniu bo jak juz zabrali sie za to moi rodzice to zrobili to porzadnie a nie chichotali jak posrani i nie wiedzieli co teraz powiedziec) w wieku 8 lat. I jestem im za to niezmiernie wdzieczna gdyz zaoszczedzili mi tym bardzo wiele problemow, nieprzyjemnosci i przede wszystkim nie doprowadzili do tego ze w naszym domu sex jest tematem tabu- jest nasza osobista sprawa i nie chwalimy sie swoimi przezyciami jak koledzy ale w granicach, do ktorych jestesmy sie wzajemnie w stanie dopuscic rozmawiamy o tym i mowcie co chcecie- bede robic wszystko, zeby wlasne dzieci wlasnie tak wychowac.

Numer Gadu-Gadu
2740642
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 31 Gru, 2005 16:27   

Shaunri napisał/a:

PS: Gdzie ja się chwalę wiekiem?

hm to chyba nalezy przemilczec.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 31 Gru, 2005 17:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jogurt - Pozazdrościć rodziców... (Mowię poważnie, bez docinek)

Anton - Więc milczmy...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 01 Sty, 2006 10:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
nasty_girl - Po prostu zabawne mi się wydaje, kiedy 15-latka robi z siebie weterankę seksu, jakby wszystkie (Ehhh... Trzeba mocno to trzeba ; P) fiuty świata miała już w rękach.

nigdzie nie napisalam ze taka jestem. ale porownanie 11 z 16 latkiem jest smieszne, bo w tym wieku jest to ogromna roznica..
Powrót do góry
Gothic Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sob 28 Sty, 2006 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Różnica wieku? Mi i mojemu kochanemu to nie przeszkadza. Wszystko zależy od ludzi, a metryki wtedy nie mają wielkszego znaczenia. Wiem z doświadczenia, mój kochany jest ode mnie o 9 lat starszy Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7274120
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 28 Sty, 2006 18:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

owszem, roznica nie ma znaczenia, tz jezeli obie osoby potrafia sie porozumiec, bo jezeli niedojrzala osoba proboje byc ze starsza o pare lat, to na pewno to dlugo nie potrwa..
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi