Dokladnie nasty.. ja naprawde nie zauwazylam zeby ktoras z nas chwalila sie tym co robi, ale keeveek,jesli uwazasz ze tak jest to chociaz pokaz miejsce w ktorym ktos pochwalil sie swoimi,ze tak to nazwe, wyczynami??
_________________ GoOd GiRlS gO tO hEaVeN
bAd GiRlS...wHeRe ThEy WanT
...............
*** Każdy biały anioł jest w dziesiątej części prostytutką***
A mi wystarczy kiedy moj chlopak caluje mnie po szyi albo po brzuchu tez przezywam wtedy orgazm. Chociaz przyznam ze lepszy jest wtedy kiedy robi mi minetke, tylko ze na to nie mam czasami ochoty albo po prostu nie moge bo mam okres
... proszę czytać cały wątek..
w pewnym momencie napisałaś jednak, w innym wątku chyba, że on Ci jeszcze tego nie robił /minetki/ więc jestem trochę zagubiony
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 22 Sty, 2006 20:11
zarcik? no nie wiem w takim razie po co to? zeby wszyscy mysleli jaka to ty dojrzala, zaraz napiszesz ze kochasz seks, bla bla bla i wszyscy beda uwazac ze jestes cool? jezeli to jest dla ciebie wyznacznikiem dojrzalosci, bycia fajnym, to sory, ale dla mnie to jest totalna glupota.
osobista sprawa? owszem, byla by osobista, gdyby sie nia nie chwalila na forum, rozumiem jescze tamten temat, pytala, byla ciekawa etc ale wychwalanie sie tym raczej nie swiadczy o tym ze jest to dla niej zbyt intymny temat do publicznych rozmow.
Ostatnio zmieniony przez nasty_girl dnia Nie 22 Sty, 2006 20:12, w całości zmieniany 1 raz