obawiam sie że konsole nie mają szans pod jednym względem--nie mają za grosz klimatu
poza tym albo jestem do tyłu albo nie słyszałem o konsoli z muszką, a bez muszki nie wyobrażam sobie żadnej gry
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Lip, 2005 19:58
Tenczi,mialem tu na mysli normalne erpegi a nie jakies japonskie dziwactwa.
P.S. Halo to arcade'owy shit,przy Counter-Strike:source chowa sie w ciemnym kacie i ssie(kciuk oczywiscie).
Heretycy! Fanboje pececiarskie! ;p FPP na konsolach są najlepsze - mam Wam przypomnieć takie tytuły jak HALO, czy Killzone? :> Schowajcie sobie wasze kantery - bo niby dlaczego gra Halo 2 została najbardziej sprzedającą się grą w historii gier? ;] Może to pececiarski stuff microshitu, ale konsole i tak rox ;] Dlaczego? Dlatego, że rynek gier na PC upada - raz na jakiś czas pojawi się jakiś hit - wy się podniecacie, że możecie sobie zagrać w GTA:SA, kiedy ja już grałem w niego rok temu, a przez ten czas zdążyłem zagrać w wiele innych killerów w s tylu Tekkena 5, Burnouta 3, etc. - chcecie RPG? od czego jest wielkie FINAL FANTASY X/X-2/XI/XII? - RTSy też już zostają powoli przejmowane przez konsole - Romance of Three Kingdoms najnowsze chociażby pokazuje. FPS, TPS, wyścigi, strategie, RPG... konsole są przyszłością - PCty też będą miały gry dalej, ale cóż... a jak zaraz wypalicie z graniem online to chyba nie wiecie, że na Xbox Live Halo 2 pobił rekord ilości graczy na serwerze jaki kiedy kolwiek był
Powtarzasz sie...Widziales grafike w CS source?Bumpmapping i miekkie cienie na modelach broni?Wszelkie konsolowe smieszne pykanki przy tym miekna.
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 30 Lip, 2005 21:47
nie słyszałem o żadnej z tych gier
trzeba zauwazyć że dobrych starych gierek za [cenzura] sie nie ruszy na konsoli...i tego nam pecetowcom nikt nie odbierze...!dyna blaster rządzi, cywilizacja, adom(oo dawno w niego nie grałem)
co prawda oblivion wychodzi także na konsolach...ale ES , stara arena i buggerfall to gry pecetowe
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Nie 31 Lip, 2005 00:59
ze mnie tez lamer ;>
_________________ mood for ska
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 31 Lip, 2005 01:33
ah rozumiem...biorąc pod uwage twój aw i podpis....to wnioskuje że "halo" to gra na telefon, czyzby konsola to był elektryczny dialer otwierajacy raj przed graczem poszukującym czegoś tylko dla dorosłych czyli zdjęć nieletnich nagich........ zółwi
wybacz ale to nie dla mnie i w takim świetle wole pozostac lemaerem
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 31 Lip, 2005 11:01
Papierowa Tęcza napisał/a:
Christine fan napisał/a:
Powtarzasz sie...Widziales grafike w CS source?Bumpmapping i miekkie cienie na modelach broni?Wszelkie konsolowe smieszne pykanki przy tym miekna.
widać, żeś lamer ;p Gdybyś kiedykolwiek miał kontakt z grą Halo [ew. 2] to byś zrozumiał co to prawdziwe FPP ;] Pececiarze bywają żałośni
Halo w porownaniu z dobrymi sieciowkami pokroju CS:Source czy seria battlefield,po prostu ssie.Pod wzgledem grafiki tez(Mowie tu o CS:S i BF2).
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 01 Sie, 2005 15:35
Papierowa Tęcza napisał/a:
chcecie RPG? od czego jest wielkie FINAL FANTASY X/X-2/XI/XII?
chcecie RPG? od czego jest wielkie FINAL FANTASY X/X-2/XI/XII?
Przeca FFXI też wyszło na kompa...
whoa... jeden na 4 najnowsze - w takim razie - przeciez Call of Duty, UT i Quake też wyszły na PS2 :/ Przecież Age of Empires 2 też wyszło na PS2, Baldur's Gate również [w obie części grałem - były super ] - przecież Half Life też jest zapowiedziany na X'a etc...
Powodzenia w przechodzeniu na PS2,napadzie,typowo myszkowej strzelaniny jaka jest call of duty,na najwyzszym poziomie trudnosci.O ile na PC poszlo mi to bez problemu,to na PS2 wymagalo by to dluuuugiego treningu.
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 01 Sie, 2005 15:58
Tęcza - zwróciłem tylko uwagę na jeden mały błąd, który w tego typu dyskusjach wybitnie razi.
Uważam jednak, że do sprawy wyższości konsol nad PCtami podchodzisz zbyt fanatycznie. Wygląda to jak jakiś dżihad.
Nie wiem tylko, czemu każda dyskusja jaką widziałem na ten temat kręci się wokół zagadnienia gier. Wiadomo, że konsole są przeznaczone do rozrywki i na pewno znajdzie się tam kilka świetnych pozycji, jakich na kompie nie będzie jeszcze bardzo długi czas, o ile w ogóle. Nikt zaś nie bierze pod uwagę faktu, że komputer nie został stworzony głównie dla rozrywki...
Wniosek? Jeśli chodzi o gry i tylko o gry, to mogę się zgodzić, że konsole w jakimś stopniu mogą przewyższać PCta. Ale nigdy w innym przypadku.