a ja sobie wlasnie zamowilam w merlinie nowa plyte negatywu ;> teraz jeszcze tylko koszulka myslovitz...
Kielbasa Chann -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 04 Gru, 2005 17:32
dnia dzisiejszego byłam w kościele (?) potem obiada. Chwilka na necie przy okazji oglądanie skoków. Potem konie tj.perwszy teren. było by fajnie gdyby nie jedna dziewczyna ktora caly czas płakałą że nie umie nad koniem zapanować o_O ( to po kiego grztba sie na niego pchała ?)po jeździe wyczeyszczenie konika,słodzenie kopytek i jazda do domu ale przy okazji odwiedziśmy jeszcze takiego Krzyśka (bo mój brat był zemną) jak się cieszyłam a teraz siedze w chacie i zaraz sie ide na niemca nauczyć :/
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 09 Gru, 2005 20:27
BEDE MIALA DRUGI TOM "PLASTELINY"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przepraszam, powstrzymać się nie mogłam.
grudzień mnie rozpieszcza.
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 09 Gru, 2005 20:28
a co to takiego?
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 09 Gru, 2005 20:39
komiks Krzyśka Ostrowskiego.
ajm soł hepi. weri hepi.
[edit]
o!
i "Nadzwyczajni Pantofel panny Hofmokl" też będę miała.
teraz to już pełnia szczęścia.
A u mnie w sql dzisiaj była EWAKUACJA! Nie wiadomo czemu w trakcie wf-u powiedzieli że ewaukacja.. to my szybko sie przebraliśmy.. i patrzymy straż.. dobra spoko.. wszyscy musieli biec przez plac (bo na wf przechodzi sie przez podwórko) ...potem siedzimy te chyba 20 mina potem rela... normalna lekcja i 10 min przed dzwonkiem wchodzi facetka z wf-u a my za nią gadamy EWAKUACJA! i sie brechamy a ona że tak.. hehe... no to wszyscy do domu se poszli ( ale to i tak była nasza ost. lecja) ...wychodzimy a tu tak zajeżdża wszędzie gazem... uhuhu:) no i tyle każdy sie dowiedział.. nie chcieli Nam powiedzieć.. a najlepsze jest to że ja mieszkam na przeciwko szkoły... Jak szkoła wybuchnie to i ja [buahahaa]... Ale takie ewakuacje u Nas w szkole to normalka:) raz niby bombe podłożyli i ewakuacja była.. hehe.... a wogle u Nas ciachają sie żyletkami.. tak że szpitalach sie znajdują (było to pod napięciem) no i dilerzy narkotyków chodzą eheh:)... no i fazaa... a co tam u was ??
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 15 Gru, 2005 15:00
udaję chorą
i siedzę w domu.
czekam aż mi wydawnictwo
"Plastelinę" przyśle.
czekam też,
aż mi z merlina przyślą
płytę i drugi komiks.
no i ściągnęłam sobie płyty
dwie The Libertines
i dochodzą do wniosku,
że fanie grają.
i już rzygam książkami o morderstwach,
telewizją, moją grą w komórce,
zrzędzeniem matki,
ujadaniem psa,
śniadaniem, obiadem, kolacją
i wszystkim, czym tylko się da.
a przede mną jeszcze 2 eseje,
jeden felieton,
parafraza jakiejś tam staroświeckiej
pieśni... i za artykuły czas się wziąć,
jak mam zamuiar za lat parę być kimś.
"idź i się zabij!"
a ja jestem totalnie wymęczona tym tygodniem a pomyśleć że czeka mnie ejszcze jutro! chyba machnę ręką i nie pojde na zadne lekcje tylko sobie bede siedziec na dyżurze przed wejsciem do szkoly;]
_________________ Możesz być gdziekolwiek, kiedy twoje życie nagle się zaczyna... kiedy otwiera się przed tobą przyszłość. Na początku możesz nawet nie zdawać sobie z tego sprawy... ale to się już stało.
wiecie co .. ta ewakuacja to dobra sprawa... chociaz raz jest AŻ dostepnych ok. 15 osob:) na gg jak nigdy.. przynjamniej wiecie jest okazja pogadać z niektórymi:D
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'