Ale no weź przestemń. Wiem że jestem jeszcze nie pełno letni ale ja już w wieku 8 lat piłem cappucino.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 18:58
Odi napisał/a:
Ale no weź przestemń. Wiem że jestem jeszcze nie pełno letni ale ja już w wieku 8 lat piłem cappucino.
Omg, co ma pełnoletność do picia kawy?
Jeśli ktoś lubi, to jego sprawa, niech pije jak musi. Ja tam wytrzymuję ok. 30 godzin bez pomocy czegokolwiek (no i bez snu) ;>
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 12 Kwi, 2005 19:40
w sumie teraz tez sama nie wiem po co.. ale wtedy po prostu spac nie moglam..
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005 09:00
nasty_girl napisał/a:
moj rekord byl jakos 6 dni bez snu.. ale to juz nie bylo bez czegokolwiek
No widzisz, ha. :> Musiałaś sobie pomagać. Ja tam podejrzewam, że wytrzymałabym więcej, gdyby łóżeczko nie było rozścielone i gdyby mnie nie kusiło. ;>
Co do kawy - wymusiłam, żeby mi kupiono zaszetkę capuccino (jakiegoś takiego full wypas) no i wrażenia nieciekawe... =/ Chyba całe życie przejadę na Red Bullu :>
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2005 13:16
Heyah a czego ty sie spodziewalas po capucino ?
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 10:15
nasty_girl napisał/a:
Heyah a czego ty sie spodziewalas po capucino ?
Dużo osób twierdzi, że jest smaczne. Można wyczytać nawet przypadki lekkiego uzależnienia (czy coś takiego), więc rozumowałam, że smak jakiś ma. Jednak przejechałam się - nie dość, że smakowało jak ... to resztę dnia przespałam.
Wysłany: Czw 14 Kwi, 2005 20:26
no trudno.. ja bym marcepanowe czekoladki jadla tonami :p i capuccino tez pyszne..
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 15 Kwi, 2005 10:03
nasty_girl napisał/a:
no trudno.. ja bym marcepanowe czekoladki jadla tonami :p i capuccino tez pyszne..
Ha :> Masz takie upodobania jak moja siostra.
Co do czekolady, to ja jem każdą, byleby było czuć smak mleka, jej mleczność (lol czyli gorzkie odpadają ) i żeby się rozpływała :> A, że takiej nie ma, to jem szajską z Lider Szajsa i jest gut.