| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 50, 51, 52, 53  Następny
Dzień Dzisiejszy
Autor Wiadomość
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Pią 25 Lis, 2005 17:26    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Napastnik napisał/a:
Papierowa Tęcza napisał/a:
Artoo napisał/a:
Cytat:
przez taką żałosną domenę umiera nasz kraj :/

Ratujmy Polskę przed złem, homoseksualistami i zepsuciem!
już za późno..

Ale zawsze pozostaje przecież Ostateczne Rozwiązanie tej kwestii prawda?
NIE koniecznie...

[ Dodano: Pią 25 Lis, 2005 16:27 ]
opętana napisał/a:
kasia0001 napisał/a:
No dzisiaj to zeżarłam mnustwo cukierków w szkolce... bo są dzisiaj MOJE IMIENINKI!!

moje tez, a cukierków nie mialam xp hehehe ;] tak wiec wszystkiego naj :>
Ci też życze wszystkiego Naj... naj... naj!
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
9145823
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Lis, 2005 18:56   

zal mi was, chlopcy:)
jak jeszcze nigdy nikogo.

// kicp - pokaz mi, gdziez napisalam, ze jestem buntowniczka? hm? wrecz przeciwnie - zaprzeczylam.
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Lis, 2005 19:19   

4 miejsce na zawodach pływackich ;/
przyzwyczajam sie
Powrót do góry
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pią 25 Lis, 2005 19:42   

a ja wróciłam do domu
i pierwsze to co matka do mnie z krzykiem ze zepsułam komputer i zrobila format
tak rzecz jasna zamiast przenieśc pliki z dysku na dysk wywaliła wszystkie ale format i tak zrobiła, z przyjemności:/
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 26 Lis, 2005 20:27   

wlasnie wrocilam z dyskoteki andrzejkowej. podsumowanie - nienawidze szkolnych dyskotek.
a swoja droga, moj nauczyciel od techniki wyjebiscie tanczy:P
Powrót do góry
Artoo
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 30 Lis, 2005 15:23   

stotka napisał/a:

// kicp - pokaz mi, gdziez napisalam, ze jestem buntowniczka? hm? wrecz przeciwnie - zaprzeczylam.

Chwaląc sie tym plakatem chyba nie pozostawiasz watpiwosci. Ja nie powiesiłbym sobie na scianie plakatu ojca rydzyxa podczas gdy mi *tiki riki* nie odpowiada.
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Sro 30 Lis, 2005 18:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

spokojnie przebiegała pierwsza lekcja, koniec..wychodzimy na przerwe...dzwoni dzwonek na lekcje...wszystko normalnie jak zawsze, przychodzi nauczycielka i mowi ze mamy isc na apel...przed szkołą straż...i karetka
okazało sie, ze dostali alarm o podlozeniu bomby w naszej szkole ;p przeniesli nas 50 m od szkoły....stalismy z 15 min i kazano nam sie rozejsc, nie było lekcji;)
wiec fajnie;P

Kielbasa Chann
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 30 Lis, 2005 18:49   

a więc tak byłam w szkole. Nie było mnie na 2 ostatnich lekcjach bo prowadziłam andrzejki w świetlicy... potem obiad, i wylalam sobie wybielacz na spodnie i mam taka big palame.
(swoją drogą wie ktoś jak usunąć wybielacz. Czy istnieje jaka kolwiek metoda?) bo chcialam zrobic sobie takie fajnie ciapki na trampkach...
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 30 Lis, 2005 19:37   

nie rob sobie ciapek na trampkach, dobrze radze ;]
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 30 Lis, 2005 19:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a u mnie też fajnie.... jak zawsze brecha prawie na każdej lekcji... a jaką zrobilam breche dla faceta z matmy hehe:) ze cala klasa buchła smiechem:) zawsze musze cos palnąćbiggrin ...Oddal mi kartkowe i mowi ze dostalam 4 a potem oddaje kartkowe mojej kolezance i te mowi ze ma 4 i powiedzial ze ma takie same błędy co ja wiec stwierdzil ze sciagalysmy... Pyta sie mnie : Jak ci ta liczba wyszła ... Ja: Normalnie... obliczyłam i tak wyszlo ...wystarczy dobrze dodac... to pan źle obliczyl ( tak żartem) ... i wszyscy w breche... Facet ( z uśmiechem) : Podaj tą kartkowke (wskazal palcem na moją kartkoweczke)... wzial zarowno kartkowe kolezanki po czym stwierdzil ze sie pomylil i dostalismy po 5Smile <ssuper>> ....ale mi matematyk hehe:) (uczeń lepszy od nauczyciela) ... a później wziął mnie do tablicy żeby sie odegrać heh:) i teraz ze mnie zrobił breche i mówi do tablicy: Ka-Ka ( sie kapnelam że to o mnie chodzi gdyż popatrzyl na mnie i mam imie na literke "K" i nazwisko na tą samą literke..Smile ... i wogle breszka byla na w-f ( jak zwykle grałyśmy z chłopakami) ...no i facetka sie do mnie czepiala że sciagalam na klasowie z angola ( kij jej w oko)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9145823
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

PostWysłany: Sro 30 Lis, 2005 20:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

kasia0001 napisał/a:
Pyta sie mnie : Jak ci ta liczba wyszła ... Ja: Normalnie... obliczyłam i tak wyszlo ...wystarczy dobrze dodac... to pan źle obliczyl ( tak żartem) ... i wszyscy w breche...

to było smieszne?;p

Ariamehr
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 30 Lis, 2005 20:33   

Poznasz głupiego po śmiechu jego.
Powrót do góry
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 30 Lis, 2005 20:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

=/ bardzo... a zwłaszcza twój docinek
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
9145823
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 30 Lis, 2005 21:18   

Artoo napisał/a:
stotka napisał/a:

Chwaląc sie tym plakatem chyba nie pozostawiasz watpiwosci. Ja nie powiesiłbym sobie na scianie plakatu ojca rydzyxa podczas gdy mi *tiki riki* nie odpowiada.

nie mowie, ze mi bunt nie odpowiada. jak ktos sie buntuje - okej, niech robi co chce.
sama zas nie jestem/nie udaje/nie chce byc buntowniczka/i... a plakat, uwazam ze mi swietnie wyszedl, slowa zas zaczerpniete z piosenki, na ktorej sie on glownie opieral...
w kazdym razie jezeli ktos uwaza ze kogos udaje... lub chce udawac... czy takie tam inne, to jego sprawa, ja tylko stwierdzam, ze tak nie jest.
a najbardziej boli mnie chyba to, ze gdy ktos sie sprzeciwia czemus, jakiemus systemowi, w wiekszy lub mniejszy sposob i powiem o tym, to jest [cenzura] pozerem-buntownikiem [lub buntownikiem], od razu. uprzedzenia, ot co, urojone z reszta.

nam wczoraj w szkole instalacja elektryczna nawalila:> wychodzimy z lekcji i korytarze caaaale w dymie;D odwolali lekcje, ale od godziny 13, a ja o 13 konczylam ;/ ze szkoly wydostawalam sie przez 30 minut [taki byl tlok].
Powrót do góry
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 02 Gru, 2005 09:15    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wczoraj moja nauczycielka od polaka (taka gruba idiotka ktorej wszysyc nienawidza) dyktowealam nam cos i zaczela szukac an slepo chusteczke w torebce i wyjela podpaske bo chyba myslala ze to chusteczki. Razz

Numer Gadu-Gadu
1744817
Strona 51 z 53 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 50, 51, 52, 53  Następny
Odpowiedz do tematu