czy grają to trudno powiedzieć napewno grało kiedyś znacznie więcej osób ale jak co to z tego co sie orientuje to sie jest jakimś ludkiem..( to gra między narodowa, osoby mówią po róznych językach)... i zabijasz stworki, kupujesz różne rzeczy możesz sobie z kimś pogadać bo jest pod spodem shoutboxik no i ta gra jest internetowa... jeste jakaś tego stronka ale nie wiem jaka... więc sobie poszukaj w googlach:)
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'
Wysłany: Sob 10 Gru, 2005 21:46
Tibia to rzekomo mmorpg (Massive multiplayer online role playing game), ale tylko rzekomo. Tak naprawdę to denna gierka,, posiadająca bardzo mało możliwości, w którą grają same dzieciaki (IQ większości nie przekracza IQ przeciętnego psa). I tyle o tibii.
[quote="An!oł3k"]Na czym polega gra "Tibia" ?? Ostatnio bardzo duzo chopaków z mojego otoczenia w to gra. Niektórzy to już uzależnieni;/[/
wydaje się że głupia a powiem szczerze że wpadłam w nałóg internetowy przez nią godzinami gralam...
Co do tego "o czym jest " to łazisz jedna z postaci,którą sobie na samym początku wybierasz (druid, knight,sorcerer i jeszcze tam jacys) poźniej łazisz i wałczysz aby przechodzić na następne levele z różnych dziedzin np. jak druid to masz levele z magii i normalne levele ogolne ktore wszyscy mają. Możesz kupować sobie zbroje miecze gadać z ludźmi możesz nawet wziąć ślub! ale naprawde nie radzę się w nią pakować....strata czasu...
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pią 16 Lut, 2007 12:33
Dziwi mnie, że ta gra jest już tyle lat popularna wśród moich znajomych i podobno bardzo wciąga. Ja nie gram, bo szkoda mi na to czasu. Lubię RPG, ale nie w internecie : )