nie wiem który już raz mówię tobie żebyś edytowała posty, zaraz przestane żartować i dam ci ostrzeżenie
btw. MODERAAATOOOOR /woła/ można prosić bo śmietnik tu sie zrobił
CO MAM ROBIĆ??
_________________ ŁAPY ŁAPY CZTERY ŁAPY
A NA ŁAPACH PIES KUDŁATY
KTO DOGONI PSA ? KTO DOGONI PSA?
MOŻE TY? MOŻE TY? MOŻE JEDNAK JA?
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 18:51
masz sie uczyc niezaleznosci i przestrzegania regulaminu oraz pisac w jednym poście poprzez opcje jak to nacisniesz to pojawi ci sie okno edycji posta i bedziesz mogla tam wpisac od nowa cos..proste czy nie?
twoj pobyt tu bedzie zalezny od czyis glosow a nie jestes pewna swojej decyzji
jak nie rozumiesz tego co napisalam,,,, trudno ;] nie udawaj wielkiej pokrzywdzonej bo masz ostrzezenie,wiele osob je mialo i jest tu na forum :]
masz sie uczyc niezaleznosci i przestrzegania regulaminu oraz pisac w jednym poście poprzez opcje Obrazek jak to nacisniesz to pojawi ci sie okno edycji posta i bedziesz mogla tam wpisac od nowa cos..proste czy nie?
twoj pobyt tu bedzie zalezny od czyis glosow a nie jestes pewna swojej decyzji
jak nie rozumiesz tego co napisalam,,,, trudno ;] nie udawaj wielkiej pokrzywdzonej bo masz ostrzezenie,wiele osob je mialo i jest tu na forum :]
JUZ TO WIEM
WCALENIE UDAJE POKRZYWDZONEJ TYLKO TAK NAPISAŁAM A NAWET JAK JESTEM POKRZYWDZONA TO TRÓDNO
co to za strona? jakaś dziwna
_________________ ŁAPY ŁAPY CZTERY ŁAPY
A NA ŁAPACH PIES KUDŁATY
KTO DOGONI PSA ? KTO DOGONI PSA?
MOŻE TY? MOŻE TY? MOŻE JEDNAK JA?
Ostatnio zmieniony przez natalka dnia Sob 02 Lip, 2005 19:01, w całości zmieniany 2 razy
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 02 Lip, 2005 18:59
bardzo dobrze to teraz wyłącz klawisz CAPS LOCK .
czyli netykieta http://www.netykieta.prv.pl/
no wiesz komentarz odnosnie t ej strony to juz po moim poscie raczej ;]
Byłam na Obozie Konnym przez tydzień,jutro jadę do Francjii na 2 tygodnie a w Śierpniu... znów na Obóz??
Sztona
_________________ Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie,
ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.
Antoine de Saint-Exupéry
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 04 Lip, 2005 20:38
Nyu, mialam skoczyc nad morze, na 2 tyg. z bracmi, ale z faktu ze mi w srodu okres wypada to zrezygnowalam. Bede za to znac na pamiec rozklad programow w TV