Jestem uczulony na kiwi. Po zjedzeniu na moim języku pojawia się jakaś swędząca wysypka. Z tego co wiem, mój ojciec reaguje na ten owoc jeszcze gorzej.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Na wszystkie metale oprocz zlota, srebra i stali hirurgicznej. Uszy mi puchna jak tylko maja jakies inne kolczyki niz wczesniej wymienione ( a mam 8 dziurek w uszach ), jak nosze pieszczochy inne niz ze srebra to wysypuje mi cala szyje. Jestem ciekawa co by bylo jakbym nalozyla kolczyka ze sztucznej b. do jezyka to czy bym sie udusila wlasnym jezykiem...
_________________ Jedna z najglupszych dziewczyn tego swiata....
Nie wiem i nie będę próbował. Nie jadłem kiwi od dobrych paru lat (w sumie takie uczulenia chyba czasami mijają samoczynnie, więc mogę mieć przedawnione informacje).
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Słupku i Laki: Wydaje mi sie, że każdy tak reaguje- ja też
P.S Jestem uczulona na siano, debilizm, mam klaustrofobię i nosze okulary bo mam bardzo słaby wzrok, a ostatnio przez taką nauczycielką to myślałam, że nerwicy dostanę, ale nie:)