A ja nie cierpię i tego i tego, ale bardziej chemii. Alergia, alergia... Sama nie wiem, raczej nie. Ale jestem za to metorolo-psychopatką. Czy coś w ten deseń Jak się pogoda zmnienia, łeb mnie napiepsza.
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 20 Cze, 2005 15:21
Tak - na sierść zwierząt, pyłki traw, pleśnie, roztocza i jeszcze parę. Przyjmuję leki, bo czasami się duszę, a jak byłam mała i nocowałam u babci, to nawet o północy do domu wracaliśmy. Eh... Szkoda, że jestem alergikiem, bo bym chciała mieć kotka i na koniu pojeździć.
jestem i to na sporo rzeczy m.in. pyłki traw, roztocza kurzu, pierz(nie moge mieć poduszek i kołderki z pierzu), sierść kota, dym z papierosów i pare innych rzeczy
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
Jestem, jak połowa biorących udział w ankiecie ale nie na tyle żeby przeszkadzało mi to w normalnym funkcjonowaniu
_________________ pzdr.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 14:48
Kosta napisał/a:
Tak - na sierść zwierząt, pyłki traw, pleśnie, roztocza i jeszcze parę. Przyjmuję leki, bo czasami się duszę, a jak byłam mała i nocowałam u babci, to nawet o północy do domu wracaliśmy. Eh... Szkoda, że jestem alergikiem, bo bym chciała mieć kotka i na koniu pojeździć.
hah,wszystko to samo co ja.Identiko ^^
ja jezdzilam na koniu 5 razy i nic mi sie nie działo (:
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 29 Sty 2005 Posty: 1787
Wysłany: Nie 10 Lip, 2005 19:25
Nie dawno okazalo sie ze jestem alergicka i mam alergie na truskawki<łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee>. Trudno mi to zniesc bo uwielbiam je choc jak sobie je doprawie to jest w nich wiecej cukry niz samych truskawek.
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
ja mam alergie na polopiryne, chomiki i chyba ostatnio na proczke bo zauwayzlam ze jak zkaldam cos swiezo po rpaniu to mnie tka w nsoei drapie ze az boli non stop kicham -_-' ale jakos to znoszee
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Uuu... a ja na wszelkie ugryzienia, komarów, os itp. Raz ugryzł mnie komar w oko to miesiąc się leczyłam, brałam zastrzyki i różne lekarstwa. Dobrze że już zima i komarów jest już coraz mniej
Yan -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 19 Lis, 2005 20:59
Na glupote,hipokryzje,buractwo.Do tego stopnia,ze az czasem szlag mnie trafia :>