chyba nie rozumiecie... ja gram w drużynie... nie szkolnej... tylko takiej, która daje mi możliwość uprawiania siatkówki wyczynowo... a niskich wywalają... wzrost SIĘ LICZY...
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sob 04 Gru, 2004 18:35
rozumiem, ale enistety nijak nie możemy Ci pomóc.
Nie jesteś niska więc nie ma pewności że Cie wyrzucą.
Nikt nie może Ci raczej pomóc w tym żebyś szybko urosła. To zależy od Twojego organizmu, od Twojego dotychczasowego zycia.
Od tego czy dobrze odzywiałaś się w dzieciństwie, czy uprawiałaś sporty, czy po prostu prowadziłąś zdrowy tryb życia.
Teraz możesz po prostu zdrowo się odżywiac, prowadzić zdrowy tryb życia (wiesz sporty, zero alkocholu, zero papierosów ani innych używek) oraz dużo snu (podczas snu rośnie się najwięcej).
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
ostatnio na onecie ktos zadał pytanie (w komentarzach) jakiej wysokości kobiety lubia męźczyżni i wiecie co pisali że takie 155cm bo można przytulić, ochronic i że czują się męscy, najwyższe to pisali że 165cm Małe jest piękne
ostatnio na onecie ktos zadał pytanie (w komentarzach) jakiej wysokości kobiety lubia męźczyżni i wiecie co pisali że takie 155cm bo można przytulić, ochronic i że czują się męscy, najwyższe to pisali że 165cm Małe jest piękne
Podpisuje się pod tym wszystkimi członkami kończynami i czym tam jeszcze mam
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 05 Gru, 2004 23:26
No cóż to ja wychodzę na giganta nieziemskiego ale nie jest źle, bo taka odtrącana nie jestem^^. Kolega na którego poluję powiedział, że tylko do 175cm, a mi 2 brakuje do jego wyznacznika więc nie jest źle.
Aaa, no to u mnie w szkole pełno takich maluchów Średnia wzrostu dziewczyn z gimnazjum to... 160cm! Wyższych chyba nie ma. No może DO 165cm. U mnie w klasie do 160cm... A już niżej to tylko jedna dziewczyna jest wyższa, a reszta DO 150cm. Tak więc u mnie w szkole jest w czym przebierać, jeśli chodzi o ubóstwianie "maluchów".
_________________ ŻAŁUJĘ I CHYBA DŁUGO MNIE TU NIE ZOBACZYCIE
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 07 Gru, 2004 19:15
elfkaNenar napisał/a:
No cóż to ja wychodzę na giganta nieziemskiego ale nie jest źle, bo taka odtrącana nie jestem^^. Kolega na którego poluję powiedział, że tylko do 175cm, a mi 2 brakuje do jego wyznacznika więc nie jest źle.
Ja mam 172 W razie czego założymy "Bractwo Mutantówpowyżej 175 cm" (żart)
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Sro 08 Gru, 2004 18:22
mycha92 napisał/a:
Aaa, no to u mnie w szkole pełno takich maluchów Średnia wzrostu dziewczyn z gimnazjum to... 160cm! Wyższych chyba nie ma.
Eeee....To tak mało? Moim zdaniem to akurat u dziewczyn w ok. 2 klasie gimnazjum.... Ja sama mam 152,jestem w pierwszej klasie i nie jestem najniższa z gimnazjum...U mnie średnia to jest tak 165(na oko) no i to jest normalnie...
Mróweczka