| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Jak przekonac rodzicow???
Autor Wiadomość
Chesterka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 18:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Haha mi zależy by iść najdalej od wszystkich (oprócz paru osób). Z mojej klasy lubię 4 i b. lubię 2 osoby więc mi nie będzie zbytnio szkoda jak reszty nigdy już nie zobaczę ;] A z 6 osobami łatwo utrzymać kontakt (w końcu od czego jest internet, telefony i tramwaje/autobusy ;]) Z jedną z nich pójdę do gim. I wszystko ok! Może Ty też powinnaś iść z jedną osobą a do dobrego gim? =]

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
3687193
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 18:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no ja tez nie poszlam gdzie wiekszosc mojej szkoly.. i tez sie z tego ciesze.. najgorsza szkola w miescie, apanienki to prawie same dziwki, w klasie do ktorej poszla wtedy moja kolezanka, boteraz sie bardzo zmienila i nie utrzymujemy kontaktow najlepsza osoba miala srednia 3,1...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 18:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A JA COS JUSH MUSZE POWIEDZIEC. MOJA MAMA NARESZCIE SIE ZGODZILA ZEBYM POSZLA DO SZKOLY GDZIE CHCE Z MOJA KLASA I QMPELKAMI. WSZYSTKO JEST COOL. PRZED CHWILA WROCILA Z WYWIADOWKI I PRZYNIOSLA E SOBA PODANIE. YEACH!!! ALE SIE CIESZE.

sorx za capsa ale nie moglam sie powstrzymac Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 18:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Dopiero teraz składacie podania? W Łodzi jest termin do końca marca (no dokładnie to do dzisiaj). Ja już na szczęście wybrałam =] Idę do gim18! biggrin Nawet nie wiecie jaka to ulga... brałam pod uwagę 7 gimnazjów! Ale już naszczęście podanie złożone, wszystkie dokumenty też i jestem prawie pewna, że się dostanę =]

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3687193
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 18:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

U mnie jest w Gornych do konca marca to znaczy do dzisiaj, a w srednich do 10 czerwca, czyli jeszcze mam czas.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 19:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja nie wiem kiedy trzeba podania do lo zanosic, ale za pare dni zebranie wiec moze mama mi powie o ile mnie najpierw nie zabije
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 19:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nie martw sie wywiadowka. Moja mama disiaj przyszla i nic mi na temat ocrn nie powiedziala. Niewiem co jej sie stalo. Moze dlatego ze nie byly takie zel jak ostatnio? Heh. No jak na moj poziom to byly takie srednie.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 19:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Życzę Wam powodzenia w wybieraniu przyszłej szkoły ;]

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3687193
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 19:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie to jest tak ze albo stara wraca wkurzona i pokrzyczy pomarudzi i po paru godz przechodzi jej albo przychodzi bardzo wkurzona daje mi kartke i nie odzywa sie... po paru dniach jej mija zobaczymy jak teraz bedzie, ale najwazniejsze ze po tej niedzieli zebranie
Powrót do góry
potwora Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
Ostrzeżeń:
 3/3/6
PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 20:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ehwy to macie teraz fajne problemy Sad Ja sie tu na liceum zdecydowac nie umiem, a pewnie jak sie juz zdecyduje to mnie nie przyjma ;] Nie no- jestem dobrej mysli bo jestem pieprzonym kujonem ahahaha Wink Ale tez bym chciala znow w podstawowce byc ;(((
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 31 Mar, 2005 20:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a do jakich lo sie wybieracie, na jakie profile ?
Powrót do góry
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 08:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czemu akurat do LO ? Wg mnie elo to jest drugie gimnazjum, tosamo tylko że w większej dawce...... ja po technikum wybieram się na biologie lub filozofie, pamiętajcie szkoła średnia to tylko trampolina z której macie możliwość się wybić tam gdzie chcecie.........

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 16:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

uważam jak moj brat LO to nic
sama wybiore się do LP albo już na drodze ewentualności do technikum jesli nic sobie w LP nie znajde. Weźcie zawsze ewentualnośc, że po LO nie macie nic, a jesli nie będzie Was stać na studia? co zrobicice? a po LP i Tech. zawsze sie ma juz zawod, mozna sobie zarobic, przyjmą łatwiej z zawodem.

Numer Gadu-Gadu
2891618
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 01 Kwi, 2005 22:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja na poczatku tez mialam zamiar isc do technikum, juz nawet wiedzialam dokladnie do ktorego, ale potem pare rzeczy zmienilo moja decyzje, dam tam papiery ale pojde gdzie indziej bo chce isc do prywatnego lo, i tam sie dostane na 100 %
Powrót do góry
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 02 Kwi, 2005 11:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wieżbulcia ale ty fandzolisz, mówiełm jak się neizna na temacie to lepiej milczeć niż wyjść na nieuka... po LP niema się zawodu LP to luceum ukierunkowane na konkretne przedmoty, humanistyczne, ścisłe, bio-chem lub inne takie żabciu... pij więcej mleka i sprawdzaj żetelnie informacje...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Strona 4 z 5 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Odpowiedz do tematu