| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Długie włosy - pytanie do pań
Autor Wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Wto 13 Lip, 2004 11:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Faceci z długimi włosami są cholernie pociągający AGRR!!!
Ale jednym pasuje drugim nie...
Jeśli koleś jest typem macho modela to niepasuje logika:P a jeśli to typowy luzaczek, metal czy coś takiego:) Mniam, smaczny kąsek...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pią 16 Lip, 2004 17:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi też się podobają faceci z długimi włosami... ale nie takimi do barek, ale takimi gdzieś koło uszu... Nie tak typowo na jeża, ale trochę dłuższe Smile I jeszcze najlepiej jak są w takim nieładzie (byleby nie na żel !) A faceci z "kitką" są wg mnie obleśni Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Luna Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 19:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

spontan ty chyba zartujesz? a moze jestes szkotem Wink ? a co do dlugich wlosow u chlopakow to jednym pasuja a drugim nie. U nas w klasie jest taki AFRO ma najdluzsze wlosy w szkole z chlopakow (koło 10cm) i chce zapuscic sobie do ramion! STRASZNE! A ON JESCZE TAKI BRZYDKI UH!

Numer Gadu-Gadu
4557715
_grzeszczulka_ Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 20:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

fuuuj! ochyda gdy chłopak ma długie włosy... za długie mi chodzi! Ale uwielbiam gdy chlopak nie jest obcięty na straslziwie kótko, tylko ma takie troszku dluższe włosy, by mógł se np. na żel z przodu postawić... takie dłuzwsze żeby były..... nie tak jak ma Mufasa Shocked tylko troche krótrze.... o matko Mr. Green ale jeszcze musi dbać o te włosy... a nie, cały czas smalec na głowie... bleee! ale tak to chlopak jak dla mnie jest boski.. mmm Love

Numer Gadu-Gadu
2419438
Gościówa Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 21 Lip, 2004 21:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mała napisał/a:
Faceci z długimi włosami są cholernie pociągający AGRR!!!
Ale jednym pasuje drugim nie...
Jeśli koleś jest typem macho modela to niepasuje logika:P a jeśli to typowy luzaczek, metal czy coś takiego:) Mniam, smaczny kąsek...

Dokładnie...mniam, mniam i tyle Wink Wiadomo ze nie wszystkim wszystko pasuje..mam paru kolegow co jak debilnie wyglądaja w dlugich wlosach a inni SUPER! Mój obecny chłopak jest metalem i ma długie, proste włosy Wink I szczeże mówiąc w krtkich go sobie nie wyobrażam...głupio by wygladał.... co innego krecone..za tym nie przepadam ... chodziaz tez nie sa takie złe Wink

Ostatnio zmieniony przez Gościówa dnia Czw 22 Lip, 2004 16:53, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
730730
blackLady
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 22 Lip, 2004 10:04   

Mnie się nie podobają chłopcy z długimi włosami......Ale każdy ma swój gust.
Powrót do góry
gosiunia Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 30 Lip, 2004 18:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

tego raczej nie mozna ogolnc bo to zalezy do jednego beda pasowaly dlugie wlosy a di drugiego nie. mysle jednak ze chlopaki powinni nosic krotkie wlosy bardziej wyglada na chlopaka a o to chyba nam plci pieknej chodzi nie!!!!

Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Odpowiedz do tematu