Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 604
Wysłany: Sob 26 Lut, 2005 10:59
hehe elfka dam sobie reke obciac, ze sa takie dzieci wiesz, wstyd sie rpzyznac ale na przyklad swinie to ja dopiero na studiach widzialam na zywo i pewnie jakbym cos innego studiowala nadal zylabym w blogiej niesiwadomosci jakiej wielkosci jest swinia,
a jeszce do 'dzisiejszej' mlodziezy - to nawet kwestia komorek, teraz w podstawowce dzieciaki juz maja komory - i to jeszce szpanuja kto ma fajniejsza i nowszy model bla bla i takie tam, ja niby tez wczesnie dostalam, ale to ze wzgledu na to, ze nie mialam telefonu w domu a jakis kontakt ze swiatem trza bylo miec, a frigg dajmy na to miala lat 20 chyba jak dostala pierwsza okmorke i jakos zyla bez niej
_________________ It`s not that gold
It`s not as golden as memory
Or the age of the same name
It`s not that gold
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 26 Lut, 2005 11:01
Teraz to perwersowi Elfce przypomniało się "W malinowym chruśniaku" czy tam "Malinowy chruśniak"... takie wierszyki pewnego pana =)
Toruński ogród zoobotaniczny poszedł jeszcze dalej w przewidywaniu zmian.Długi czas trzymali w klatce owczarka kaukazkiego. Straszny to był widok. Powinni zamknąc ten przybytek bo urąga wszelkim podstawom humanitaryzmu.
Ja pamiętam też... babcia mi zawsze puszczała, ale to było Toruńskie zoo? No cóż widać, ze koniec emisji w TV to koniec kochania zwierząt... biedny piesek
To było ZOO z Wrocławia. W Toruniu nie ma ZOO, a jest tylko taka jego namiastka - parę mini klatek i prowadzącyz ambicjami (czyli w malutkiej, całej wybetonowanej klatce trzymają np niedźwiedzia himalajskiego).
JA mam lepsze pytanie-kto z was pamięta "Zwierzyniec" z panem Sumińskim?
Te kudłate i łaciate
pręgowane i skrzydlate
te co skaczą i fruwają
na nasz program zapraszają
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 01 Mar, 2005 20:56
Mi się tam toruński ogród zoobotaniczny podoba- może mały, ale ciekawy.
no coz... ja nie mialem okazji bo nigdy nie mialem dzieczyny ;/ jesli bedzie mi bardzo tego brakowac ( a juz zaczyna ) to pojde ze znajomymi na impreze, [cenzura] sie i zaczne sie całować z pierwsza lepszą... ale to chyba nie o to chodzi wiec czekam na milosc ;]
a ja sie jeszcze nie calowalem, bo i tak narazie nie ma z kim
Do Robala i paru innych- internet kilkanascie lat temy byl, bo FBI w Ameryce dwadziescia pare lat temu scigalo juz za wlamania internetowe, a zaczely sie one jeszcze troche wczesniej Co najwyzej byl bardzooooo malo znany w Polsce, ale byl, napoczatku w Ameryce wogole siedzenie w sieci nie nazywalo sie internetem tylko inaczej, ale to juz inna opowiesc