Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2003 Posty: 2143
Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 13:36
Hmmm...Ja mam 4 staniki i zero topów a i tak nic nie noszę :]. Wiadomo,że topy są wygodniejsze na wfie, ale poza wfem to bym chyba w nich nie wytrzymała. Za bardzo obcierają ręce (stanik ma ramiączka a top ma materiał troche grubszy, i to obciera). Cena jest podobna jak przy staniku. Taki zwykly, niefirmowy, mały top mozesz już spokojnie kupić za 7 zł, ja bym jednak zaiwestowała ok. 10 coby mi sie jakis lewy nie trafił .
No no , musze przyznac ze to "coś" na akukcjii swistaka bardzo mi się spodobało )
I musze rozglądnąć sie za takim cackiem )
Co do topów i staników to... zdecydowanie stanik )
Tzn jak to woli ja np nie widze sie w topie ....
Pozdrówka
Jutro zaczynam łowy ręcznie robionych cacek..)
_________________ Kto pyta nie błądzi....
POstaram sie wam pomóc )
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 23:29
Ja tam wole stanik... od zawsze nosze stanik, kilka razy mialam top, ktorego po prostu ne lubie no ^^ Tak mnie jakis obciska Wole staniczek, bo ladnie pokazuje piersi, a nie je splaszcza ;] Ostatnio se kupilam nowa miseczke, to jakbys Wierzba nie miala jednam dla Tseja tego stanika to ja mu oge dac stary, czerwony miseczka A =p lol