A wiecie jak ja sie boje ;( KOSZMAR !!!!!!!!
BUU Przekonuje sie coraz bardziej, że to nie będzie bolało =/
Trzeba się zrelaksować =)
ufff ale i tak się boję =/
Cholera laska denerwójesz mnie skoro się tak boisz to po co to robisz ? co ty masz mózg małża i popęd płciowy królika ??? weź ten sakranecki nóz i sama się pobaw @_@ matko ludzie trzymajcie mnie :/
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Feanor... Pierwszy raz w historii na tym forum Cię nie rozumiem... Wcześniej dziewczyna miała taki sam problem i próbowałeś tak samo jak i ja jakoś sensownie jej pomóc... A teraz?! Obrażasz...
To jeżeli nie możńa już pisać na ten temat, bo zostanie to uznane za marudzenie, to może moderatorzy powinni zacząć zamykać takie tematy?! Wogóle nie rozumiem moderacji tego forum... Ciągle nadajecie na ludzi którzy odnawiają stare tematy, zamiast je po prostu pozamykać - dla mnie sprawa jest jasna: Topic OTWARTY, to można pisać....
Zgadzam się z tobą w 100% czy niemożńa uruchomić skryptu który zamyka tematy nieużywane powiedzmy 2 tygonie ???
Dałoby się, ale trzeba by najpierw taki skrypt na pisać, a jak znam życie, to nawet założyciel tego forum nie zna jego kodu źródłowego... A PHP-BB by Przemo jak znam życie takiego kodu nie udostępni...
Więc niech modowie wezmą się za to, wiem że macją roboty od cholery i pozatym są wakacje ale ordnung must sein, pozatym robimy lekki oftop... ale serio coś z tym problemem trzeba zrobić :/
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 18 Sie, 2005 22:20
po prostu sa tematy, w ktorych czy 2 tyg pozniej, czy miesiac pozniej jak sie odpisze to nic sie nie stanie, bo nie byla to jakas odpowiedz potrzebna na szybko, i dyskusje prowadzic mozna dalej..