Co planujecie robić w przyszłości? (bez odpowiedz typu "zjeść śniadanie", "iść do szkoły" etc ^^ to mają być konkrety) Co Wam się marzy, jaki zawód, studia, podróż? Czy chcecie założyć rodzinę? Jeśli tak, to ile dzieci chcecie mieć, jakiej płci, jakie imiona? Co chcecie zmienić, jak chcecie wyglądać, zachowywać się? Kolejny temat do przemyśleń ; )
jak na razie planujemy z chłopakiem wyprowadzić się do Wrocławia jak skończę liceum, a tam pójść na prawo na UW, na razie tyle. ładnie brzmi, jeszcze żeby mnie na tym UW chcieli ;p
Dla mnie najwazniejszym celem w zyciu jest zalozenie szczesliwej rodziny: kochajacy maz, najlepiej 2 dzieci (parka) i sliczny domek w pieknej, spokojnej okolicy. Co do reszty, to sa to rzeczy mniej wazne, ale chcialabym zostac lekarzem (ginekologiem, pediatra albo seksuologiem). Poza tym mam nadzieje ze nawet po 50-ce bede piekna, a seks nie bedzie tylko wspomnieniem
_________________ "Bez miłości każde życie jest jedynie udawaniem i mijaniem."
Zaczynając od najbliższej przyszłości:
Uczuciowo:
1. Namiętne uczucie/miłość.
2. Zaręczyny w gwiaździstą noc.
3. Strata dziewictwa.
4. Ślub na wyspach Thaiti.
5. Dwoje dzieci: Łukasz i Weronika
Zyciowo:
1. Liceum z rozszerzona matmą. I angielskim może.
2. Studia ekonomiczne/marketing i zarządzanie
praca magisterska, doktorat ( )
3. Dobrze płatna praca. Może jakiś fakultecik.
4. Odpowiednie zabezpieczenie finansowe.
tych już za dużo, zanim skończysz studia to będzie mało opłacalny zawód, i możliwość pracy.
Dla chcącego nic trudnego... ^__^
A poza tym mało opłacalny?
Będę miała satyfsakcję że posiadam wiedzę na tematy które mnie interesują/będą interesować...
Trudno... Hm... a zresztą mam na myśli załozenie własnego interesu.
w czerwcu jadę do Oakland CA uczyc sie.
podejrzewam ze niepredko tutaj wroce, a poza tym chce zostac charakteryzatorka albo projektantka ubran.
to pierwsze bardziej prawdopodobne. xp
przez mało opłacalne rozumiałam to, że już teraz ciężko o pracę w tym zawodzie, a kierunek popularny, więc za te lata, co ty skończysz studia mogą nie potrzebować ludzi w tym zawodzie.
Po marketingu i zarządzaniu ludzie w spożywczakach pracują.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer