| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Mam duuuuuuuuży problem z chłopakiem któorego b.kocham
Autor Wiadomość
OLUAK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Pon 11 Paź, 2004 15:59   Mam duuuuuuuuży problem z chłopakiem któorego b.kocham Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hejka.
dowiedziałam sie że mój ukochany zakochał się w takiej jednej Paulinie.
On nie wie że go kocham ale planyje mu powiedzieć ale ta Paulina go niekocha.To nawet mam szanse.
Co mam zrobić jak mu powiedzieć że go kocham.
Jak dyskretnioe dowiedzieć sie jaki ma numer tel.
Proszę o odpowiedzi to ważna sprawa.[/b]
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
aska Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 11 Paź, 2004 17:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hejka , zdobycie telefonu danej osoby to najłatwiejsza rzecz na świecie (jeśli nie ma zastrzeżonego nr albo jeśli w ogóle nie ma telefonu i jeszcze zależy czy na domowy czy komóre) , jeśli na domowy to poszukaj w książce telefonicznej , jeśli na jego komóre to ... może wiesz co to "Złote Myśli" ?? ... możesz mu je dać .

Sposobów żeby mu powiedzieć że go kochasz jest dużo , musisz tylko określić ; na jakim poziomie sie znacie (czy mówicie sobie tylko "cześć" czy normalnie gadacie) i skąd go znasz (chodzisz z nim do klasy czy tylko do szkoły) itp. itd. Im bardziej sie znacie tym będzie łatwiej , najłatwiej jest jeśli chodzi sie z wybrankiem do klasy ...

Możesz mu powiedzieć wysyłając mu przedwczesą walentynke albo żeby jego koledzy mu o tobie powiedzieli (NIE POLECAM TEGO !!!)

milczenie jest złotem (ale nie zawsze)
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
5336608
Elmusia Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 11 Paź, 2004 17:46   no więc słuchaj..a raczej czytaj.. Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wiec ..czy masz pewnośc że ty go naprawdę uwielbiasz kochasz itd.? bo widzisz co prawda nie wiem ile masz ale spróbuje odpowiedziec uniwersalnie..od razu ci mowie sama nigdy pierwsza nie wyznawaj uczuć..no chyba że on zacznie mowic..te rozne rzeczy jestes dla mnie jedyna to wtedy ty mu moshesh podpowiedziec, że ty tesh cos do niego czujesz....i pamiętaj o tym, że są walentynki wtedy moshesh mu ją wysłac i od razu podac nr tel..;] 3m sie, życze szczęscia..papa
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
6740598
Malvina Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 11 Paź, 2004 18:30    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Do milosci go nie zmusisz :>
A skąd wiesz że ta Paulina go nie kocha ... raczej nie jest w nim zakochana... Może nie chce o tym nikomu mowic... Jezeli on sie zakochal w innej ... a inna w nim ,.. to male szanse masz =P
Powrót do góry
KoT
Gość
PostWysłany: Pon 11 Paź, 2004 19:42   

Witam.
Grunt to zbliżyć się do niego. Sposobów jest wiele, pomyśl chwilkę, a na pewno wpadniesz na coś odpowiedniego dla Twojej sytuacji. Numer telefonu? Złote Myśli to dobry pomysł Wink Do miłości go oczywiście nie zmusisz, ale może się okazać, że to, co czuje do Pauliny jest tylko złudzeniem lub minie po tygodniu. Jedna wielka niewiadoma. Bądź subtelna i nie mów nic wprost, spraw, by to on myślał, że pierwszy się Tobą zainteresował.
Pozdrawiam Kwiat
Powrót do góry
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Sro 13 Paź, 2004 19:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Oprócz Złotych Myśli jest jeszcze pare sposobów. Możesz założyć sobie notesik,w którym każdy będzie Ci wpisywał swój adres i telefon,aż w koncu dojdzie do "niego".

Przede wszystkim zastanów się,czy naprawdę go kochasz,czy po prostu Ci się podoba. Na pewno nie leć do niego z okrzykiem "Kocham CIĘ!" bo chłpaka wystraszysz. Na poczatek zacznij z nim więcej gadać itp. Jak będzie podtrzymywał rozmowę to znak,że Cie lubi jak zacznie CIę unikać to lepiej sobie odpuść.

Naomi Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sro 13 Paź, 2004 20:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz jeśli się dobrze nie znacie to lepiej nie wyznawaj mu odrazu miłości, bo się chłopak przestraszy. Lepiej duzo z nim rozmawiaj i staraj się do niego zblizyć. Prędzej, czy pózniej zauwazy, ze coś do niego czujesz. Moze w tedy nabierze pewności i wystartuje do ciebie ?
Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
1826428
Odpowiedz do tematu