| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
y...
Autor Wiadomość
KtoŚ
Gość
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 17:10   eh

chyba nie rozumiecie... ja gram w drużynie... nie szkolnej... tylko takiej, która daje mi możliwość uprawiania siatkówki wyczynowo... a niskich wywalają... wzrost SIĘ LICZY...
Przejdź na dół
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 17:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Eee... no to co innego. Jeśli tak bardzo chcesz się dostać... Neutral Na prawdę, w takiej sytuacji nie wiem jak Ci pomóc Confused

Numer Gadu-Gadu
2187507
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 18:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

rozumiem, ale enistety nijak nie możemy Ci pomóc.
Nie jesteś niska więc nie ma pewności że Cie wyrzucą.
Nikt nie może Ci raczej pomóc w tym żebyś szybko urosła. To zależy od Twojego organizmu, od Twojego dotychczasowego zycia.
Od tego czy dobrze odzywiałaś się w dzieciństwie, czy uprawiałaś sporty, czy po prostu prowadziłąś zdrowy tryb życia.
Teraz możesz po prostu zdrowo się odżywiac, prowadzić zdrowy tryb życia (wiesz sporty, zero alkocholu, zero papierosów ani innych używek) oraz dużo snu (podczas snu rośnie się najwięcej).

Numer Gadu-Gadu
2891618
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sob 04 Gru, 2004 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a przedewszytskim od uwarunkowan genetycznych Wink

It`s not that gold
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
KtoS
Gość
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 12:21   :D

no staram sie życ po "zdrowemu"...:D
moja mama ma 169 cm a tata 185... raczej moja rodzinka cala jest wysoka....
Powrót do góry
justka007 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 12:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja to dopiero mogę cghceć urosnąc. mam 13 lat i 152cm. Ty jestes i tak wysoka. Ja bym chciała byc tak wysoka jak ty.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3107824
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 19:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

-_-... tak jasne rośnijcie sobie, potem bedziecie żałować oj będziecie.... ani tu szpilek założyc, ani faceta znaleźć.....

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Agentka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 19:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ostatnio na onecie ktos zadał pytanie (w komentarzach) jakiej wysokości kobiety lubia męźczyżni i wiecie co pisali że takie 155cm bo można przytulić, ochronic i że czują się męscy, najwyższe to pisali że 165cm Mr. Green Małe jest piękne Kwiat
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 20:06    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Agentka napisał/a:
ostatnio na onecie ktos zadał pytanie (w komentarzach) jakiej wysokości kobiety lubia męźczyżni i wiecie co pisali że takie 155cm bo można przytulić, ochronic i że czują się męscy, najwyższe to pisali że 165cm Mr. Green Małe jest piękne Kwiat

Podpisuje się pod tym wszystkimi członkami kończynami i czym tam jeszcze mam biggrin

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 05 Gru, 2004 23:26   

No cóż to ja wychodzę na giganta nieziemskiego biggrin ale nie jest źle, bo taka odtrącana nie jestem^^. Kolega na którego poluję powiedział, że tylko do 175cm, a mi 2 brakuje do jego wyznacznika więc nie jest źle.
Powrót do góry
mycha92 Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 14:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Aaa, no to u mnie w szkole pełno takich maluchów biggrin Średnia wzrostu dziewczyn z gimnazjum to... 160cm! Wyższych chyba nie ma. No może DO 165cm. U mnie w klasie do 160cm... A już niżej to tylko jedna dziewczyna jest wyższa, a reszta DO 150cm. Tak więc u mnie w szkole jest w czym przebierać, jeśli chodzi o ubóstwianie "maluchów". Smile

Numer Gadu-Gadu
2187507
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 07 Gru, 2004 19:15   

elfkaNenar napisał/a:
No cóż to ja wychodzę na giganta nieziemskiego biggrin ale nie jest źle, bo taka odtrącana nie jestem^^. Kolega na którego poluję powiedział, że tylko do 175cm, a mi 2 brakuje do jego wyznacznika więc nie jest źle.

Ja mam 172 Wink W razie czego założymy "Bractwo Mutantówpowyżej 175 cm" WinkWinkWink Razz (żart)
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004 18:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

mycha92 napisał/a:
Aaa, no to u mnie w szkole pełno takich maluchów biggrin Średnia wzrostu dziewczyn z gimnazjum to... 160cm! Wyższych chyba nie ma.

Eeee....To tak mało? Neutral Moim zdaniem to akurat u dziewczyn w ok. 2 klasie gimnazjum.... Neutral Ja sama mam 152,jestem w pierwszej klasie i nie jestem najniższa z gimnazjum...U mnie średnia to jest tak 165(na oko) no i to jest normalnie...
Mróweczka Kwiat

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 08 Gru, 2004 19:08   

męższczyźni lubią drobne panny a na takie powyżej 175 nie spojrzą bo ich kompleksy łapią
Powrót do góry
Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Odpowiedz do tematu