Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 20 Kwi, 2005 21:42
mroweczka kawa jest za malo skuteczna zeby nocke siedziec.. ;p a szczegolnie w ksiazkach.. a nawet jak bys nie spala nastepnego dnia bys ledwo zywa byla
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 21 Kwi, 2005 13:53
Nie ma to jak napoje energetyzujace, lol
Swoja droga jak wczoraj wypilam butelke coli to nie spalam calutenka noc, chociaz ona tez kofeiny speszal duzo nie ma... Heeh.
miracle jaki kolorek wlosow masz teraz? ja sie dzisiaj umowilam na czwartek do fryzjera.. zobaczymy jak sie skonczy ta wizyta bo sama jescze nie jestem do konca pewna:d hyhy
Hmm... Mial byc korzenny brąz ale mialam blad pasemka i zrobily mi sie troszki rudawe. Wczoraj umylam wloski i mi ten rudy eszedl czesciowo i teraz jest poprostu spox.
Aren -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 20:23
Najlepsze na bezsenność jest pół litra (tak piszą...) No albo kawa...
Wysłany: Wto 26 Kwi, 2005 20:36
pol litra? a jescze lepiej dziala 0.75 z mety.. ;p az za dobrze.. ale i tak jescze milej sie po zielsku usypia..
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 27 Kwi, 2005 08:59
Aren napisał/a:
Najlepsze na bezsenność jest pół litra (tak piszą...)
źle piszą alkohol tylko na początku daje powera, potem usypia :]
i to wyjaśnia fakt, dlaczego pijany człowiek (najczęściej) zasypia gdzie popadnie (rzygając w przerwach) niż tańczy ugga-bugga...
hmm, a tak sobie pomyslalam, dajecie do filizanki 5 lyzeczek cappucino, tak jak pisze na kazdym opakowaniu???
bo mi na filizanke to wystarcza dwie, trzy juz jest dla mnie zbyt mocna w smaku, nie mowiac juz o pieciu...
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Wysłany: Sro 27 Kwi, 2005 15:46
ja nie sypie lyzeczkami.. tylko z opakowania tak pol kubka sypie i wtedy jest pyszne.. noo i pewnie dla tego na baletach lepiej jest sie nasiupac niz alkohol pic i nie miec po jakims czasie sily..
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 27 Kwi, 2005 16:41
Wóda znieczula, ale to piwo ma właściwości wybitnie usypiające.