Ad.2 Co innego jak ktoś nie wie co sobą reprezentuje a co innego jak ktoś wie.
Ja nie należe do tych dzieciaków. Kretyński - dlaczego? Bo Tobie się nie podoba?
Podpalił Ci jakis metalowiec dom? A może całą parafię? To patogia, ogól to akceptuje a turcyjanie nie.
Ad.3 Pierwotni, pierwotni, co mnie obchodzą pierwotni, czasy sie zmieniają a styl wraz z nimi.
Słupek
zamknij tą mordę i odpieprz się.
KleO -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007 15:14
Słupek napisał/a:
Kiedyś, żeby być metalem, starczyło odgryzać łebki kurczakom i śpiewać o swojej paranoi. A teraz się okazuje, że jak nie podpalisz kościoła, to jesteś pozer
Z tego co wiem, to Marilyn Manson tak robi na koncertach... Tak tylko słyszałam ;p
Z tego co wiem, to Marilyn Manson tak robi na koncertach... Tak tylko słyszałam ;p
Myślałem o Ozzym. Historyjka krąży od lat, tylko personalia się zmieniają.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Wysłany: Nie 29 Kwi, 2007 15:42
Ad.3 Pierwotni, pierwotni, co mnie obchodzą pierwotni, czasy sie zmieniają a styl wraz z nimi.
Właśnie problem że styl nie zmienił się w ogóle - po prostu teraz ludzie ubierają się tak, bo myślą że przez to, że pokażą jakiej muzyki to nie słuchają będą mega-prze-...
Miliony ludzi gwałci kozy na koncertach, biczuje się, uprawia seks grupowy i inne ekscesy... O_o
Ja jestem tolerancyjny i nigdy nie krzyczę. Przypominam, że to nie ja urządzam krucjatę na metale nieszlachetne.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Memi jeśli nie przestaniesz używać "sztuczek" żeby ominąć cenzurę dostaniesz ostrzeżenie. Moje ostrzeżenia mają wartość 2, co dla Ciebie jest równoznaczne z zablokowaniem pisania na forum.
Zła adminka