| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Co zrobić??
Autor Wiadomość
kaka Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 19:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie wiem czy mam jeszcze szansę na szczęście, ale wydaje mi się, że po tym co ostatnio przeszłam, to lepiej będzie coś zrobić. Inaczej może być bardzo, bardzo, bardzo źle...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
7153880
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 19:24   

aparaty są fajne ;D
sama bede miala staly gdzies w lipcu Wink i wszystko na jego temat bede obrac w zart
a jak ktos sie doczepi 'patrzcie ta ma aparat' to powiedz 'a co zazdroscisz biggrin?' albo 'fajny,nie Razz?'
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 19:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

właśnie, to też dobry sposób. jesli nie będziesz pokazywać nikomu że dotykają Cię takie "teksty" ba, będziesz także się z nich śmiać to ilośc takich docinków na pewno zmaleje, bo będą trafiały kulą w płot

Numer Gadu-Gadu
1550297
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 19:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek - Szkoda ze mowa o dziewczynie, bo chłopak by wzniósł gardę... ; )

Poza tym moim zdaniem nie zawsze warto trzymać się w czymś co nie ma sensu... No cóż, fakt, faktem, moim zdaneim to nigdy nie ma sensu, ja nie radzę, bo nie mogę, jak powiedziałeś nie mi oceniać kto co "coś tam", ale po prostu oceniam, jak ja bym w takiej sytuacji postąpił.

PS: Dobra, racja, jej tekst wskazuje na pełną sugerację naszymi wypowiedziami w życiu prywatnym. Tak więc, ja się nie wypowiem więcej ; P. Mam sumienie.
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 19:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To nie jest do końca tak jak myslicie. Ja po prostu chciałam żeby na to popatrzył ktoś z boku. Może jestem głupia, że w ogóle to zaczęłam. Nie wiem...
Ale teraz wiem co zrobić. Bez względu na to, co się stanie później. Za tydzień jego urodziny. Jeśli kiedys ma się udać to tylko wtedy.
Pozdrówka dla was wszystkich :*
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7153880
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 20:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

my tego nie piszemy po to zeby robila jak my mowimy, poprostu sugerujemy zeby sobie to przemyslala, a konkretniej stosunej tego pana do niej..

a wydaje mi sie ze kaka ma swoj rozum, i wie co z tym zrobic..
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 20:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl - "a wydaje mi sie ze kaka ma swoj rozum, i wie co z tym zrobic." - Daj Bóg i Bóg uchowaj zarazem ; )

kaka, a co ma się dziać? Mam nadzieję, że nie będziemy oglądać kolejnego wątku o maszerujących po podłodze plemnikach, dziurawych prezerwatywach i temu podobnych rzeczach?
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 20:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

w to, czy go ma, czy nie wnikac nie bede, ale dziewczyna sama za siebie decydowac powinna my tylko wyrazamy swoje zdanie, sugestie, a co ona z tym zrobi to jej sprawa..
Powrót do góry
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 21:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja właśnie nie wiem co się stanie, ale mam nadzieję, że nic złego. Pożyjemy, zobaczymy...
Człowiek uczy się na swoich błędach... A że ja się tym tak strasznie przejmuję to już niestety tylko moja wada.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7153880
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 21:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kazdy sie przejmuje, i przezywa na swoj sposob.. a wrazliwosc nie jest wada..
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 03 Sty, 2006 21:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ważne, żeby się nie poddawać Razz

Numer Gadu-Gadu
1550297
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 04 Sty, 2006 19:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Tylko właśnie nie poddać się jest bardzo trudno. Zwłaszcza po tym co dziś usłyszałam Sad Ale olałam gościa, który mi dokuczał chociaż było mi bardzo trudno... Powiedział: "aparatka". Ale zdziwiło mie zachowanie "mojego chłopaka", który nie śmiał się z tego, a wręcz przeciwnie, wydawało mi się, że chciał mnie jakby bronić czy coś. Może jednak nie wszystko stracone...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7153880
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sty, 2006 19:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tamtym chlopakiem nie ma sie co przejmowac, wazne ze ten twojcie broni ;p
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 04 Sty, 2006 20:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chała ten twój chopak jak Cię pięściami nie bronił ; ) <żart, żart ; )>

Aparatka powiedział... Taaak? No to cóż... Właśnie się tak zastanawiam czy to na górze to byłby naprawdę żart, gdyby takie [cenzura] przy mnie tak do dziewczyny powiedziało...

<z zastanowieniem> A ciekawe jakie to [cenzura] mądre jest...?
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 04 Sty, 2006 20:35   

'aparatką' sie przejelas biggrin
kolezanka zakladajac pamietnik napisala cos tam 'pamietnik agatki aparatki' biggrin sama siebie aparatka nazwala Smile

a jakby ktos jeszcze Cie nazwal aparatka to powiedz np. 'jakbys nie zauwazyl' Wink oczywiscie nie wrogo tylko z humorem ^^
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu