Haha mi zależy by iść najdalej od wszystkich (oprócz paru osób). Z mojej klasy lubię 4 i b. lubię 2 osoby więc mi nie będzie zbytnio szkoda jak reszty nigdy już nie zobaczę ;] A z 6 osobami łatwo utrzymać kontakt (w końcu od czego jest internet, telefony i tramwaje/autobusy ;]) Z jedną z nich pójdę do gim. I wszystko ok! Może Ty też powinnaś iść z jedną osobą a do dobrego gim? =]
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 31 Mar, 2005 18:19
no ja tez nie poszlam gdzie wiekszosc mojej szkoly.. i tez sie z tego ciesze.. najgorsza szkola w miescie, apanienki to prawie same dziwki, w klasie do ktorej poszla wtedy moja kolezanka, boteraz sie bardzo zmienila i nie utrzymujemy kontaktow najlepsza osoba miala srednia 3,1...
A JA COS JUSH MUSZE POWIEDZIEC. MOJA MAMA NARESZCIE SIE ZGODZILA ZEBYM POSZLA DO SZKOLY GDZIE CHCE Z MOJA KLASA I QMPELKAMI. WSZYSTKO JEST COOL. PRZED CHWILA WROCILA Z WYWIADOWKI I PRZYNIOSLA E SOBA PODANIE. YEACH!!! ALE SIE CIESZE.
Dopiero teraz składacie podania? W Łodzi jest termin do końca marca (no dokładnie to do dzisiaj). Ja już na szczęście wybrałam =] Idę do gim18! Nawet nie wiecie jaka to ulga... brałam pod uwagę 7 gimnazjów! Ale już naszczęście podanie złożone, wszystkie dokumenty też i jestem prawie pewna, że się dostanę =]
Nie martw sie wywiadowka. Moja mama disiaj przyszla i nic mi na temat ocrn nie powiedziala. Niewiem co jej sie stalo. Moze dlatego ze nie byly takie zel jak ostatnio? Heh. No jak na moj poziom to byly takie srednie.
Wysłany: Czw 31 Mar, 2005 19:18
u mnie to jest tak ze albo stara wraca wkurzona i pokrzyczy pomarudzi i po paru godz przechodzi jej albo przychodzi bardzo wkurzona daje mi kartke i nie odzywa sie... po paru dniach jej mija zobaczymy jak teraz bedzie, ale najwazniejsze ze po tej niedzieli zebranie
Ehwy to macie teraz fajne problemy Ja sie tu na liceum zdecydowac nie umiem, a pewnie jak sie juz zdecyduje to mnie nie przyjma ;] Nie no- jestem dobrej mysli bo jestem pieprzonym kujonem ahahaha Ale tez bym chciala znow w podstawowce byc ;(((
czemu akurat do LO ? Wg mnie elo to jest drugie gimnazjum, tosamo tylko że w większej dawce...... ja po technikum wybieram się na biologie lub filozofie, pamiętajcie szkoła średnia to tylko trampolina z której macie możliwość się wybić tam gdzie chcecie.........
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 16:21
uważam jak moj brat LO to nic
sama wybiore się do LP albo już na drodze ewentualności do technikum jesli nic sobie w LP nie znajde. Weźcie zawsze ewentualnośc, że po LO nie macie nic, a jesli nie będzie Was stać na studia? co zrobicice? a po LP i Tech. zawsze sie ma juz zawod, mozna sobie zarobic, przyjmą łatwiej z zawodem.
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Wysłany: Pią 01 Kwi, 2005 22:14
ja na poczatku tez mialam zamiar isc do technikum, juz nawet wiedzialam dokladnie do ktorego, ale potem pare rzeczy zmienilo moja decyzje, dam tam papiery ale pojde gdzie indziej bo chce isc do prywatnego lo, i tam sie dostane na 100 %
Wieżbulcia ale ty fandzolisz, mówiełm jak się neizna na temacie to lepiej milczeć niż wyjść na nieuka... po LP niema się zawodu LP to luceum ukierunkowane na konkretne przedmoty, humanistyczne, ścisłe, bio-chem lub inne takie żabciu... pij więcej mleka i sprawdzaj żetelnie informacje...
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!