| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Sylwester 05/06
Autor Wiadomość
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 02 Sty, 2006 20:35   

Keeveek napisał/a:
materiałów palnych, dzieci i młodzieży nie sprzedaje się.

alkoholu rowniez
Przejdź na dół
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Sty, 2006 20:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek napisał/a:
Tremere napisał/a:
, pol likru

likru? a co to jest? chyba, że chodziło o pół litera.. to znaczy litra..

mimo wszystko dobrze, że nie spędziłaś go nad Simsami, znowu. Razz chyba że powstał nowy mózgotrzep o nazwie likr.

Naprawdę udajesz głupiego Razz Żadnego sylwestra nie spędziłam nad Simsami, w sumie nad simsami spedzam 1/10 mojego wolnego czasu.
Ja nie sadzilam Keeveek, ze ty masz takie kompleksy. Weź się z nich lecz na worku albo poduszce, bo mnie jakoś te twoje docinki specjalanie ten... nie ruszają.
Likier, i nie obchodzi mnie, czy likru, czy likieru, czy likiera.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Sty, 2006 20:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ant0n napisał/a:
Keeveek napisał/a:
materiałów palnych, dzieci i młodzieży nie sprzedaje się.

alkoholu rowniez

Zależy gdzie. Na rynku ruscy nie patrzą na wiek, papierosy i spirytus każdy może kupić i w dodatku tanio, bo z przemytu. Zalety Hajnówki.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
5234610
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Sty, 2006 20:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to lepiej nie tykaj klawiatury od komputera.. to znaczy komputra, ee, komputeru? kompu kompu..

[ Dodano: Pon 02 Sty, 2006 20:41 ]
Ona89 napisał/a:

Zależy gdzie. Na rynku ruscy nie patrzą na wiek, papierosy i spirytus każdy może kupić i w dodatku tanio, bo z przemytu. Zalety Hajnówki.

w nielegalnym handlu zakupisz nawet karabin, nie o to nam przecież chodzi..

Numer Gadu-Gadu
1550297
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Sty, 2006 20:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek napisał/a:
to lepiej nie tykaj klawiatury od komputera.. to znaczy komputra, ee, komputeru? kompu kompu..

Ty naprawdę, biedny jesteś chłopcze. Razz Już teraz wiem wszystko, uświadomiłeś mnie.
Złe wychowanie Mr. Green
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Sty, 2006 20:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Rolling Eyes

Numer Gadu-Gadu
1550297
sylvia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 02 Sty, 2006 21:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek napisał/a:
Tremere napisał/a:
, pol likru

likru? a co to jest? chyba, że chodziło o pół litera.. to znaczy litra..

Likier => Likier (z francuskiego liqueur) to wysokoprocentowy napój alkoholowy - klarowny, słodki i gęsty o smaku owocowym, korzennym lub korzenno-ziołowym. Pokrewnymi napojami są nalewki.
Very Happy

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
8700737
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Sty, 2006 21:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

chyba ktoś tu niekoniecznie zrozumiał.. "za młodzi na sen.."

Numer Gadu-Gadu
1550297
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Sty, 2006 22:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<załamany> Co dziwnego w tym że ludzie w wieku 14 lat palą <krztusi się i dlawi>... Nie no nic... Przeta to normalne (Inni mają po 16 i 18.. [cenzura] respekt, to prawdziwe ziomale są...)... Miało nie być ironii? Proszę.... Dzieco, czy ty jesteś (Trzymaj się i nie przeklinaj ; P) niedorozwinięta? Luuudzie, rozumiem, bądźmy dorośli, bądźmy na topie, ale nie przeginajmy. Rozumiem, palić, pal jak chcesz, ale słowa co w tym dziwnego, czy tłuamczenie się (Bo inaczej tego nie odbiorę) że ktoś tam jest 2 lata starszy... Panienko... Trzymaj mnie, bo to aż obrzydliwe jest. Po prostu odpychające (Nie mówiąc o widoku "nakręconego" dziecka..)

Poszlibyście do książek nieco... Tylko nieco... Można się wiele nauczyć...

PS: Już widzę te "pozytywne" odzewy forumowych geniuszy.
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 02 Sty, 2006 22:43   

ja nie mowie ze to jest rozsadne, tylko ze nie nazwal bym tego dziwnym w dzisiejszych czasach.
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Sty, 2006 22:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Fakt, co racja to racja, nieco się zapędziłem, przepraszam. Odebralem to nieco jakby ktoś tutaj powiedział "No co, chodź, zajaramy, fajnie jest...", nieco się zapędziłem : )
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Pon 02 Sty, 2006 22:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie ma ironii, oo! ;o

Cytat:

cały urok ruskich hehehe ;][/quote]

Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 08:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kasia0001 napisał/a:
u mnie Sylwek był [cenzura].. =] Byłam w Białym (mieszkam w Suwałkach) .... napiliśmy sie, podwalalo sie do mnie paru buahaha... , pobilli jednego.. az mial rozciętą skroń aż do kości, rozcięty łeb a to wszystko przez to że poprosil naszego kumpla o szluga.. heh.. no i potem wszyscy razem bylismy na sylwku... z tym pobitym ..hehe.. bo on tak wogle szedł do nas.. niezapomniany sylwek! Brali zioła.. ale ja na szczesnie nie bralam i nie mam zamiaru.. ale ziola brali tylko kumple hehe.. no i tyle hiihi.. szzegolow nie podam bo to top secret

Wlasnie wykonuje mega rotfla na dywanie biggrin

Jak ja kocham 13,14 latki które chlają jak smoki, palą jak smoki ... i zaczynaja wyglądac jak ... smoki

Dostają od starszych kolelegów 'coś' co ma wyglądać niby jak zioło ... chociaz co wie 13 latka o m1 ? i palą tak podekscytowane/ni (bo chlopcy tez tak maja) ze wydaje im sie ze łapią faze.

Naprują się (ze tak powiem) jak dzikie swinie (swin nie obrazajac) po czym robią dziwne rzeczy, czesto konczy sie to plukaniem zolądka.

mam 16 ... (teraz juz mi idzie 17) lat i moje doswiadczenia z alkoholem nie sa az tak ciekawe Wink

Ah jeszce osobiscie znam ... sytuacje kiedy to 13 latki z mej szkoły starej biggrin z mego gimnazjum polaczonego z podstawówką. Za zrobienie tzw 'laski' chłopakom z 3 gim (niektórzy starsi nieco ... kiblowali) dostały m1 .... tratatata ... to nic ze ta garstka jakiegos suszu nie była wcale marichuaną ... akcja byla dosyc glośna Wink

I powiem wam ;P ze pomimo tego ze na kazdej imprezie, osiemnastce bylam jedyną niepijąca ... ze na wycieczkach nie piłam wodki z butelki po wodzie biggrin ... ze nie paliłam na szkolnych imprezach ... nie przyjęłam propozycji wciągania na przerwie ... etc etc ( oj tylko mnozyc te sytyacje, propozycje etc) nie załuje Wink)) wrecz przeciwnie ... I nie bawiłam sie gorzej niz inni ... ba biggrin chyba nawet lepiej Wink))
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 10:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh, faktycznie 13 latki palące zioło.. ale co do picia to musze przyznac, ze sama mam niewiele wiecej, bo 15 lat. wypilam juz bardzo duzo w tym swoim krótkim zyciu, jednak oddalabym wiele, by to wszystko cofnac. dobrze wiem, ze nawalona, młoda dziewczyna to widok najbardziej komiczny i wręcz żalosny.. datego na ostatnim sylwku, mimo namow kolegow, nie wypilam wodki (jeden kieliszek) a szampana zaledwie dwa łyki.. fakt faktem, były trzy piwa, ale jak mozna sie napić trzema piwami? mialam humorek, ale kontrolowalam swoje zachowanie.
chociaz wczesniej tak nie bylo, dlatego teraz zrozumialam wiele i od pol roku pije z duzym umiarem.

P.S. mówi się 'likieru' a nie 'likru' Smile kazdy moze sie pomylic, ja tez czasami strzelam tego typu gafy. nikt nie jest idealny, prawda?

Numer Gadu-Gadu
1744817
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 15:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Kinga, to miało być ogłoszenie matrymonialne? "młoda, bez nałogów, umiejąca się dobrze bawić.."

Numer Gadu-Gadu
1550297
Strona 3 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu