Co sądzicie o Seanie Paulu ?? Ja go bardoz lubie, to mój ulubiony wokalista. Powiedzcie co o niem sązicie i jeśli go lubicie to za co i jakie jego piosenki lubicie. A jeśli gho nie lubicie to też napiszcie dlaczego.
Angel of berlin najpierw piszesz ze nie lubisz go za jego "zwalony" głos, a potem piszesz "ja tam nie wiem", jesli chodzi o to czy jego muzyka jest dobra na dyskoteki. A może ty po prostu nie słyszałaś nigdy Seana i wiesz co sądzić, bo nie masz od tego żadnych podstaw??
Nena jakiej muzyki słuchasz??
Hey ja tez bardzo lubię Seana Paula i jego muzę wlaściwie lubie jego wszystkie piosenki ale jak narazie najwiekszy sentyment z jego piosenek mam do Temperature i (when)you gonna give ii up to me.Sean Paul on jako pierwszy zaczął tworzyc taki rodzaj muzy ktory nazywa sie dancehalle!Uwielbiam jego jako artyste i jego muze przy niej zawsze moglabym tanczyc i bardzo czesto go slucham bo to mi zawsze poprawia humor lub wprawia w dobry nastroik
[ Dodano: Wto 20 Lut, 2007 19:02 ]
Sean Paul królem dancehallu (najlepszej muzy pod sloncem bo tanecznej takiej jaka ja wlasnie kocham)Sean Paul rzadzi..............Sean Paul najlepszy!!!!
[ Dodano: Wto 20 Lut, 2007 19:06 ]
Sean Paul moj ulubiony wokalista jesli chodzi o wokalistów!Dla mnie jest numerem 1 wsród wszystkich wokalistow(facetów)!!!!