| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Robienie sobie dobrze ??!!
Autor Wiadomość
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 20 Sie, 2005 23:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak zwykle moj post wywolal wiele dyskusji ^^ jestem boska. :p

swoja droga ten post tez pewnie zrobi furore. :p

H. Poświatowska
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
frigg Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Sob 20 Sie, 2005 23:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

potwora- zauwaz ze ja sie nie czepiam, ze napislas po jakim czasie ci sie zdazylo..ale przypomina ci ze sa granice dobrego smaku - bo swgo czasu zdazylo ci sie nie pamietac, wiec wole uprzedzic Wink
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Nie 21 Sie, 2005 01:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

skierowane to bylo raczej do elfki, do Ciebie- to, ze nie zamierzam ;p

Numer Gadu-Gadu
2740642
Papierowa Tęcza Płeć:Mężczyzna
Turbo Szatan
Moderator

PostWysłany: Nie 21 Sie, 2005 10:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
Papierowa Tęcza napisał/a:
Po drugie i na temat - wszystko tak naprawde zależy od bliskości w związku - napewno nie należało by tego robić z chłopakiem, którym się jest rok - mówię z chłopakiem, gdyż to [niestety] właśnie oni naciskają na takie rzeczy ;P [zwykle]. Nie zgodzę się w tym

Mam pytanko czy masz jakieś rozgraniczniki co do tego?
Po 6 miesiącach pieszczoty
Po roku sex
Po 1,5 pozycja 69?
nie, zwyczajnie chciałem zaznaczyć, iż posunięcie się do takich rzeczy jak seks/oral wymaga raczej stałego związku - jeżeli twierdzisz, że związek, który trwa rok jest wystarczająco dojrzały i stały to ja Ci powodzenia w życiu życzę ;p

Numer Gadu-Gadu
8989120
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 21 Sie, 2005 12:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czasem zwiazek jest dojrzaly rowniez i po 2 tygodniach a Ty nic do tego nie masz i nie wiem za kogos sie uwazasz skoro wyznaczasz ludziom granicze w ich wlasnych zwiazkach;p

Numer Gadu-Gadu
2740642
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 21 Sie, 2005 12:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Papierowa Tęcza to ty raczej nie masz pojęcia o związkach, tu się wyjątkowo zgodze z Antonem, że niektóre związki po 2 tygodniach są bardziej dojrzalesz niż inne po 2 latach albo więcej

Numer Gadu-Gadu
6345828
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 21 Sie, 2005 13:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wybacz tenczi - ale ja znam takie zwiazki i ludzi, ktorzy po roku bycia razem zdecydowali sie na slub i naprawde wspolne zycie.....to ze ty bedzisz gotowy na slub dopiero po 10 letnim zwiazku jak bedzisz mial 40 lat nie znaczy ze tak maja wszyscy i ze wszytkie inne (krotsze) zwiazki sa skazane na porazke i wieczne potepinie w ogniu piekielnym za zbyt wczesne wspolzycie...
mam wrazenie ze przez cibie przemiawiaja nie tyle okreslone poglady ile porazki w zyciu uczuciowym - byc moze jest to mylne wrazenie, ale za to nieodparte Wink
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 21 Sie, 2005 22:25   

Ant0nFucker napisał/a:
nie zamierzam jednakowoz nie widze nic zlego w tym co napisalam, a wy jestescie wyczuleni.

Nie widze radochy z wychwalania sie na necie co ja robie ze swoim XD... poprostu
Co do związków to każdy ma swój rozgranicznik i to zupełnie zalezy od lduzi jak dojrzały będzie ich związek...
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 21 Sie, 2005 22:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
Co do związków to każdy ma swój rozgranicznik i to zupełnie zalezy od lduzi jak dojrzały będzie ich związek...

doskonale podsumowanie, w tej chwili najlepiej bylo by zamknac temat.....
Powrót do góry
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 07:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to poprostu go zamknij

Numer Gadu-Gadu
6345828
Pan_Feanor Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 22 Sie, 2005 10:24   Re: Robienie sobie dobrze ??!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

fraelka napisał/a:
Chciałam siędowiedziećco myślicie na temat
tzw. lodzika i minetki :/
Czy myślicie,ze to jest obleśne czy nie ??
Ja nie wypowiem sieczy mnie to brzydzi czy nie, bo znowu zostane
zbluzgana.
Więc jak myślicie. Odwazylibyscie się na słynną minetke lub lodzika ?? :>
Ja osobiście chyba nie ;/;/

czemu słynną ???
Ja niema nic przecikwo, przecież to czysta przyjemnosć (oczywiście mówie o przpadkach kiedy Pana zachowuje higiene, bo "strupy i ropa" to nie jest to co tygryski lubią najbardziej Smile

[ Dodano: Pon 22 Sie, 2005 ]
Sebo napisał/a:
Papierowa Tęcza to ty raczej nie masz pojęcia o związkach, tu się wyjątkowo zgodze z Antonem, że niektóre związki po 2 tygodniach są bardziej dojrzalesz niż inne po 2 latach albo więcej

BWAHAHAHAHAHA..... tyle mam do powiedzienia

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
malutka88 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Wto 23 Sie, 2005 11:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm ja bardzo kocham swojego chlopaka i on mnie tez jak mi wiadomo bardzo kocha kiedys rozmawialismy o takich rzeczach i on powiedzial mi ze w zyciu by mi nie pozwolil zrobic mu cos takiego bo jego zdaniem to jest ponizenie dla dziewczyny ze tak robia latwe dziewczyny i wogole ze ma do mnie ogromny szacunek dlatego by sie nie zgodzil
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 23 Sie, 2005 13:14   Re: Robienie sobie dobrze ??!! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pan_Feanor napisał/a:
fraelka napisał/a:
Chciałam siędowiedziećco myślicie na temat
tzw. lodzika i minetki :/
Czy myślicie,ze to jest obleśne czy nie ??
Ja nie wypowiem sieczy mnie to brzydzi czy nie, bo znowu zostane
zbluzgana.
Więc jak myślicie. Odwazylibyscie się na słynną minetke lub lodzika ?? :>
Ja osobiście chyba nie ;/;/

czemu słynną ???
Ja niema nic przecikwo, przecież to czysta przyjemnosć (oczywiście mówie o przpadkach kiedy Pana zachowuje higiene, bo "strupy i ropa" to nie jest to co tygryski lubią najbardziej Smile

[ Dodano: Pon 22 Sie, 2005 ]
Sebo napisał/a:

BWAHAHAHAHAHA..... tyle mam do powiedzienia

Bo Ty zawsze masz cos inteligentnego do powiedzenia ;p Naprawde... ta odpowiedz umocnila mnie w przekonaniu co do Twojego poziomu rozwoju.

Numer Gadu-Gadu
2740642
Yarpen_Abbil Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Wto 23 Sie, 2005 13:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
hmm ja bardzo kocham swojego chlopaka i on mnie tez jak mi wiadomo bardzo kocha kiedys rozmawialismy o takich rzeczach i on powiedzial mi ze w zyciu by mi nie pozwolil zrobic mu cos takiego bo jego zdaniem to jest ponizenie dla dziewczyny ze tak robia latwe dziewczyny i wogole ze ma do mnie ogromny szacunek dlatego by sie nie zgodzil

Widać, że na kochającego faceta trafiłaś... W moim przypadku troche inaczej... Gdyby dziewczyna sama tego chciała, to raczej bym się zgodził, ale nie nalegałbym na to, ani tym bardziej nie zmuszał do niczego dziewczyny... Gdyby sama chciała, zgodziłbym się...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 23 Sie, 2005 13:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

eee to, ze facet NIE chce zeby laska mu robila dobrze wcale nie jest wyznacznikiem tego, ze ja kocha :/.

Numer Gadu-Gadu
2740642
Strona 4 z 6 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi