Wysłany: Nie 08 Mar, 2009 16:52 Re: Pierwszy okres
Angara napisał/a:
Siemka! Założyłm ten temat by dowiedzieć się co zrobiłyście dostając pierwszą miesiączkę... Ja poszłam do łazienki patrze a na majtkach taka wielka czerwona plama, szczerze to strasznie się przestraszyłam... Pół godziny siedziałam i myślałam jak powiedzieć o tym mamie. W końcu poszłam na górę i siedziałam tak jeszcze z półgodziny zanim się odezwałam. Wkońcu zaczęłam coś mówić, ale zaczęłam od Kamili czyli : Mamo, wiesz że Kamila już dostałą okres? Mama: Tak? I później powiedziałam że na majtkach mam taką dużą plamę... Moja mama była zdziwiona ale dałą mi podpaske i był git. Przynajmniej w czasie okresu brzuch mnie nic nie boli
Niedługo mam dostać okres i mam do ciebie pytanie. Poczułas cos jak dostałas?
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 01 Lut 2009 Posty: 655
Wysłany: Pon 09 Mar, 2009 15:08
No cóż, ja tylko odpowiadam. A niektórzy po prostu nie mają co robić więc wytykają innym jakieś sfiksowane głupoty .
Simon, zazdrość trzeba leczyć. Ja nie piszę tu dla nabijania postów.
To ty chcesz w taki sposób ustalić, czego mam ich więcej od ciebie.
Daj już sobie spokój.
_________________ and so the lion fell in love with the lamb.. what a stupid lamb... what a sick, masochistic lion...
No cóż, ja tylko odpowiadam. A niektórzy po prostu nie mają co robić więc wytykają innym jakieś sfiksowane głupoty .
Simon, zazdrość trzeba leczyć. Ja nie piszę tu dla nabijania postów.
To ty chcesz w taki sposób ustalić, czego mam ich więcej od ciebie.
Daj już sobie spokój.
nie dam spokoju
ty już dyskutant a ja dopiero zrobiłem się dociekliwy (oj oj dociekliwy jestem i to prawda... )