Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Sob 20 Sie, 2005 23:39
potwora- zauwaz ze ja sie nie czepiam, ze napislas po jakim czasie ci sie zdazylo..ale przypomina ci ze sa granice dobrego smaku - bo swgo czasu zdazylo ci sie nie pamietac, wiec wole uprzedzic
Po drugie i na temat - wszystko tak naprawde zależy od bliskości w związku - napewno nie należało by tego robić z chłopakiem, którym się jest rok - mówię z chłopakiem, gdyż to [niestety] właśnie oni naciskają na takie rzeczy ;P [zwykle]. Nie zgodzę się w tym
Mam pytanko czy masz jakieś rozgraniczniki co do tego?
Po 6 miesiącach pieszczoty
Po roku sex
Po 1,5 pozycja 69?
nie, zwyczajnie chciałem zaznaczyć, iż posunięcie się do takich rzeczy jak seks/oral wymaga raczej stałego związku - jeżeli twierdzisz, że związek, który trwa rok jest wystarczająco dojrzały i stały to ja Ci powodzenia w życiu życzę ;p
czasem zwiazek jest dojrzaly rowniez i po 2 tygodniach a Ty nic do tego nie masz i nie wiem za kogos sie uwazasz skoro wyznaczasz ludziom granicze w ich wlasnych zwiazkach;p
Papierowa Tęcza to ty raczej nie masz pojęcia o związkach, tu się wyjątkowo zgodze z Antonem, że niektóre związki po 2 tygodniach są bardziej dojrzalesz niż inne po 2 latach albo więcej
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Nie 21 Sie, 2005 13:37
wybacz tenczi - ale ja znam takie zwiazki i ludzi, ktorzy po roku bycia razem zdecydowali sie na slub i naprawde wspolne zycie.....to ze ty bedzisz gotowy na slub dopiero po 10 letnim zwiazku jak bedzisz mial 40 lat nie znaczy ze tak maja wszyscy i ze wszytkie inne (krotsze) zwiazki sa skazane na porazke i wieczne potepinie w ogniu piekielnym za zbyt wczesne wspolzycie...
mam wrazenie ze przez cibie przemiawiaja nie tyle okreslone poglady ile porazki w zyciu uczuciowym - byc moze jest to mylne wrazenie, ale za to nieodparte
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 21 Sie, 2005 22:25
Ant0nFucker napisał/a:
nie zamierzam jednakowoz nie widze nic zlego w tym co napisalam, a wy jestescie wyczuleni.
Nie widze radochy z wychwalania sie na necie co ja robie ze swoim XD... poprostu
Co do związków to każdy ma swój rozgranicznik i to zupełnie zalezy od lduzi jak dojrzały będzie ich związek...
Wysłany: Pon 22 Sie, 2005 10:24 Re: Robienie sobie dobrze ??!!
fraelka napisał/a:
Chciałam siędowiedziećco myślicie na temat
tzw. lodzika i minetki :/
Czy myślicie,ze to jest obleśne czy nie ??
Ja nie wypowiem sieczy mnie to brzydzi czy nie, bo znowu zostane
zbluzgana.
Więc jak myślicie. Odwazylibyscie się na słynną minetke lub lodzika ?? :>
Ja osobiście chyba nie ;/;/
czemu słynną ???
Ja niema nic przecikwo, przecież to czysta przyjemnosć (oczywiście mówie o przpadkach kiedy Pana zachowuje higiene, bo "strupy i ropa" to nie jest to co tygryski lubią najbardziej
[ Dodano: Pon 22 Sie, 2005 ]
Sebo napisał/a:
Papierowa Tęcza to ty raczej nie masz pojęcia o związkach, tu się wyjątkowo zgodze z Antonem, że niektóre związki po 2 tygodniach są bardziej dojrzalesz niż inne po 2 latach albo więcej
BWAHAHAHAHAHA..... tyle mam do powiedzienia
_________________ "Niech w ogniu staną kaplic ściany, niech dym zdusi zakonnic krzyk"
Czyń ZŁO !!! BLACK METAL IST KRIEG !!!
hmm ja bardzo kocham swojego chlopaka i on mnie tez jak mi wiadomo bardzo kocha kiedys rozmawialismy o takich rzeczach i on powiedzial mi ze w zyciu by mi nie pozwolil zrobic mu cos takiego bo jego zdaniem to jest ponizenie dla dziewczyny ze tak robia latwe dziewczyny i wogole ze ma do mnie ogromny szacunek dlatego by sie nie zgodzil
Wysłany: Wto 23 Sie, 2005 13:14 Re: Robienie sobie dobrze ??!!
Pan_Feanor napisał/a:
fraelka napisał/a:
Chciałam siędowiedziećco myślicie na temat
tzw. lodzika i minetki :/
Czy myślicie,ze to jest obleśne czy nie ??
Ja nie wypowiem sieczy mnie to brzydzi czy nie, bo znowu zostane
zbluzgana.
Więc jak myślicie. Odwazylibyscie się na słynną minetke lub lodzika ?? :>
Ja osobiście chyba nie ;/;/
czemu słynną ???
Ja niema nic przecikwo, przecież to czysta przyjemnosć (oczywiście mówie o przpadkach kiedy Pana zachowuje higiene, bo "strupy i ropa" to nie jest to co tygryski lubią najbardziej
[ Dodano: Pon 22 Sie, 2005 ]
Sebo napisał/a:
BWAHAHAHAHAHA..... tyle mam do powiedzienia
Bo Ty zawsze masz cos inteligentnego do powiedzenia ;p Naprawde... ta odpowiedz umocnila mnie w przekonaniu co do Twojego poziomu rozwoju.
hmm ja bardzo kocham swojego chlopaka i on mnie tez jak mi wiadomo bardzo kocha kiedys rozmawialismy o takich rzeczach i on powiedzial mi ze w zyciu by mi nie pozwolil zrobic mu cos takiego bo jego zdaniem to jest ponizenie dla dziewczyny ze tak robia latwe dziewczyny i wogole ze ma do mnie ogromny szacunek dlatego by sie nie zgodzil
Widać, że na kochającego faceta trafiłaś... W moim przypadku troche inaczej... Gdyby dziewczyna sama tego chciała, to raczej bym się zgodził, ale nie nalegałbym na to, ani tym bardziej nie zmuszał do niczego dziewczyny... Gdyby sama chciała, zgodziłbym się...