Nie pytam skąd wzięty pomysł na temat ;d Ja bym chciał być Małaszem, żeby (wiadomo czemu ;p ) bądź kimś, kto mnie na co dzień widzi, żeby zobaczyć jaki jestem
No cóż, trzeba jakoś forum rozkręcić ^^ A mało by chyba było pomysłów na temat, który nie był w źródle na ten wykorzystany xP
Ja chciałabym być Monicą Bellucci, żeby poczuć się jak ekstra piękność.
byłabym znanym gitarzystą, no nie wiem, Hammet, Vai, Satriani...przynajmniej bym umiała przez kilka dni grać niezle na gitarze błeheh i wystarczy mnie to;d
Stingiem np. zaspiewalabym tym jego wspanialym glosem...
Albo jakims dobrym wiolonczelistą ^^ np. Yo - Yo Ma. Ahhh, ten to ma dźwięk. Tylko bym grala ;D
Albo jakas super pięknością z super cialem, i bym uwodzila tylko facetow ;D
Ostatnio zmieniony przez Akacja12 dnia Nie 18 Lut, 2007 19:55, w całości zmieniany 1 raz
To ja chciałbym być Yoshikim Hayashim, żeby dowiedzieć się jak to jest być geniuszem ;P Albo Ianem Stuartem, żeby wysłać wszystkich skinów na Moskwę i zmiażdzyć Putina XD! [taaa...]
Papieżem chyba fajnie być. Machałbym z tego okienka i mówił jakieś fajne rzeczy po zagranicznemu, a w wolnej chwili zezwoliłbym na antykoncepcję, eutanazję, aborcję i homoseksualizm, żeby się moi poprzednicy trochę w grobie poprzewracali
A jeśli nie papieżem, to Buszem. Najechałbym na Polskę pod pretekstem odebrania jej broni masowego rażenia.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer