| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Całowanie
Autor Wiadomość
nidhogg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 10:59    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hehe elfka dam sobie reke obciac, ze sa takie dzieci Smile wiesz, wstyd sie rpzyznac ale na przyklad swinie to ja dopiero na studiach widzialam na zywo i pewnie jakbym cos innego studiowala nadal zylabym w blogiej niesiwadomosci jakiej wielkosci jest swinia,
a jeszce do 'dzisiejszej' mlodziezy - to nawet kwestia komorek, teraz w podstawowce dzieciaki juz maja komory - i to jeszce szpanuja kto ma fajniejsza i nowszy model bla bla i takie tam, ja niby tez wczesnie dostalam, ale to ze wzgledu na to, ze nie mialam telefonu w domu a jakis kontakt ze swiatem trza bylo miec, a frigg dajmy na to miala lat 20 chyba jak dostala pierwsza okmorke i jakos zyla bez niej Wink

It`s not that gold
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 11:01   

Teraz to perwersowi Elfce przypomniało się "W malinowym chruśniaku" czy tam "Malinowy chruśniak"... takie wierszyki pewnego pana =)
Powrót do góry
Robal Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 12:11    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Toruński ogród zoobotaniczny poszedł jeszcze dalej w przewidywaniu zmian.Długi czas trzymali w klatce owczarka kaukazkiego. Straszny to był widok. Powinni zamknąc ten przybytek bo urąga wszelkim podstawom humanitaryzmu.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
5301654
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 12:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

widac guccwinscy przestali kochac zwierzatka.....czy ktos wogole pamieta z mlodszych forumowiczy 'z kamera wsrod zwierzat' ?
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 12:29   

Ja pamiętam też... babcia mi zawsze puszczała, ale to było Toruńskie zoo? No cóż widać, ze koniec emisji w TV to koniec kochania zwierząt... biedny piesek
Powrót do góry
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 13:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja pamietam =]
często z bratem oglądaliśmy =)
ale coz, teraz wolą puścić w telewizji pokemony albo jakies inne bejblejdy czy cos

Numer Gadu-Gadu
2891618
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 16:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też pamiętam ja tez Smile ...

Pani/Panie Modzie Smile podziel nam temacik
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Robal Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Sob 26 Lut, 2005 18:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To było ZOO z Wrocławia. W Toruniu nie ma ZOO, a jest tylko taka jego namiastka - parę mini klatek i prowadzącyz ambicjami (czyli w malutkiej, całej wybetonowanej klatce trzymają np niedźwiedzia himalajskiego).
JA mam lepsze pytanie-kto z was pamięta "Zwierzyniec" z panem Sumińskim?
Te kudłate i łaciate
pręgowane i skrzydlate
te co skaczą i fruwają
na nasz program zapraszają
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5301654
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Wto 01 Mar, 2005 20:56   

Mi się tam toruński ogród zoobotaniczny podoba- może mały, ale ciekawy.
Powrót do góry
Francesc0 Płeć:Mężczyzna
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 10:03    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no coz... ja nie mialem okazji bo nigdy nie mialem dzieczyny ;/ jesli bedzie mi bardzo tego brakowac ( a juz zaczyna Neutral ) to pojde ze znajomymi na impreze, [cenzura] sie i zaczne sie całować z pierwsza lepszą... ale to chyba nie o to chodzi wiec czekam na milosc ;]

Numer Gadu-Gadu
3294374
Gladiatorpl Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 06 Mar, 2005 11:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja sie jeszcze nie calowalem, bo i tak narazie nie ma z kim Razz
Do Robala i paru innych- internet kilkanascie lat temy byl, bo FBI w Ameryce dwadziescia pare lat temu scigalo juz za wlamania internetowe, a zaczely sie one jeszcze troche wczesniej Razz Co najwyzej byl bardzooooo malo znany w Polsce, ale byl, napoczatku w Ameryce wogole siedzenie w sieci nie nazywalo sie internetem tylko inaczej, ale to juz inna opowiesc Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4217189
Strona 4 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Odpowiedz do tematu