och..." na grenlandie pojeda dopiero za rok!" och straszne... naprawde bardzo ci wspolczuje... jak ja bym miala jechac za rok to bym sie powiesila.. serio... no i nie wiem co mam zrobic bo dopiero jutro lece na marsa! dopiero jutro ehh... przez 10 miechow musialam charowac w szkole a na marsa dopiero jutro! bez sensu...
wiesz co natalko? zalosna jestes :/
_________________ ...always will dream & love...
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 01 Lip, 2005 18:49
hihi za wszystko powaznie traktuje
natalko,okazało sie ze jeszcze jutro jade ddo 5 gwiazdkowego hotelu do wysp dziewiczych !!Będą nam słuzyc na kazde skiniecie palca,i jedzie moj chlopak z nami teez i jego rodzina bo jestem dziedziczką fortuny po moim ojcu co ma sieć hoteli Milton Debilton XD...
ok,poważnieję :]
Cytat:
jak można zrobićobrazek jakiś pod moim imieniem ??
wchodzisz do 'profil' i tam masz.ładujesz z kompa. T o cos to 'avatar,emblemat'.przyda sie na przyszlosc [/quote]
Cytat:
gabra ja chciała bym pojechać na grenlandie ale to dopiero za rok:(
to straszne że dopiero za 1 rok
żeczywiscie straszne,ja juz placze nad tym 6 godzin..;(
Cytat:
ale to nic zostaje jeszcze USA Canada Stany zjednoczone
USA i stany zjednoczone t o to samo --'' a tak wogule to szpan rulez x|
Cytat:
i w ogóle i kto powie co jest lepsze praga francja??
wiem że jestem żałosna wszyscy mi to mówią a mnie to cieszy:Pbo to takie miłe jest a tak po za tym co to za rużnica żałosna czy dziwaczna:)dla mnie to bomba być żałosną
mi sie to podoba i nawet jak skończe 40 to będe żałosna :)więc nie myślcie że mnie sie w ten sposub pozbędziecie bo w ten sposub mnie do siebie bardziej przywiązujecie HEHE
_________________ ŁAPY ŁAPY CZTERY ŁAPY
A NA ŁAPACH PIES KUDŁATY
KTO DOGONI PSA ? KTO DOGONI PSA?
MOŻE TY? MOŻE TY? MOŻE JEDNAK JA?
wiem że jestem żałosna wszyscy mi to mówią a mnie to cieszy:Pbo to takie miłe jest a tak po za tym co to za rużnica żałosna czy dziwaczna:)dla mnie to bomba być żałosną
mi sie to podoba i nawet jak skończe 40 to będe żałosna :)więc nie myślcie że mnie sie w ten sposub pozbędziecie bo w ten sposub mnie do siebie bardziej przywiązujecie
A NA ŁAPACH PIES KUDŁATY
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 13:42
po pierwsze usuń jednego posta bo wszyscy wiemy że jesteś żałosna i niemusisz być żałosna podwójnie bo to przesada będzie
po drugie używaj mózgu bo to nie szkodzi wręcz pomaga
po trzecie bardzo cię tutaj lubimy, nie odchodź!
po czwarte nie offtopouj więc jeśli chcesz pogadać z garbą zrób to na gg [już wiem że gabra mnie za to zabije:]]
a co do wakacji to był już temat i już sie wypowiadałam
nie nie chodzi mi o avator tylko chcem dać własny obrazek bo ten co mam teraz to avator
A NA ŁAPACH PIES KUDŁATY
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 14:40
to masz [ img ] adres obrazka i [ /img ] [tyle że bez spacji]
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 14:40
natalka napisał/a:
nie nie chodzi mi o avator tylko chcem dać własny obrazek bo ten co mam teraz to avator
Po pierwsze avatar a nie avator, po drugie nie rozumiem Cię ;/
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 15:47
kradziejka napisał/a:
po czwarte nie offtopouj więc jeśli chcesz pogadać z garbą zrób to na gg [już wiem że gabra mnie za to zabije:]]
ona ci wciska ścieme a ja cie kradziejko zmartwie,bo juz dawno zablokowalam natalke;]
ona ci wciska ścieme a ja cie kradziejko zmartwie,bo juz dawno zablokowalam natalke;]
of nie ma sie czym martwić i tak z tobą mało co gadałam
A NA ŁAPACH PIES KUDŁATY