| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Chłopak / Dziewczyna

Masz chłopaka/ dziewczynę ???
Tak, jasne :)
30%
 30%  [ 22 ]
Tak, i wcale się nie cieszę :/
4%
 4%  [ 3 ]
Niestety nie :(
54%
 54%  [ 39 ]
Nie, ale cieszę się, że nie :/
9%
 9%  [ 7 ]
Głosowań: 21
Wszystkich Głosów: 71

Autor Wiadomość
Czerwony Miś Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 12:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja też nie mam chłopaka ale jakoś mi na tym narazie chyba nie aż tak zależy.. nie no fajnie by było mie osobę godną zaufania itp...no ale cóż zrobić :/
no a pozatym jeśli miałabym powiedziec jaki on mialby być no to przedewszystkim chyba musiałby mieć fajny charakter, muzyka ta co ja: WłochAty itd..., wygląd no żeby sie nie ubierał jak skate tylko no jak na muzyke przystało Razz , mógłby mieć długie włosy, albo irokeza, albo dready.... a no własnie mi się dready dzisiaj robią.. tzn. siostra mi robi z jej chłopakiem Razz , no to by było byle... jednym słowiem :
IDEAŁ CHŁOPAKA: PUNK :/

<B>Wrzuciłam zdjęcia do albumu!</B>
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1639080
panienka_wierzba Płeć:Kobieta
Aktywista
oszukajka *^-^*
Aktywista

Pomogła: 9 razy
PostWysłany: Pią 20 Sie, 2004 22:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jeeeeeeeeeeee dready =D ja też bym chciala ale nigdy by mi starsi nei pozwolili na to -_- =( ja mam zrąbnych starszych, sie z nimi nie da wytrzymać no ale cóż, może sobie po skończeniu gimnazjum zrobie wtedy mi mogą nafikać =P

Numer Gadu-Gadu
2891618
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 23 Sie, 2004 20:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem,zeby chodzić z kimś nie trzeba od razu go kochać, ważne,żeby nie oszukiwać ani siebie, ani jego,że Go kochasz. Miłość to naprawdę wielkie uczucie. Ja np. przyznaję sie otwarcie,że nigdy go nie czułam, choć myślałam...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Wto 24 Sie, 2004 11:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja zaczełam kochać teraz. I wiem co to znaczy... Nigdy niemówiłam nikomu, ani mojemu facetowi że go kocham.. byłemu mojemu.. NIGDY. bo nigdy nic takiego nieczułam. Poznałam innego... po 2 dniu znajomości juz wiedziałam co czuje. I nadal jestem tego pewna.. i kocham go pomimo to, że w najlepszym wypoadku będziemy się widzieć raz na miesiąc.. Kocham.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Weronika
Gość
PostWysłany: Wto 31 Sie, 2004 11:28   

Ja nie mam chłopaka.
Chociaż chciałabym mieć.
A wiecie że miłość przychodzi gdzieś około 15 roku życia.
Wcześniej masz zauroczenia.
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 06 Wrz, 2004 16:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Weronika, nie zawsze wcześniej są zaurocznia i nie zawsze czas na prawdziwą miłość przychodzi z wiekiem 15 lat. Zazwyczaj jednak tak jest,że w tym wieku dopiero dorasta się do prawdziwej miłości i wtedy dopiero rozumie się słowo Kocham,przeważnie chłopcy.
Jedni mają i po 20 lat i robią sobie "jaja" z chodzenia.

Zbychu_madafaka_
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 12:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czarny_krzysiek napisał/a:
A ja nie mam dziewczyny bo chciałbym chodzić z punkówą, która rozumiałaby mnie, muzykę którą słucham i ubierała się punkowo, a wszystkie dziewczyny w moim wieku to głupie barbi które słuchają hip-hopu itp i nie można z nimi powaznie pogadać, bo umieją tylko o kosmetykach i serialach. Podoba mi się koleżanka mojego brata(wokalistka kapeli punkowej), ale ona ma 17 lat więc raczej nie mam szans.

Bezwzględny i plugawy..... tak tak to właśnie o mnie mowa , znowu wracam hmmm a może i nie Cool .Właśnie przeglądałem sobie e-maila i wpadłem zajrzeć ;>.Kurde chyba koleś nieżle trawi bo moim zdaniem też te "dzisiejsze" ( głupie określenie ;] ) dziewczyny są naprawde jak stare pudernice ...... punkową dziewczyne heh to troche dziwne co to za różnica wystarczy aby sie coś do niej czuło a nie jakieś psełdo "kastu społeczeństwa" ;D... a też apropo jakie mi to "hip hopowe" dziewczyny pewnie w życiu deski nie widziały , a że noszą długie spodnie to inna sprawa ;>.

-------------------------------------------------------

"Jeśli bóg stworzył mnie na swoje podobieństwo- to bóg jest piękny ;>"
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
ajm go to hell
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 19 Wrz, 2004 13:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Fajne macie zdanie (zbychu_madafaka i czarny_krzysiek ) o dziewczynach słuchających hh ... Rolling Eyes . Rozumiem że ja tez jestem głupia barbie nie widząca nigdy na oczy deski ... Rolling Eyes
Powrót do góry
raperka Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sro 13 Paź, 2004 17:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a ja mam 11 lat i mam i się bardzo ciesze bo jest najpopularniejszy ze szkoly!!!! Twisted Evil

A ja sie teraz bawie caly czas. Zapomniec chce co lonczylo nas
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2923589
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 13 Paź, 2004 18:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

raperka napisał/a:
a ja mam 11 lat i mam i się bardzo ciesze bo jest najpopularniejszy ze szkoly!!!! Twisted Evil

O jej ! Ja tez chce takiego !! Och .. taki popularnyy.. ladny.. modny ... jak go zdobyłas ? Krotkie spodniczy podziałały ? :/
Powrót do góry
Strona 6 z 6 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Odpowiedz do tematu