| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
ciało
Autor Wiadomość
Elun Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 14 Kwi, 2006 19:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja mam biust zlaiczany do mniejszych. Przez caly czas mialam kompleks na jego punkcie, bo zawsze chcialam zeby byl troche wiekszy, ale to trwalo do pewnego, jednego dnia. W tym dniu moja siostra zaczela przegladac zdjecia operacji plastyczncyh biustu i byly zdjecia przed i po. Jak ogladalam zdjecia, jak pozniej wieksze biusty licząc od C wygladaja w przyszlosci.... jak paskudnie zwisaja, jakie sutki sie robia.... fuj. I od razu wyleczylam sie z kompleksu i od tamtej pory uwazam ze male jest piekne Smile a szczegolnie w przyszlosci...
Mam maly, ale mi sie podoba bo jest jędrny i okrągły

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Pią 14 Kwi, 2006 20:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale przeciez jej nie zostawi, bo ma maly biust, moze wolalby by miala wiekszy, ale go zaakceptuje i pokocha jesli kocha Nastke.
nie mowie tego co chce uslyszec
takie jest moje zdanie
sama nie mam duzego biustu. 70B.
wazne by byly ladne, nie zwisajace, nie asymetryczne, wazne by CI pasowaly. balony nie sa piekne zbyt.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 14 Kwi, 2006 20:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mała - A jeśli ja lubię balony, to co, lubię to co brzydkie?

Ja powiedziałem że ona powiedziała że mówisz dobrze, bo mówisz to co chciała usłyszeć.

Jesli z nią jest, to chyba przez biustonosz jest w stanie ocenić jaki ma biust... : / Od, tyle...
Powrót do góry
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 14 Kwi, 2006 22:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri - Nastka pisala ze nosi staniki powiekszajace biust. Jesli nie jestes w temacie to przyjmij do wiadomosci ze teraz sa takie ze specjalnymi wkladkami ktore moga powiekszyc biust nawet o 2 rozmiary. Wiec dziewczyna moze nie miec kompletnie nic a na wyglad i nawet w dotyku wydaje sie ze ma duze B. W takim wypadku chlopak moze nie zdawac sobie sprawy z rozmiarow jej piersi.

Nastka- wazne aby biust byl proporcjonalny do calosci. I najlepiej jesli jest on na szerokiej podstawie bo mowi sie ze wtedy jest ladniejszy Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6476170
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 14 Kwi, 2006 22:32   

Hmm... Chłopak jakoś to przeboleje Wink ale wspomnij mu o tym, bo może być rozczarowany. Czytałam w jakiejś gazecie (kolorowej, nie pamiętam jakiej, ale chyba nie była taka całkiem głupia...), wypowiadał się chłopak, że nie lubi w miłości oszustwa, np. że dziewczyna zdejmuje stanik miseczka C, a pod spodem... nic Razz Fakt, głupia sytuacja Wink
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Pią 14 Kwi, 2006 23:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tez mam male a mimo to do tej pory moi faceci za nimi szaleli ;] takze bym sie nie przejmowala Wink

Numer Gadu-Gadu
2740642
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 15 Kwi, 2006 08:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

szaleli bo dawałaś im lizać "za garść dolarów" Smile

Numer Gadu-Gadu
1550297
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sob 15 Kwi, 2006 10:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie mowie Shaunri ze brzydkie, ale wg mnie, co za duzo to nie zdrowo. skoro jes z Nastka, to znczy ze mu odpowiadaja takie

[ Dodano: Sob 15 Kwi, 2006 ]
a co do powiekszajacych biust, to fakt ze takie sa. w sumie to jesli nie masz nic i zalozysz pushup to wrazeni ebedzie takie ze cos tam niby jest. ja tez obawialam sie ze nie bedzie sie mojemu podobalo, ale jednak.
Powrót do góry
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 15 Kwi, 2006 13:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mała, różnica między wyglądem 70B a 65AA jest jednak spora...oj ile ja bym dała żeby mieć wielkości B Sad
Dla przykładu.
Różnica między obwodem biustu a pod nim dla msieczki A wynosi 12 cm. Moja wynosi tylko 7 Neutral
Gdzieś czytałam, że w tym wieku może być to spowodowane awitaminozą, anemią lub niedoborem estrogenów. Moze udać sie do lekarza? Wkącu jak na w pełni dojrzałą (no oprócz tego) 17-nastolatkę to chyba coś nie gra? Na dodatek, 4 lata po okresie a ja wciąż nie mam zbyt uregulowanego...chyba coś się ze mną nie tak dzieje Neutral

Shaunri, przyznałam Małej ację nie z tego względu, że napisała to co chciałabym usłyszeć, poprostu uważam że tak powinno być w każdym związku! To ty najwidoczniej masz innego, dziwne poglady.

joasia, przy moim rozmiarze, "na szerokiej podstawie" jest napewno Wink Proporcjonalność do ciała, idealna wynosi obw. bioder = obw. biustu. U mnie to się nie sprawdza Neutral
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 15 Kwi, 2006 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek napisał/a:
szaleli bo dawałaś im lizać "za garść dolarów" Smile

zglosze Twoj post do moderatora bo nie mniesz mnie gnojku obrazal. Za duzo sobie pozwalasz.

Numer Gadu-Gadu
2740642
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 15 Kwi, 2006 16:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mroczny_jogurt napisał/a:

nie mniesz mnie gnojku obrazal.

Mr. Green

a skoro zachowujesz się jak [podkreślenie moje] lachociąg i dupodajka to się nie dziw, że tak Cię postrzegam.

Numer Gadu-Gadu
1550297
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 15 Kwi, 2006 19:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Keeveek napisał/a:
Mroczny_jogurt napisał/a:

nie mniesz mnie gnojku obrazal.

Mr. Green

a skoro zachowujesz się jak [podkreślenie moje] lachociąg i dupodajka to się nie dziw, że tak Cię postrzegam.

a skoro zachwoujesz sie jak gowniarz, ktory nie rozumie, ze seks jest przyjemnoscia to sie nie dziw, ze tak Cie postrzegam to raz, a dwa malo mnie interesuje co masz na moj temat do powiedzenia, takich prostackich epitetow na swoj temat sobie nie zycze.

Numer Gadu-Gadu
2740642
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 15 Kwi, 2006 19:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dobrze, kurtyzano, ladacznico ;]

Numer Gadu-Gadu
1550297
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 15 Kwi, 2006 19:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Prostactwo na tym forum mnie dobija O_o... Idźcie się kłócić gdzie indziej.

Nastka - Dobra, zwracam honor - jeśli chodzi o to, że może nie wiedzieć jakiej wielkości piersi masz, ale co do tego, czy piersi w związku mają znaczenie to upieram się że tak.
Powrót do góry
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 15 Kwi, 2006 20:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No i obawiam się Shaunri, że mój chłopak ma identyczne zdanie :/ ustalilam to ze "wstępnej" rozmowy i chyba się zdołowałam Sad sprawa dla mnie przesądzona wręcz, dowie się to zostawi, raczej... Neutral pytanie, czy warto być z kimś takim? Nie wiem co robić.
Powrót do góry
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi