Wysłany: Wto 05 Lut, 2008 19:19
Wszystko co już "było" jest tandetne. Taka prawda. Najzabawniejsze jest że największa tandeta (Kolczyk, naszyjnik, kwiatki) najbardziej rajcują dużą większość dzisiejszych Panienek na wydaniu : )
Wszystko co już "było" jest tandetne. Taka prawda. Najzabawniejsze jest że największa tandeta (Kolczyk, naszyjnik, kwiatki) najbardziej rajcują dużą większość dzisiejszych Panienek na wydaniu : )
Niechcialbym byc z kims kto leci na kolczyki xD
No coz jak ktos woli isc na "tandetna" łatwizne, to prosze... Ale chyba lepiej sie postarac...
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Wto 05 Lut, 2008 22:21
miodek0071 napisał/a:
To co innego? Przeciez nie ma sensu kupic pierscionka, tandetne....xD
Może wg Ciebie to tandetne, bo pierścionki daje się na zaręczyny i już za często się to ogląda, jednak dziewczyny cieszą się jak dostaną ot tak bez okazji (albo i z okazją) od chłopaka pierścionek, który mogą mieć zawsze przy sobie i się nim pochwalić ; P jak moja kumpela dostała od chłopaka pierścionek to wszystkie "aach, ale masz fajnego chłopaka : )". Nie chcielibyście aby o Was też tak mówiono?
"aach, ale masz fajnego chłopaka : )". Nie chcielibyście aby o Was też tak mówiono?
Troche i tak, w końcu każdy lubi jak kto podziwiają ale...
Nie zabardzo, nie po to kupujesz pierścionek, żeby inne dziewczyny mówiły,że jesteś fajny, tylko ta jedna wybrana...
Pomogła: 16 razy Dołączyła: 08 Gru 2006 Posty: 716
Wysłany: Wto 05 Lut, 2008 22:40
miodek0071 napisał/a:
Troche i tak, w końcu każdy lubi jak kto podziwiają ale...
Nie zabardzo, nie po to kupujesz pierścionek, żeby inne dziewczyny mówiły,że jesteś fajny, tylko ta jedna wybrana...
No tak, wiadomo Ale to już dziewczyna sama mówi kumpeli "Patrz co mi kupił [imię], jest taaaki kochany" xD
Wysłany: Sro 06 Lut, 2008 16:09
Chocolate - Najwyraźniej z mojej perspektywy trochę inaczej to wygląda. Wiem że kobiety lecą na tandetę i sztampę, nic na to nie poradzę - Aż nie mogę sie skłonić do kupna takiej tandety jaką jest pierścionek, czy kwiaty. Wyobraźni dzisiaj ludziom brakuje : )
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Sro 06 Lut, 2008 20:52
Wiesz no, jest też taka sprawa, że jak kupisz jej kwiaty a jej się aż tak nie podobają, no to przecież nie powie Ci tego, tylko będzie szczęśliwa choćby z samego gestu. Ja sama kwiatów za bardzo nie lubię, a naszyjniki są różne, i są w tym bardzo ładne, które na prawdę warto podarować.
Wysłany: Czw 07 Lut, 2008 06:00
Mimo to moim zdaniem liczy się fantazja, wyobraźnia. Po prostu wręcz za obrazę uważam pójście na taką łatwiznę jak kwiatki, czy naszyjniczek jeśli mówimy o "tej jedynej" : )